Hera80
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Hera80
- This topic has 290 replies, 130 voices, and was last updated 13 years, 2 months tagasi by
gmaster.
-
AutorPostitused
-
juuli 4, 2012 at 4:49 p.l. #319369
chanster
Memberkoos dextroga oleks mõistlikum?!
juuli 4, 2012 at 5:15 p.l. #319372Archangel
MemberDextro vajalikkusel näen mõttet siis kui:
1) Trenn on väga kurnav ja Plaanis on samal päeval paari tunni pärast uuesti samu lihasgruppe piinata
2) Inimene on väga süsivesikute-madala dieedi peal ning antud dextro moodustaks lõviosa päevasest süsivesikute numbritest
juuli 4, 2012 at 5:48 p.l. #319375AlanBStard
ModeratorAjatud küsimused
november 12, 2012 at 12:54 e.l. #328173Anonüümne
GuestTere.
Kui on kiire ja toidukorra asendamiseks tarbida valgujooki, näiteks hera80 vms. kas sinna tuleks lisada süsivesikuid? Eesmärgiks on saada suureks ja tugevaks, käin jõusaalis.
november 12, 2012 at 1:09 e.l. #328174Archangel
MemberÜtleme nii, et kui eesmärk on tervet toidukorda asendada siis peaks Shake olema tõenäoliselt ca. 2 kulbitäit valku, samapalju näiteks dekstro süsivesikuid ning vedelikuks näiteks piima nii palju, kui shaker mahutab. Siis võib öelda, et enamvähem kärab toidukorra asendajaks.
See, et sa soovid saada suureks ja tugevaks on tore aga et oma eesmärke saavutada peab kogu päevane toitumine ja kehaline treening olema vastav. Mitte ainult üks jook. See mida see täpselt sisaldama peaks on niigi reaalselt väljaspool seda mida ma tegelikult teada võin, sest eesmärkide täitmiseks vajalik eine-korra asendaja sisu tuleks määrata kogu menüü ja treeningu baasil – mitte lihtsalt lampi, et lisa süskareid vms.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Üldjuhul tahavad inimesed ikka lihtsaid ja kergelt järgitavaid nõuandeid, et vormi saada. Ning ega tegelikult midagi väga rasket polegi. Lihtsalt täiesti teadmatu inimese jaoks on ka muidu väga lihtsad soovitused keerulised. Kui sa küsid, et kas peaksid shake süsivesikuid lisama – siis ma tahaks tegelikult vastu küsida, et kas sul on puudus kaloritest või süsivesikutest? Sa mõtled, et aga kust sa tead, kas on puudu? No siis ma uuriks, et kuidas praegune kaloraaž ja süsivesikute hulk on – kuidas kaal liigub, kuidas energiat jagub jne. Siis hakkan uurima kuidas ülejäänud toitumine välja näeb, kuidas treening jne.
Minu jaoks on soovitused mida sulle jagan väga lihtsad, aga ma ei ole kindel kas sa oskad oma toitumist/treeningut sellise pilgu läbi ise hinnata – sest tundub, et sa veel ei oska ning loodad, et vormi tegemist saabki nii kergelt reguleerida, et lihtsalt lampi soovitada mida shaigi sisse lisada ilma muid faktoreid arvesse võtmata.
” srcset=”/uploads/emoticons/happy@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 12, 2012 at 12:04 p.l. #329743gmaster
MemberMa niipalju neid süsikuid ei kühveldaks. Piimas endaski neid veidi.
Pigem arvesta välja, mis koguses sul neid valke ja sv vaja on, ja komponeeri selle järgi oma shake, mitte ära võta selliseid umbmääraseid koguseid nagu “kaks kulbitäit seda või toda” meil on erinevad vajadused, eesmärgid, toidukordade arvud jnejne
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.