HelenaMangFitness.com
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » HelenaMangFitness.com
- This topic has 170 replies, 26 voices, and was last updated 7 years, 1 month tagasi by
Helena Mang.
-
AutorPostitused
-
august 29, 2016 at 2:31 p.l. #387910
Annika Pärtel
MemberVäga inspireeriv! Mäletan oma võistlemise ajast, et dieedi lõpus muud ei olnudki, kui maitsetu keedukana ja brokkoli
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_biggrin.png” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ /> – siin tundub et asi on kõik kenasti paigas, mitmekülgne ja mis peamine- mõjub!september 6, 2016 at 9:10 e.l. #387969Helena Mang
MemberEsmaspäev läks seekord niimoodi mööda, et ei jõudnudki postitada
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_smile.png” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ />5 nädalat võistlusteni
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_biggrin.png” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ />Olen juba 2. päeva Tartus ja kaalu mul hotellitoas pole, lõpetame siis eelmise nädala viimase kirjas oleva kaaluga, 53.7kg (-400g)
Nädala saldoks jäi 6 jõusaalitreeningut, 1 hommikune tunnine spinning ja 3 pikemat poseerimise tundi. Ühtegi puhkepäeva sisse ei jäänud kuna lükkasin seda edasi ja võtsin selle välja eile (esmaspäeval).
Poseerides sain kiita, et paistab välja, et olen iseseisvalt harjutanud… aga usun, seda võin veel mitu aastat lihvida enne kui lõplikult rahule võib jääda
” width=”20″ />Hetkel olen töölähetusel Tartus ja pikad päevad mööduvad koosolekul.
Eile õhtul käisime Emajõe peal Lodjaga sõitmas ja jätsin sisse ka erandkorras ühe nö trackimata õhtusöögi- sõin kõike mõistuse piires aga midagi kirja ei pannud ega arvestanud. Sellistel puhkudel tavaliselt säästan õhtuks kaloreid peamisel rasvade ja süsivesikute arvelt sest väljas süües ei pea kartma, et neid taldrikust ei leiaks
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_wink.png” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ />Lodjal pakuti käsitsi küpsetatud pirukaid, suitsukala ja sooja õlut
” width=”20″ /> Õhtul oli Lydia Hotelli restoranis Hõlm – alustuseks kitsejuustuga salat ja pearoaks part
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_smile.png” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ /> magustoitu maitsesin ka, mingi iirise kreem aga pool jäi minust pokaali alles, oskasin head liha ja värskelt küpsetatud leiba rohkem hinnata.
Kõik ülejäänud toidud aga pakkisin kaheks päevaks kaasa (vahepalad ja lõunasöögid) ja hotelli personal on rohkem kui abivalmis- iga kohvipaus on kandikul minu karbike kohal, lõunal retsoranis soojendatud toit taldrikus
” width=”20″ />
Täna hommikul olin kell 6.30 Tartu MyFitnessis kohal ja minu imestuseks oli jõusaalis kuskil 15-20 inimest- Tartlased on väga varajased
” width=”20″ /> Kui tean, et kiire päev ees, ärkan tunnike varem et lühike trenn ikka päevakavva mahutada.
Hommikusöögile võtsin oma kaalu kaasa ja sain hotelli valikuga hakkama, heameelega oleks võtnud putru aga kuna see oli piimaga keedetud ja riisihelvesest siis jäin siiski muna juurde mida lihtsam trackida.
Eelmisel nädalal käisin ja andsin Anne&Stiil ajakirjale intervjuu ja Oktoobri numbris peaks bikini fitnessist lugu ilmuma.
Sain pildistamise tarbeks meigi peale ja bikiinid selga ja tunne oli juba “nagu päris”
” width=”20″ /> Eile saabus ka info, et minu “õiged” bikiinid on ka täna-homme valmimas ja pannakse varsti Islandilt DHL kulleriga teele. Pole ammu juba ühte pakki nii väga oodanud
” width=”20″ />Homme hommikust lähen aga nädalaks puhkusele- lendan päikselisse Hispaaniasse ja saan järmine kord pikemalt kirjutada, kuidas on puhata ja reisida võistluseelse ettevalmistuse ajal. Ühtegi järelandmis ma loomulikult teha ei plaani- pigem on just rohkem aega, et tegeleda sellega millega meeldib
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_wink.png” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ /> Igapäevane trenn ja poseerimine on kavas nii või naa. Samuti toidukaal, karbid jne- kõik see mis vahetult enne võistluseid on oluline ja vajalik.september 20, 2016 at 7:13 e.l. #388228Helena Mang
MemberVahepeal on 2 nädalat mööda läinud niimoodi et siia midagi kirjutanud ei ole…

Lihtsal põhjusel- käisin Hispaanias puhkamas ja tagasi jõudes läksin piltlikult öeldes läksin lennujaamast otse 3-päevasele koolitusele. Nimelt alustasin teed personaaltreeneri kutse suunas
” width=”20″ />Eilsest tagasi kodu-kontori-jõusaali rütmis ja saan kiire kokkuvõtte teha.
