Skip to main content

hematogeen

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » hematogeen

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Autor
    Postitused
    smitser
    Member

Et jah, ma nagu söön päris palju hematogeeni, ei saa päris ilma magusata olla. On kellelgi aimu, kuidas see asi võiks tervisele mõjuda? Ma ikka närin üks 4-5 pakki(50g) nädalas, tihtipeale juhtub pakk päevas. Palju parem ja kasulikum???? kui sokolaad arvaks ma

wokie
    Member

Et jah, ma nagu söön päris palju hematogeeni, ei saa päris ilma magusata olla. On kellelgi aimu, kuidas see asi võiks tervisele mõjuda? Ma ikka närin üks 4-5 pakki(50g) nädalas, tihtipeale juhtub pakk päevas. Palju parem ja kasulikum???? kui sokolaad arvaks ma

Mulle ka meeldib. Aga proovi näiteks trenni järgselt seda süüa. Ja pakil peaks kirjas olema, et täiskasvanute päevane norm on 50g ehk siis 1 pakk.

smitser
    Member

jah ma tean küll mis seal paki peal kirjas on.Igasugustel asjadel on kirjas jutte

Mõtlesin, et äkki keegi teab rääkida täpsemalt hematogeeni kasulikkusest

ROtter
    Member

Aga mille pärast sa teda sööd? Tema koostiseks on suhkur, kondenspiim, maltoosi- või glükoosisiirup, taimerasv, magusaine (sorbitool), lõhnaaine vanilliin. Sisaldab küll suure koguse rauda, kuid need ülejäänud komponendid ei ole tervisele küll kõige kasulikumad.

katsi
    Member

Aga mille pärast sa teda sööd? Tema koostiseks on suhkur, kondenspiim, maltoosi- või glükoosisiirup, taimerasv, magusaine (sorbitool), lõhnaaine vanilliin. Sisaldab küll suure koguse rauda, kuid need ülejäänud komponendid ei ole tervisele küll kõige kasulikumad.

Pakendil kirjas: suhkur, tärklise siirup, kondenspiim, rasv, zelatiin, glütseriin, letsiin, keedusool, puhastatud hemoglobiin, vitamiinide segu.

Mingist magusainest minu pakil küll sõnagi juttu pole

smitser
    Member

söön sest see maitseb mulle hirmsal kombel. Nagu mõni inimene joob iga hommik ühe kohvi, nii söön mina iga õhtu hematogeeni

Autor
    Postitused
Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.