Skip to main content

Hera80

Viewing 15 posts - 61 through 75 (of 291 total)
  • Autor
    Postitused
    ivory
    Member

Arvatavasti on teistel päevadel rohkem ka, täna oli kergelt eriline

Capricorn
    Member

See Trauben Zucker on viinamarjasuhkur e. glükoos e. dekstroos. Toidulisand “Dextro” on põhimõtteliselt sama asi. See on nö. lühikese ahelaga, imendub verre kiiresti. On soovitatud ka sellist varianti, et panna osa süsikaid kiireid ja osa aeglaseid. “Malto” on näiteks aeglane. Ma vahepeal kasutasin sellist varianti, et panin süsikatest 50% Dextro ja 50% Malto, ei tea muidugi kas praktiliselt mingit erilist kasu on. Samuti on valguga, on olemas nii aeglase (kaseiin) kui kiire (vadak) imendumisega. Aga ma arvan, et nii väga detailidesse pole mõtet laskuda. Tõesti, kui 20 min-ga koju jõuad, siis vast pole eriti mõtet hakata pulbri kujul neid asju tarbima. Võid muidugi proovida ka mõlemaid variante vaheldumisi mingi perioodi vältel (peale trenni pulbrist tehtud jooks ja kodus söök) ja siis vaadata kummast rohkem kasu on, aga ma kardan et see vahe on nii olematult väike (kui seda üldse on), et seda ei ole võimalik eriti tähele panna. Kui koju jõuad, viska pakk rosinatega kohupiima või vähemalt 0,5 l jogurtit sisse ja korras.

ivory
    Member

mõistlik jutt, suured tänud!

AlanBStard
    Moderator

On soovitatud ka sellist varianti, et panna osa süsikaid kiireid ja osa aeglaseid. “Malto” on näiteks aeglane.

Maltodekstriin on väga kiire süsivesik. Maitsevahe on, muud vahet ei ole.

Capricorn
    Member

Seni on foorumist loetu põhjal jäänud mulje, et on aeglasem kui dekstroos, aga nüüd sattusin ühte artiklit lugema ja tegelikult siiski vist ei ole.

Osad arvavad, et maltost eraldub energiat aeglaselt pika aja jooksul. Tõde on siiski teistsugune…

http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=3546

jõuents
    Member

Ostsin endale esimese pulbripakikese. Aga täpselt ei tea kuna seda võtma peab. Olen võtnud umbes 15 minutit enne trenni aga kuna seda õigem oleks võtta?

Jarmo Oberst
    Member

Ostsin endale esimese pulbripakikese. Aga täpselt ei tea kuna seda võtma peab. Olen võtnud umbes 15 minutit enne trenni aga kuna seda õigem oleks võtta?

Peale trenni ikka kõige kasulikum koos süsivesikutega.

Miks sellist jama sööd,osta parem kvaliiteet lisandeid goldi vms

asdfghjkl
    Member

100gr Herat:

Energiat 1690 kJ/400 kcal

Valk 76 g / 304kcal

Süsivesikuid 5 g / 20kcal

Rasv 11 g / 99kcal

http://shop.fitness.ee/product_info.php?cP…products_id=865

Arvutasin nii, et rasv annab 9kcal/1gr, ülejäänud aga 4kcal/1gr, ja ei saanud kuidagi 400kcal kokku:

304kcal+20kcal+99kcal > 400kcal

Oskab keegi öelda, kus viga on minu arvutuses?

Üks jõutrenn nõuab ca 400kcal muidu.

jõuents
    Member

Peale trenni ikka kõige kasulikum koos süsivesikutega.

Hmm… süsivesikuid oleks kindlasti rohekm vaja. Ja tahaks ka trenniks natukene energiat juurde saada. Ma arvan ise, et energia saamiseks oleks äkki ACC’d vaja.

