HERBALIFE tooted
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » HERBALIFE tooted
- This topic has 61 replies, 38 voices, and was last updated 13 years, 10 months tagasi by
gmaster.
-
AutorPostitused
-
aprill 13, 2004 at 12:34 p.l. #23338
kallakalla
Membertere!
kuulsin sellisest kokteilist Herbalife,kuidas see mõjub kas inimesed on selle tulemustega rahul olnud?
aprill 14, 2004 at 5:52 e.l. #37703kadri k
MemberKahjuks pole kuulnudki sellisest tootest.Võibolla keegi on…
aprill 24, 2006 at 10:10 e.l. #81225Mulle meeldib
MemberSee on parim !!
aprill 24, 2006 at 10:37 e.l. #81229Alberd
MemberKunagi oli selline loodustoodete sari – herbalife. Pidi siskonna ära puhastama ja mida kõike veel. Selle kohta on kaksipidiseid arvamusi – ühed kiruvad, teised kiidavad. Kirujad ütlevad et ajab hauda. Kuid need kõik on kõlakad. Ehk on need hoopis kaks eri asja?! Targemad pead, andke nõu!
aprill 24, 2006 at 10:47 e.l. #81231bohemianrhapsody
MemberNii palju kui ma netist selle kohta lugenud olen, on see suht komöödia (mis on muidugi minu arvamus). Ungaris MM-i ajal oli ka mingi Herbalife`i ülemaailmne kokkutulek, need tegelased olid veel hullemad kui kulturistid
“> Hommikusöögiks 2 lusikat müsli, pulbrijook ja karbitäis pille.aprill 24, 2006 at 10:50 e.l. #81232xip
Memberoleks kah nagu midagi kuulnud sellest, et see mingi kaalujälgijate värk, et nad ainult seda ja mingeid tablakaid söövad ja muidu normaalset toitu ei söögi. Se on igatahes mingi eriti kahtlane värk, mingi vene toodang kah äkki, koduleht oli igatahes herbalife.ru
Ma küll ei riskiks sellega
aprill 24, 2006 at 10:54 e.l. #81234bohemianrhapsody
MemberMingi eestikeelne sait oli ka. Igatahes tootetutvustused jätsid küll kahtlase mulje, vähemalt mulle. Võite mu jutu ka ümber lükata.
aprill 24, 2006 at 10:57 e.l. #81236Kurupt
MemberMingi eestikeelne sait oli ka. Igatahes tootetutvustused jätsid küll kahtlase mulje, vähemalt mulle. Võite mu jutu ka ümber lükata.jackie chani trennimetoodika jätab kah kahtlase mulje
“>aprill 24, 2006 at 11:28 e.l. #81239Raivo Piiber
MemberPaistab, et mõned “algajad” postitajad kuuluvad Herbalife seltskonda ning on nõuks võtnud alustada väikest propagandat ja müügitööd. Olen neid asju proovinud ja maitselt (kui süüa mingi jogurtiga) polegi see valgusheik kõige hullem. Lasin omale kuu aja varu peale hinnapakkumise teha ning tagasihoidlikult oli see suurusjärk 3000 – 4000 krooni. Meeletuid koguseid oli vaja süüa, et valgukogus kätte saada. Kuid kuskil nende vene kodukal on ka mõned sportlased, kes seda kraami kiidavad, nende seas ka üks kulturist. Aga minust jäi ning jääb ka edaspidi see kraam puutumata.
“>aprill 25, 2006 at 8:29 e.l. #81329Mulle meeldib
MemberNeed pole tabletid vaid kokkupressitud taimed, kus on molekulaarne struktuur jäädvustatud.
Herbalife tegutseb 62 riigis, nimelt ka Venemaa ja nendes riikides on registeeritud üle 40 miljoni rahuloleva kliendi oma tulemustega. Keegi pole ära surnud.
aprill 25, 2006 at 8:48 e.l. #81331jasmiini
MemberNeed pole tabletid vaid kokkupressitud taimed, kus on molekulaarne struktuur jäädvustatud.Herbalife tegutseb 62 riigis, nimelt ka Venemaa ja nendes riikides on registeeritud üle 40 miljoni rahuloleva kliendi oma tulemustega. Keegi pole ära surnud.
tegemist on vist herbalife müügiagendiga, mulle tundub nii
“> !aprill 25, 2006 at 9:12 e.l. #81333muc
MemberVähe sellest, ajupesijaga pigem
“>Kuule räägi veel, nii huvitav on. Mul immuunsüsteem tugevneb juba kuulates, kui head tooted teil seal on. Mis küll juhtuks, kui prooviks ka
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 25, 2006 at 9:45 e.l. #81336Mulle meeldib
MemberHerbalifes pole müügiagente.
aprill 25, 2006 at 10:05 e.l. #81338Undionu
Membermina eelistan taimi oma hammaste vahel kokku pressida… soovitan teistele ka, hoopis meeldivam tegevus, kui mingeid pabulaid neelata!
aprill 25, 2006 at 10:29 e.l. #81348Rebane
KeymasterEinojah. Paras bullshit ta on. Inimesed ei kasuta seda osa oma kehast, mis neil kaela küljes ripub.
Nii. Mõtleme nüüd siis üheskoos läbi. Terve hunnik pulbreid ja nänni on vaja osta (3,4,5 kilo raha läheb kohe hakkama). Piisav stiimul juba, et mitte kuuri pooleli jätta mu arust. Sealt edasi – hommikused ja õhtused toitukorrad asendatakse pulbrite ja muu kamaga, mida peab siis sisse õgima (kah väikestes kogustes).
Selge ju siililegi, et kaal hakkab langema – iseasi kas sealt kamast ka muud kasuliku saab. Annan Teile parem ühe hea retsepti.
Soojenduseks kannate minu pangaarvele 10 tonni. Siis lähete poodi, ostate nisujahu ja kama. Ja hommikusöögi ja õhtusöögi asendate sellega. Lõunaajal sööge normaalselt. Ja kui kaalust olete kaotanud 10 kilo, tülitage mind ja kannan teile 10 tonni tagasi. Peaks samahästi töötama.
Kõige õigem variant on lihtsalt oma toitumist jälgida. Ostad/muretsed endale ‘väikese kaloriraamatu’ ja köögikaalu. Ning loed raamatu läbi, arvutad oma kaloraazi kokku ja jälgid, mida kuipalju ja millal sööd. Kilod kukuvad samamoodi. Trennis käimine pole kah vajalik.
Eks muidugi nüüd langen ma sõimu ohvriks aga mis mul sellest – nigunii vihkate mind.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.