Skip to main content

Hera80

Viewing 15 posts - 226 through 240 (of 291 total)
  • Autor
    Postitused
    AlanBStard
    Moderator

Ei hakka uut teemat tegema, aga kas maitsetule Heral 80le võib ise nt kakaopulbrit lisada, kuidagi imendumist ei aeglusta?

No ime et sa seda kalaõli teema alla ei lisanud. Tõstsin ta sul asjakohasemasse teemasse ümber.

Ja miks ta peaks aeglustama ? Kakaolisandiga valgud on täitsa olemas ja ei kanna nimetust “aeglane”.

Sarge
    Member

Ei hakka uut teemat tegema, aga kas maitsetule Heral 80le võib ise nt kakaopulbrit lisada, kuidagi imendumist ei aeglusta?

Rasvad ja tselluloos aka kiudained aeglustavad imendumist.

AlanBStard
    Moderator

Rasvad ja tselluloos aka kiudained aeglustavad imendumist.

Ei usu, rasvade osas. Aga rasvasid on muidugi erinevaid.

Viden
    Member

Eeldan, et kaks supilusikatäit Hera80 on 30g pulbrit (kui on?) ning seetõttu peaksin võtma 60g Dextrot ehk 4 supilusikatäit ja selle siis ühte sheikerisse kokku segama, on mul õigus?

Eeldan, et kaks supilusikatäit Hera80 on 30g pulbrit (kui on?) ning seetõttu peaksin võtma 60g Dextrot ehk 4 supilusikatäit ja selle siis ühte sheikerisse kokku segama, on mul õigus?

Oluline pole mitte pulbrite kogus, vaid nendest saadavate toitainete omavaheline suhe. 30g Herat ei tähenda 30g valku. Peaksid panema 40g Herat+66g Dextrot, et 1:2 suhet saada.

1 spl on jah ca 15 g.

50 A.E.
    Member

Sooviks teada, miks, kurat, sellest Hera80st nii palju räägitakse ja seda nii palju soovitatakse? Ise kasutan WHEY3, kas see pole mitte parem? Sain aru, et see on parem ja imendub paremini. Sooviksin teada, et mis selles Hera80s nii erilist on aga?

priit002
    Member

Hera80 on lihtne valk, mida soovitatakse esimeseks toidulisanduks ja eks selle taga ole ka küllaldane promo.Ega häid tooteid on palju,kasutatakse enamasti aga ikkagi neid,millest midagi teatakse, ollakse kuulnud või on keegi soovitanud.

Arx07
    Member

Hera80 on lihtne valk, mida soovitatakse esimeseks toidulisanduks ja eks selle taga ole ka küllaldane promo.Ega häid tooteid on palju,kasutatakse enamasti aga ikkagi neid,millest midagi teatakse, ollakse kuulnud või on keegi soovitanud.

+ odav

vrsm
    Member

…ja teda on mustmiljon maitset ka, ehk seepärast pakub kauem “põnevust”.

Rainer Palm
    Member

Tuli mõte küsida, et kas Hero80nt võiks lisada 1 spl vanilli kohupiimale. 100g valku 13,7g, süsivesikuid 11.2g ja rasvu 0.1g. pakk on ise 200g. Kui võtta sealt pool kohupiima segada shakerist veega ja lisad 1 spl hero80nt oleks mõtekas ?

priit002
    Member

Mis ta halba teha saab, lihtsalt annab valgurikkama koksi. Mina teen aga tavalisest kohupiimast ja piimast, maitseks lisan natuke kas maasikamoosi või kakaod ja on ka päris mõnus ja sisaldab rohkemki valku kui mu tavaline šeik.

Rainer Palm
    Member

Mis ta halba teha saab, lihtsalt annab valgurikkama koksi. Mina teen aga tavalisest kohupiimast ja piimast, maitseks lisan natuke kas maasikamoosi või kakaod ja on ka päris mõnus ja sisaldab rohkemki valku kui mu tavaline šeik.

Seda kindlasti, aga olen kuulnud, et kohupiimas on küllalt valku ja kui lisada toidulisandina valku juurde siis läheb üleliigne rasvaks.

Archangel
    Member

Seda kindlasti, aga olen kuulnud, et kohupiimas on küllalt valku ja kui lisada toidulisandina valku juurde siis läheb üleliigne rasvaks.

See sõltub ikka pigem päeva üldisest kaloraažist ning aktiivsusest.

Kui sööd ükskõik mida liiga palju, salvestatakse see sulle rasvaks. Raskelt treenivale kulturistile see pisku valku mis sa sellest pulbrist saad, nüüd küll rasvaks ei lähe suurt midagi, kui sa just korralikus ülekaloraažis pole.

Ise söön päevas 2x kohupiima+jogurtit ning segan sisse umbes 15g (pool kulpi) valgupulbrit.

priit002
    Member

See sõltub ikka pigem päeva üldisest kaloraažist ning aktiivsusest.

Kui sööd ükskõik mida liiga palju, salvestatakse see sulle rasvaks. Raskelt treenivale kulturistile see pisku valku mis sa sellest pulbrist saad, nüüd küll rasvaks ei lähe suurt midagi, kui sa just korralikus ülekaloraažis pole.

Ise söön päevas 2x kohupiima+jogurtit ning segan sisse umbes 15g (pool kulpi) valgupulbrit.

vrsm
    Member

see kohupiima-valguvärk on jah jube mõnus, nagu mingi poemagustoit kohe…

olen erinevate heradega katsetanud ning olles kõik ära proovinud, võin öelda, et šokolaadi, karamaelli ja vanilli omad on mulle enim meeldinud. šokolaadi tooks kohe eraldi välja, sest sel on ka suht tugev maitse ning pmst ei suuda ma poesokolaadikohupiimal ja herakohupiimal vahet teha.

Viewing 15 posts - 226 through 240 (of 291 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.