Xero
    Member

Heral pole häda midagi. Muidugi Gold’il pole ka häda midagi, aga milleks osta kallist proteiini, kui see täidab aint taastajana rolli. Muidugi, kui sa võtad seda kui toiduna, siis võid igasugu pulbreid kokku osta. Mina isiklikult ei näe mõtet osta proteiini toiduna, kuna raha panen ma tavatoidu alla, sellest saab kõik alguses, kas kasvad või mitte, tuleb jõudu või mitte. Killuke osa sellest ehk tuleneb lisanditest aga väga vähe ja ka sel juhul kui toitumine on korras.

Heral pole häda midagi. Muidugi Gold’il pole ka häda midagi, aga milleks osta kallist proteiini, kui see täidab aint taastajana rolli. Muidugi, kui sa võtad seda kui toiduna, siis võid igasugu pulbreid kokku osta. Mina isiklikult ei näe mõtet osta proteiini toiduna, kuna raha panen ma tavatoidu alla, sellest saab kõik alguses, kas kasvad või mitte, tuleb jõudu või mitte. Killuke osa sellest ehk tuleneb lisanditest aga väga vähe ja ka sel juhul kui toitumine on korras.

Jama selles,et peale trenni suht raske mingit praadi automaatselt sisse hakata ajama.Lihtsam valgu sheik juua,et ei tekiks katabolismi.Mul isiklukult on täiesti mõttetu ilma valguta trenni teha sest mass kaob automaatselt Tunni pärast peale treeningut lähen teen kuskil korraliku sööma.

asdfghjkl
    Member

Mõned võtavad ka enne trenni valku.

Näiteks siin üks näide:

SHAKE			 CASEIN (G)  WHEY (G)  TOTAL
    Preworkout 10 30 40
    Post-workout 10 30 40

Allikas: http://findarticles.com/p/articles/mi_m080…66/ai_n14821336

Mida arvate enne trenni valgu võtmisest?

Mida arvate kaseiini võtmisest enne trenni?

Kas enne trenni valgusheik peaks sisaldama süsivesikuid väga väha, kuna on eelnenud tavatoit eelnevalt, või, suhtes 1:2 süsivesikuid valguga enne trenni, mida arvate?

krut949
    Member

Tervist. vaatasin sellele teemale erinevaid vastuseid ning teema algatajana tunneksin ennast mõne vastuse pärast solvatuna. Näiteks, kui tema poolt ostetud toidulisandit nimetatakse jamaks. Ei ole kõigil võimalik osta üldse toidulisandeid ja kui ongi võimaik, siis loeb ka suhteliselt suur hinnavahe. Gold whey on lihtsalt umbes 200 EEK kallim sarnase pakisuuruse kohta. Millal siis lisavalku tarbida? On erinevaid arvamusi, kuid peamine on võtta valku ja süsivesikuid peale trenni, et vältida lihase kiiret lagunemist ja anda toitaineid kurnatud kehale. Enne trenni ju tavaliselt inimene sööb tavatoitu. Minu enda söömiskavasse siiski kuulub enne trenni valgujoogi võtmine milele lisan ka umbes 5 g arginiini. Süsikaid ei lisa, kuna olen tavasöögiga neid enne piisavalt tarbinud. Sellise toitumiskavaga olen suutnud 3 kuuga trennis juurde lisada 5kg. Ei oska ütelda, kuidas rasva % lood on, kuid selle kolme kuuga pole kõhule lisarasvakihti tekkinud ja vööümbermõõt on jäänud enam-vähem samaks. Teema algatajale, kui on finantsiliselt võimalik vaid üks lisavalgu kord päevas, siis võta peale trenni kiiremaks taastumiseks ja lisa sinna juurde kiireid süsivesikuid, kui hind ei loe ja ei viitsi supermarketis viinamarjasuhkrut otsida, siis Dextro6 on väga hea. Süsikate ja valgu koostarbimine peale trenni pidi väidetavalt kiirendama aminohapete jõudmist lihastesse.

matti
    Member

Muidugi,mida kallim,seda parem, mis sest rahast ikka hoida, teeb rahakoti aint raskemaks, onju

Autor
    Postitused
Viewing 15 posts - 61 through 75 (of 291 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.