Tänase seisuga on 3 nädalat esimeste võistlusteni,
kaal numbriliselt langenud ei ole aga vorm läheb aina paremaks.
Tänase postituse teen enamjalt teemal võistluseelne ettevalmistus&reisimine.
Etteruttavalt võin öelda, et kõik läks supper hästi ja isegi paremini kui planeeritud/loodetud. Seda siis igal tasemel, ilm, toidud, korter, asukoht, jõusaal, kõik oli 5+!
Eks see võistlusdieedi ajal reisimine on ikka natukene hirmutav küll. Asju kokku pakkides mõtlesin veel mitu korda, et kuidas ikka hakkama saan ja oma eesmärkides püsin. Minu suureks vedamiseks on minu kõrval inimene, kes on parimas mõttes sama hull kui mina ja armastab ka hästi aga “puhtalt” süüa ja oma toitu kaaluda. Prepib kaasa parema meelega kui jätab asjad juhuse hooleks. Nii, et saime täitsa samas rütmis elada. Kahjuks on ta küll tänaseks dieedi lõpetanud ja pean sv orgiat pealt vaatama- krt meestel ikka veab
” width=”20″ />
Esimese asjana pakkisime kaasa oma 2 köögikaalu (ikka käsipagasisse- truud kaaslased juba lennujaamas). Turvakontrollis küsisti, et kas elektroonikat on pagasis- minu vastuse peale et “vaid köögikaal” tegi tolliametnik suured silmad- ilmselt siiski iPad levinum… kuigi fomaat on ju sama
” width=”20″ />
Lisaks valgupulbri (seda oleks ka kohapealt leidnud aga meil on kodus nii meeletu varu et hea omaoma tarbida, nii ei pidanud kuskile kiiruga otsima minema). Pärast leidsime kohalikust kaubanduskeskusest täitsa oma “fit-shopi” kus julgelt pool tundi igast huvitavaid tooteid uurisime
” width=”20″ />
” width=”20″ />
Kohvrisse läksid ka väikestes pakkides Fasti puddingud- mis on head abimehed kui tahad piimatoodetes valgusisaldust tõsta. Hispaanias ju puudub kodujuust ja kohupiim, on vaid maitsestamata jogurt, mõned korrad sai ikka puddingut tehtud küll.
Kaasa tasub kindlasti võtta ka mõned batoonid mis on head just nendel “reisimiste päevadel”, et kõht liiga tühjaks ei läheks. Esimesed kulusid juba lennukas
” width=”20″ />Tühja kõhu mõttes olidki mineku ja tuleku päevad mulle kõige raskemad. Kui ärkad hommikul kell 4.00 ja lendad ajas nö tagasi (saad tunni päeva juurde) on väga-väga keeruline oma 1800 kalori piiresse jääda. Minnes tegin sele “vea” et sõin kodus juba hommikusöögi, ehk siis u kell 4.30 hommikul kasutasin esimesed 450 kalorit ära ja kuna aga see päev jäi ka trennivabaks, siis ei tahtnud üldse lõhki lasta ja kannatasin päeva teises pooles ikka üksjagu tühja kõhtu. Kalorid said lihtsalt enne otsa kui päev
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_sad.png” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ />
” width=”20″ />
Edasi oli juba oluliselt inimlikum. Ühe suurema muudatuse siiski viisin toitumises sisse- hakkasime hommikuti varakult trennis käima ja otsustasin seda teha praktiliselt tühja kõhuga. Ärkasime u 7.30 ja 8.30 olime juba jõusaalis. Sõin siis enne saali vaid 1 puuvilja (õuna, apelsini, ploomi vms) ja peale trenni sain juba endale kella 11-12 ajal rohkem lubada. Nii oli ka oluliselt lihtsam neid väheseid kaloreid pika päeva peale jagada ja ükski toidukord ei jäänud üleliia lahjaks. Enda imestuseks ei olnud see tühja kõhuga saalis käimine üldse keeruline ja kuna olen dieedil ka nagunii (ei kasvata midagi), siis tuleb tühi kõht rasvapõletuse mõttes pigem kasuks kui kahjuks.
