Skip to main content

Hera80

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 291 total)
  • Autor
    Postitused
    M.M.
    Member

5 muna võib 300 grammi kaaluda aga valku on 5 terves munas keskmiselt 35 grammi. Muna valku loetakse kõige kvaliteetsemaks, ehk 100 % skaalal 85-90 %. Normaalne on päevas oma valgu kogus kätte saada nii lihast, kalast, munast kui ka piimatoodedest. Peale treeningut ja vajadusel ka muul ajal võib lisa saada ka toidulisandite näol. 75 kilosel noormehel piisab täiesti 150 grammist valgust ööpäevas mis on jagatud näiteks 5 toidukorraks ehk iga toidukord umbkaudu 30 grammi. Ja nii iga päev olenemata sellest kas on trenni päev või mitte. Kui seda ei suudeta täita siis võite edasi elada illusioonides : )

Renxu
    Member

Oskab keegi kommenteerida neid <_<“>? Milline kõige parem on või üldse mis hea on

raits90
    Member

Ise ei tea, kuid ootaks samuti teiste arvamusi

JACKO
    Member

Mulle isiklikult maitses šokolaadi maitseline.

Renxu
    Member

Mulle isiklikult maitses šokolaadi maitseline.

shokolaad pole uus ju.. uus on shokolaad-piparmünt,ananass ja karamell

tonn999
    Member

Nämma – esimesel võimalusel kohe proovin, suht kopp ees juba vandest maitsetest!

raits90
    Member

shokolaad-piparmünt… tundub huvitav olema <_<“>

gmaster
    Member

Shoko-mint mulle maitses, nagu piparmündi kakao. Natuke oli hea, aga väga rohkem juua ei suudaks.

Ananass oli nagu ananassi piimakokteil.

Iiris oli minu jaoks liiga lääge.

ivory
    Member

Olen kergejõustiklane ja teen ka iga trenn pikalt jõudu, kava järgi. Nüüd alustasin toidulisandite tarbimist, ostsin Hera 80.

Kui tihti seda kasutada soovitate? Ise arvan, et 3x nädalas, pärast trenni 1dl pulbrit oleks mõistlik?

Sõber lisab sellele ka 1 dl süsivesikuid, nimelt Rimist ostetud trauben suckerit. Kuidas seda kommenteerite?

Capricorn
    Member

Peale trenni ongi olulisem just süsivesikud.

ivory
    Member

3x nädalas, olen odaviskaja. Trennid on põhiliselt üldfüüsilised, pikk soojendus, venitused, spetsiifilised harjutused (tihemini odavise ja sellega seotud jõuharjutused, harvem teised alad nt. sprint, kõrgushüpe jm), edasi jõutrenn. Trennid kestavad kokku umbes 3 tundi.

arvutasin välja ka tänase toitainete hulga (pikkus 176cm, kaal kõigest 63kg):

Kaloreid kokku: 2144.5 Kcal

Rasva: 112.3 g.

Valke: 159.2 g.

Süsivesikuid: 88 g.

süsivesikuid arvatavasti umbes 1l kalja arvelt rohkem.

Capricorn
    Member

Ma arvan siis, et peale igat trenni (3x nädalas) valk+süsikad (toidulisandi kujul) kuluvad ära küll, eriti veel kui sul peale trenni koju jõudmine aega võtab. Kui koju minek eriti aega ei võta, siis võid ka vabalt koju jõudes midagi süsivesikuterikast süüa, valku võiks loomulikult ka sisaldada. Näiteks jogurt, kohupiim rosinatega…

Valku NII palju küll vaja pole sul, ma arvan, su eesmärgiks ei ole ju maksimaalselt lihaseid kasvatada. Süsikaid peaks hoopis rohkem olema.

2100 KCal tundub liiga vähe sinu pikkuse ja su treeningute jaoks.

toonus
    Member

1dl Hera80, 1dl trauben suckerit, 500ml vett on väga hea! Kui trenni lõpetad, siis joo kohe pool ära.

Käi pesemas, pane riidesse, siis ülejäänud. Ma teen ka umbes nii. Lihas kasvab ja jõudu tuleb!

ivory
    Member

Vabandust, esitasin küsimuse, aga olid juba vastata jõudnud. Aitäh!

Kaspar90
    Member

Kergejõustiklase kohta on sul toidumenüüs ikkagi väga-väga vähe süsivesikuid.

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 291 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.