Higistamisest..
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Higistamisest..
- This topic has 11 replies, 11 voices, and was last updated 17 years, 4 months tagasi by
Void.
-
AutorPostitused
-
märts 6, 2008 at 3:50 p.l. #9506
Anonüümne
GuestMul on selline küsimus, miks ma ei higista, kui trenni teen.
Kui möllan terve bodypumpi trenni ilusti kaasa ja ikka selliste
koormustega, et harjutusteseeria lõpus on kohe valus, siis
see juures ei higista ma üldse? Peale trenni on särk absoluutselt
puhas ja kuiv..käi või nädal aega ühe särgiga trennis.
Mõnel naabertreenijal on juba poole trenni pealt loik maas
“>Kas mul on midagi viga we?
Endast nii palju, et olen tavaline kontoritöötaja. Treenimisega alustasin
umbes 1,5 aastat tagasi ja teen seda regulaarselt 3* nädalas.
Päevas ma ise väga palju paljast vett ei joo..
Avaldage arvamust..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 6, 2008 at 4:14 p.l. #144361SHOXi
MemberIgal inimesel ongi see erinev. Ise higistan ka suhteliselt vähe. Ainuke päev, mis võtab selja natuke märjaks on jalapäev jõusaalis.
märts 6, 2008 at 4:17 p.l. #144362Samakamees
MemberVastupidiselt eelmisele, kukun mina kohe trenni alguses higistama
“>märts 6, 2008 at 5:31 p.l. #144379korvpallur14
Membermul võtab higi lahti kükk ja jõutõmme, muidu pole ka midagi ja muidugi ratas pärast trenni.
märts 6, 2008 at 5:38 p.l. #144381inside14
MemberEi tea mis siin veel muidu mõjutab aga higistamine on selleks, et keha temperatuuri alandada, nagu kliimaseade.
“> Vbl sul keha temp. lihtsalt kontrolli all, ise higistan suht kiirest, trennist parem ei räägigi, särk üsan ruttu märg, tihti niisamagi istudes tunnen kuidas higi voolab.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sportlikel inimestel minu teada pidi higistamine üsna ruttu esile tulema, et kohe jahutada aga eks siin see indiviidi asi kah ikka, kõik on erinevad!märts 6, 2008 at 6:59 p.l. #144394Taavi701
MemberIgal inimesel ongi see erinev. Ise higistan ka suhteliselt vähe. Ainuke päev, mis võtab selja natuke märjaks on jalapäev jõusaalis.Täpselt sama siin.
märts 6, 2008 at 7:03 p.l. #144395ristokru
MemberMul on selline küsimus, miks ma ei higista, kui trenni teen.Kui möllan terve bodypumpi trenni ilusti kaasa ja ikka selliste
koormustega, et harjutusteseeria lõpus on kohe valus, siis
see juures ei higista ma üldse? Peale trenni on särk absoluutselt
puhas ja kuiv..käi või nädal aega ühe särgiga trennis.
Mõnel naabertreenijal on juba poole trenni pealt loik maas
“>Kas mul on midagi viga we?
Endast nii palju, et olen tavaline kontoritöötaja. Treenimisega alustasin
umbes 1,5 aastat tagasi ja teen seda regulaarselt 3* nädalas.
Päevas ma ise väga palju paljast vett ei joo..
Avaldage arvamust..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Vett peaks ikka jooma normaalselt.
märts 6, 2008 at 7:06 p.l. #144396hehee
MemberMa higistan ainult siis, kui närvis olen. Trennis hakkab ainult sutsu palav, aga mitte mingit higi, kuigi ei saa öelda, et ma seal aktiivselt ei rassiks.
märts 6, 2008 at 7:09 p.l. #144397Martti K.
MemberMa tean enda kohta kindlalt, et ka mul võtab kükk ja jõutõmme alati higistama. Aga muidu, see oleneb vb ka jõusaali temperatuurist, sest vahel olen märjem kui dušš ja teinekord kuiv kui pampersis titepepu
“>september 27, 2008 at 9:50 e.l. #167121hipi
Memberma isegi ujudes higistan, nii veider kui see ka pole
september 27, 2008 at 12:39 p.l. #167146Xero
MemberSee teema on mulle nagu rusikas silmaauku. Mina olen vist imelike imelik. Mul on tõesti midagi viga. Ma higistan alatasa. Kui ruumis on soe või õhku vähe hakkab higi ojadena jooksma. Jõusaali sisse minnes juba pea märg, rääkimata trennist. Võrreldes teistega – sõprade või tuttavatega, töökaaslastega, siis kui neil pole häda kedagi, mul higimullid veerevad juba ja samas, kui teistel kui on külm, siis mul on täiesti normaalne(nagu nii võikski olla), samas ma väga suurt külma kah ei kannata. Mulle see kliima siin vist ei istu.
NB! Ja kindlasti on on kõige selle põhjuseks kaasasündinud südamepuudulikkus. Aga ikkagi higistan ma ebaloomulikult ja ebanormaalselt palju. Tean paart tuttavat kelle samuti südameprobleem, kuid neil ei ole higistamine suureks probleemiks.
september 27, 2008 at 12:50 p.l. #167149Void
MemberEndal juba pärast esimest harjutust higi lahti.
AutorPostitusedViewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)- You must be logged in to reply to this topic.