Kaheosaline hommik: enne trenni ploomid ja pärast kalkunipeekon omletiga ja puder.
Kodust võtsime kaasa veel oma külmakoti ja külmaelemendid otstsime kohapealt esimesest kohalikust “koduekstrast”. 4 tk maksid 2€ ja teenisid meid ülihästi terve nädala. Korra mõtlesin ka oma armsaid toidukarpe kaasa võtta aga jumal tänatud, et ma seda ei teinud- poes on seal lisaks kõigele muule ka karbid odavad-5 suurest karbis koosnev komplekt maksis 1.3€. ostsime suuri ja väiksemaid ja lisaks plastikust kahvleid/lusikaid ja mitte miski ei seganud toite kaasa tegemast. Ühe korra, kui karpe oli palju ja kõik kotti elementide juurde ei mahtunud sai 2x2L veepudelid öösel ära külmutatud ja nõnda “külmaelementideks” muudetud. Need läksid lihtsalt kilekotti ja kilekott pealt kinni ja kõik püsis ilusti pool päeva jahedas. Lõpuks sai lihtsalt külma vett juua
” width=”20″ />
” width=”20″ />Makrote osas tulid päevad harjumuspäraselt natukene sv rohkemad, sest värske puuvili (mango, ananass jne) on seal lihtsalt nii kohutavalt hea. No tõesti ei saanud seda lõbu endale keelata.

Samuti ei tekkinud valgu sisse saamisega mingeid probleeme, hoolimata sellest, et piimatoodete valik nadi. 1. poeskäiguga ostsime paki kana aga teist korda seda “viga” enam ei teinud. Värsket kala ja mereande ja igasuguseid kalakonserve jms oli seal nii palju, et valgu kokku saamine oli viimane mure. Ainult lust on krevette ja kalmaare MyFitnesPali sisse lüüa- puhas valk ja ei rasva ega sv
” width=”20″ />
” width=”20″ />Samuti oli meie lemmikuks kohalik sink koos meloniga- ideaalne vahepalaks- sv, rasvad, valgud kõik saab ilusti kätte.
Kokkuvõttes ma vist pole ükski puhkus nii hästi söönud ja puhkuselt veel paremas vormis tagasi tulnud.
Liikusime palju ringi, käisime iga päev jõusaalis, sain 2x Natalja Nazarenkoga poseerimas käia- no raske oleks olnud midagi rohkemat tahta.
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_tongue.png” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ />Ainukeseks “patuks” jäid sellel reisil kalorivabad joogid- meie eriline lemmik valge Monster. Kajuks seda eestis ei müüda, peaks koha uurima, kes maaletooja on ja soovid edastama
” width=”20″ /> Mõistus ütleb küll- et ega see kalorivaba jook mingi tervisetoode ei ole ja vett see loomulikult ei asenda, aga samas kui aitab dieedi ajal tekitada illusiooni, ei oled midagi kohutavalt head endale saanud lubada ja aitab oma liistude juurde jääda- mis selles siis nii halba ka on kui mõistlikus koguses tarbida?!
” width=”20″ />Kokkuvõttes igaljuhul tahan öelda, et kui oskad pakendi märgistusi lugeda, tead mis on kalor, süsivesik, valk ja rasv siis on ka võistlusdieedi ajal reisimine väga-väga ok.
Loomulikult kui toitumisalased teadmised puuduvad või on väga puudulikud ja ükshetk ei ole võimalik ettekirjutatud kava enam süüa, tekivad kõrvalekalded. See on ka põhjus, miks ma ka alati olen eelistanud põhjalikumat toitumisalast harimist konkreetsele toitumiskavale- see annab inimesele võimaluse olla vaba piirangutest ja ka puhkuse või reisi ajal, olles mugavustsoonist väljas, oma eesmärkide poole püüelda.
Rohkem pilte igapäevastest tegemistest ja toitudest leiad ikka minu Instagramist, eile tegin väikest “süsikate laadimist/reefeed päeva” mis tegelikult ei tähendanud ebakvaliteetse sv tarbimist või ülesöömist aga tõstsin lihtsalt sv arvelt (hommikused kaerahelbed, lõunane riis, galetid jne) kalorid kaalusäilitamise tasemele (u 2100 cal). Tänasest jälle 1800 peal tagasi.
