HIIT, intervalltreening
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » HIIT, intervalltreening
- This topic has 244 replies, 93 voices, and was last updated 10 years, 10 months tagasi by
vs.
-
AutorPostitused
-
märts 28, 2011 at 5:50 p.l. #294949
MoloM
Membersee,et algajale soovitatakse intervalltreeningut.Kui algaja on heas vormis, siis miks mitte, vastasel juhul jah võiks ikka põhja alla laduda
märts 28, 2011 at 5:52 p.l. #294953gmaster
MemberKui algaja on heas vormis, siis miks mitte, vastasel juhul jah võiks ikka põhja alla ladudaKui algaja on algaja ja mille järgi võtad hea vormi? sixpack?
märts 28, 2011 at 6:04 p.l. #294959MoloM
MemberKui algaja on algaja ja mille järgi võtad hea vormi? sixpack?Mina ei tea, mille järgi Sina vormi mõõdad. Mina isiklikult olen alati enne uue treeningkavaga alustamist teinud füüsilise testi, et kohe alguses üle rapsima ei hakkaks, olen ka koormustesti käinud tegemas, et teada saada organismi töö- ja taastumisvõimet jne. Kui Sinu jaoks on mõõdupuu 6pakk, siis palun
“>märts 28, 2011 at 6:33 p.l. #294964gmaster
MemberMina ei tea, mille järgi Sina vormi mõõdad. Mina isiklikult olen alati enne uue treeningkavaga alustamist teinud füüsilise testi, et kohe alguses üle rapsima ei hakkaks, olen ka koormustesti käinud tegemas, et teada saada organismi töö- ja taastumisvõimet jne. Kui Sinu jaoks on mõõdupuu 6pakk, siis palun
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Väga tore et sina teed koormusteste ja nii, aga kui paljud seda veel teevad? Ega naljalt ei taha ükski rauasikutaja ennast algajaks nimetada.
Ikka täiskoormus peale ja kinni ära. HARDCORE noh
“>märts 30, 2011 at 5:20 p.l. #295291zxcvb
MemberKuidas HIITi ajal mitte lihast kaotada? Uurisin veits välismaa foorumitest, seal öeldi, et ei peaks üldse selle pärast muretsema. Peale trenni ikka sheik alla või ei? Seda tean, et süsivesikutega peaks mingi tund aega ootama peale trenni.
märts 30, 2011 at 5:23 p.l. #295293gmaster
MemberKuidas HIITi ajal mitte lihast kaotada? Uurisin veits välismaa foorumitest, seal öeldi, et ei peaks üldse selle pärast muretsema. Peale trenni ikka sheik alla või ei? Seda tean, et süsivesikutega peaks mingi tund aega ootama peale trenni.Et keha hakkaks valgust suure vaevaga süsikaid sünteesima, et glükogeenivarusid täita?
märts 30, 2011 at 5:28 p.l. #295295daemonium
MemberKuidas HIITi ajal mitte lihast kaotada? Uurisin veits välismaa foorumitest, seal öeldi, et ei peaks üldse selle pärast muretsema. Peale trenni ikka sheik alla või ei? Seda tean, et süsivesikutega peaks mingi tund aega ootama peale trenni.Uuri veel.
Minul ntx õnnestus HIITi tehes 4kuuga reie ümbermõõtu 4cm suurendada …
märts 30, 2011 at 5:36 p.l. #295297zxcvb
MemberHIITi tegema minnes on oluline, et lihastes glükogeenivarud oleks võimalikult täis, seega enne mingi tund või nii väike banaan ei teeks paha. PEALE HIIT’i seevastu on oluline anda organismile valku, et lihasmassi säilitada, kui esmane eesmärk on rasvapõletus, siis kiireid süsivesikuid vältida, aga pigem panna need ikkagi treeningjärgsele ajale kui hilisemale (s.t. kui tahad päevas korralikult süüa, siis olgu see peale trenni).No siit ma loen nii välja… peaks siis aeglaseid süsikaid võtma?
/nt piim oleks hea peale HIITi, et lihaseid säilitada? või peab neid moodsaid pulbreid kasutama?
märts 31, 2011 at 9:10 p.l. #295456gmaster
MemberNo siit ma loen nii välja… peaks siis aeglaseid süsikaid võtma?/nt piim oleks hea peale HIITi, et lihaseid säilitada? või peab neid moodsaid pulbreid kasutama?
Piim on täitsa arvestatav variant. (0,5L ja rohkem, olenevalt vajadusest)
aprill 9, 2011 at 8:45 p.l. #296631muumia5
MemberTere!
Koostan treeningkavasid soovijatele.