Vahepeal sain kätte ka oma bikiinid ja esimene võistlus juba koputabki uksele
september 23, 2016 at 7:52 e.l. #388300Helena Mang
MemberNatuke prepi juttu ka- Soome võistlusteni on jäänud täpselt 2 nädalat ehk 14 päeva

Ideaalis astuks esimest korda elus üles muidugi natukene väiksemal laval kui antud üritus aga nooo igaljuhul tuleb anda endast parim
” width=”20″ />
Kuidas siis kaalu ja kaloritega?!
Kalorid on mul endiselt 1800 peal.
Esasmpäeval tegin väikest süsivesikute “laadimist” ja tõstsin üheks päevaks kalorid kaalusäilitamise tasemele (u 2100-2200). Suurendasin hommikul helveste kogust 100g-le ja lõunasse lisasin 100g riisi. See siis kuivaine kaal. Ohh kui hea oli seda süüa- ei mäleta millal viimati 100g riisi sõin
” width=”20″ />
” width=”20″ /> Lisaks mõned galetid. Reisimiste jms tõttu oli kaalulangus seisma jäänud ja mõtlesin laadimisega ainevahetust natukene turgutada. See seisak iseenesest väga ei morjendanud kuna pilt ikkagi paraneb vaikselt aga idee natukene rohkem süüa on ju ahvatlev- kasvõi siis see 1 päev. 
Järgmistel päevadel kaal kohe ilusti langes ka nii et see sv “laadimine” ja ainevahetuse turgutamine õigustas ennast igati ära.Ilmselt teen samamoodi ka järgmisel nädalal.
Eile käisin Eleriga poseerimas, tõmbasin esimest korda poseerimisetunniks selga ka need n-ö õiged bikiinid. Suurus ja lõige istub hästi, täiesti müstika kuidas niimoodi tellides kõik paika saab- kordagi proovimas ma ju Islandil ei käinud
” width=”20″ />
” width=”20″ /> Nii et olen bikiinidega väga rahul- kahjuks pildi pealt ei paista nad pooltki nii säravad ja ilusad kui päriselus on. No ja see kvaliteet- tipptase. Bikiinid on siis Bikinis By Freydis lehelt- http://www.bikinisbyfreydis.com/Nüüd muidugi on soovide nimekirjas veel mitu värvi mida kohe “vaja” oleks- süües kasvab isu
” data-emoticon=”” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_tongue.png” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” title=”
” width=”20″ />Lõppu mõned viimaste päevade toitude pildid- hommik, 2 vahepala ja lõuna.
Õhtusöögid valmistan peale trenni värskelt, üldiselt on viimasel nädalal selleks olnud köögiviljade ja suitsukanaga omlett ja salat, omletis juust, 1 täismuna ja ülejäänud munavalge. Ja küüslauk! No mis sa teed, lihtsalt meeldib see kooslus nii väga

” width=”20″ />Pilt uutest maitseaine segudest ka- see wasabi ja seesami seemnetega segu on täitsa-lõpp-kui-hea. Juhul muidugi kui Sulle sushi ja vürtsikas maitse meeldivad
” width=”20″ /> Poodides on nii palju erinevaid segusid, et minul küll ka dieedi ajal ükski toit igavaks või maitsetuks ei jää. Ja see uus pro feel cookies&cream kohupiim- üha rohkem meeldib

” width=”20″ />september 27, 2016 at 11:00 e.l. #388377Helena Mang
MemberTegin eile 2. nädalat järjest esmaspäevast “süsikate laadimist”- tõstan kaloraazi kvaliteetse sv arvelt ja likvideerin üheks päevaks defitsiidi. Toimis nagu õpikust- hommikuks kaal langes kolinal.
” width=”20″ /> Tõstsin kalorid 1800 pealt u 2500 peale. Kõht oli isegi liiigagi täis ja sain kõik oma õuna-tatra isud rahuldatud
” width=”20″ />
mõjus hästi nii kehale kui ka vaimule.
Hommikut alustasin eile smoothie-kausiga (Fast smoothie mix, piim, banaan, külmutatud mango ja vaarikad). Peale müsli ja seemned.
Tööle tegin kaasa lõunaks tatart kana ja ubadega, lisaks kaks vahepala (soojad võileivad ja õunaviilud pähklivõiga ning mu lemmik- Fast pudding neljaviljakrõbuskite, mee ja mustsõstardega). Lisaks sõin juurde vaba käega päris mitu õuna ja viinamarju.
Õhtu lõpetasin Peebu retseptiga (kniks!
) – õunarattad praetuna pannkoogitaignas. Peal Kreeka jogurt ja pähklivõi.