Palun saata soovi korral mail mulle ptsmuumia56@gmail.com
Koostan mitmesuguseid ja mitmekülgseid treeningkavasid.
aitäh!
aprill 9, 2011 at 11:00 p.l. #296634Archangel
MemberTere!Koostan treeningkavasid soovijatele.
Palun saata soovi korral mail mulle ptsmuumia56@gmail.com
Koostan mitmesuguseid ja mitmekülgseid treeningkavasid.
aitäh!
Ära risusta foorumit. Soki kuskil mujal oma treeningkavadest või lepi veebilehe omanikega kokku.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ärge keegi sellise inimese käest toitumiskavasid küll tellige. Tellige kavasid ainult teada tuntud treenerite käest, kelle isikus ja kogemustes võite kindlad olla. Mingite suvaliste anonüümsete interneti-isikute käest ei tasu mitte kunagi, mitte midagi tellida ega osta.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 10, 2011 at 5:57 e.l. #296637batmannu
MemberNB! Palun ära tee HIITI (sprint, sörk) kõval pinnasel.
Mul tekkis nii kunagi endal põlvevigastus, läks väga pikka aega mööda enne kui korda sai!
Kasuta põlvekaitsmeid jne..
aprill 16, 2011 at 6:19 e.l. #297758Killhoven
MemberKuna teie HIIT`i teete? Perioodidel, kus kaloribilanss on positiivne?
Ma ise olen negatiivse bilansi peal ja ausalt öelda failisin Taku HIIT`i proovides korralikult. Lihtsalt ei ole seda energiat, et täiega spurtida. No ei ole.
Esimese spurdi teen kuidagi ära, taastun aga siis teiseks spurdiks ei ole enam mingit varu..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 16, 2011 at 10:37 e.l. #297786batmannu
MemberKuna teie HIIT`i teete? Perioodidel, kus kaloribilanss on positiivne?Ma ise olen negatiivse bilansi peal ja ausalt öelda failisin Taku HIIT`i proovides korralikult. Lihtsalt ei ole seda energiat, et täiega spurtida. No ei ole.
Esimese spurdi teen kuidagi ära, taastun aga siis teiseks spurdiks ei ole enam mingit varu..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>võibolla sa jooksed liiga kiiresti ning sinu optimaalne taastumise aeg on veidikene pikem (kuna sa pole hiiti tihti teinud).
ise siis mõtle välja kuidas sa treenida tahad, mitu korda nädalas.. aga optimaalne on ca 4 korda (oleneb kuhu sa jõuda tahad ja kui palju pingutada viitsid, kuidas enesetunne on, palju muud trenni teed), aga võid ka 5 päeva HIITI panna (inb4 overtraining).. ja kui oled tugevam ja rohkem harjutanud, võid proovida 1 min sprinte 1min sörgiga.
Väike näide kuidas mina treenima hakkaks.. (muganda enda jaoks treenimise käigus)

ja kui sa tasakesi alustad, siis tuleb võhm ja jõuad rohkem.. mõnda nädalat võid korrata kui tunned, et pole järgmiseks faasiks veel valmis.. ja nii lükkad muudkui otsa neid sprintimise kordi kuni lõpuks teed vabalt 15 sprinti ära…
hea oleks kui kuskil vahepeal nädalase pausi teed, oleneb kuidas sa ennast tunned
Edu sulle ja tee seda mis su keha käsib
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 16, 2011 at 12:56 p.l. #297819Mart Muru
Membervõibolla sa jooksed liiga kiiresti ning sinu optimaalne taastumise aeg on veidikene pikem (kuna sa pole hiiti tihti teinud).ise siis mõtle välja kuidas sa treenida tahad, mitu korda nädalas.. aga optimaalne on ca 4 korda (oleneb kuhu sa jõuda tahad ja kui palju pingutada viitsid, kuidas enesetunne on, palju muud trenni teed), aga võid ka 5 päeva HIITI panna (inb4 overtraining).. ja kui oled tugevam ja rohkem harjutanud, võid proovida 1 min sprinte 1min sörgiga.
Väike näide kuidas mina treenima hakkaks.. (muganda enda jaoks treenimise käigus)

ja kui sa tasakesi alustad, siis tuleb võhm ja jõuad rohkem.. mõnda nädalat võid korrata kui tunned, et pole järgmiseks faasiks veel valmis.. ja nii lükkad muudkui otsa neid sprintimise kordi kuni lõpuks teed vabalt 15 sprinti ära…
hea oleks kui kuskil vahepeal nädalase pausi teed, oleneb kuidas sa ennast tunned
Edu sulle ja tee seda mis su keha käsib
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Millised olid vormimuutused?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.