Täna hommikune vormi-kontroll ja viimase kahe kuu kaalukõver:
MyFitnessPal ütles täna hommikul, et olen viimaase aastaga, kui seda kasutanud olen, kaotanud 10 kg kehakaalu. Võib vaid ette kujutada, palju tegelikult rasva kaotanud olen ja palju lihast vahepeal juurde tulnud on
Muuseas olen jõudnud ka oma täiskasvanu ea teadaoleva kõige madalama numbrini (52,9kg) no ja kõige suurema lihasmassini
” width=”20″ />Järgmine nädal veeren mööda ilusalonge: ripsmed, kulmud, juuksed, küüned, varbad, vahatamine jne jne kõik mis käib ettevalmistuse juurde. Olen igapäevaselt suhteliselt harjukeskmise väljanägemisega ja kõik “lisad” on vaja nüüd külge pookida
” width=”20″ /> Tõotab väga tihe nädal tulevat!11 päeva võistlusteni- enesetunne hea ja tunnen end motiveerituna!
september 27, 2016 at 11:17 e.l. #388378Reinart
Member14 minutes ago, Helena Mang ütles:Tegin eile 2. nädalat järjest esmaspäevast “süsikate laadimist”- tõstan kaloraazi kvaliteetse sv arvelt ja likvideerin üheks päevaks defitsiidi. Toimis nagu õpikust- hommikuks kaal langes kolinal.
” width=”20″ /> Tõstsin kalorid 1800 pealt u 2500 peale. Kõht oli isegi liiigagi täis ja sain kõik oma õuna-tatra isud rahuldatud
” width=”20″ />
mõjus hästi nii kehale kui ka vaimule.
Hommikut alustasin eile smoothie-kausiga (Fast smoothie mix, piim, banaan, külmutatud mango ja vaarikad). Peale müsli ja seemned.
Tööle tegin kaasa lõunaks tatart kana ja ubadega, lisaks kaks vahepala (soojad võileivad ja õunaviilud pähklivõiga ning mu lemmik- Fast pudding neljaviljakrõbuskite, mee ja mustsõstardega). Lisaks sõin juurde vaba käega päris mitu õuna ja viinamarju.
Õhtu lõpetasin Peebu retseptiga (kniks!
) – õunarattad praetuna pannkoogitaignas. Peal Kreeka jogurt ja pähklivõi.
Täna hommikune vormi-kontroll ja viimase kahe kuu kaalukõver:
MyFitnessPal ütles täna hommikul, et olen viimaase aastaga, kui seda kasutanud olen, kaotanud 10 kg kehakaalu. Võib vaid ette kujutada, palju tegelikult rasva kaotanud olen ja palju lihast vahepeal juurde tulnud on
Muuseas olen jõudnud ka oma täiskasvanu ea teadaoleva kõige madalama numbrini (52,9kg) no ja kõige suurema lihasmassini
” width=”20″ />Järgmine nädal veeren mööda ilusalonge: ripsmed, kulmud, juuksed, küüned, varbad, vahatamine jne jne kõik mis käib ettevalmistuse juurde. Olen igapäevaselt suhteliselt harjukeskmise väljanägemisega ja kõik “lisad” on vaja nüüd külge pookida
” width=”20″ /> Tõotab väga tihe nädal tulevat!11 päeva võistlusteni- enesetunne hea ja tunnen end motiveerituna!
Kuuldavasti on väljas ka Oktoobri Anne&Stiil ajakiri

” width=”20″ />
Mul on väga hea meel, et retsept meeldib
” width=”20″ />
september 27, 2016 at 4:50 p.l. #388380Annika Pärtel
MemberVot lähen ka nüüd kohe järgmisel trennipäeval klubisse pannkoogusegu järgi- lapsed sattusid pildist vaimustusse ja õuntega, mida aiast saab, pole ka muidu midagi tarka teha…
” width=”20″ />oktoober 3, 2016 at 7:32 e.l. #388463Helena Mang
MemberHei hei!
Märkamatult on möödunud 5 kuud, sellest hetkest, kui käisin Eesti karikavõistlustel Salmes ja otsustasin oma peas, et peaks ise ka ikkagi lavale astuma.
Täna on esmaspäev ja 5 päeva pärast eeloleval Laupäeval teengi Soomes, Lahtis oma debüüt-võistluse bikinifitnessis. Kuhu see aeg küll kaob?
” width=”20″ />Ametlikult on alanud viimane nädal ehk peak week– selle võiks hellitavalt ümber ristida ilunädalaks.

Kalender on igasugustest protseduuridest nii tihe, et katsun sinna vahele kuidagi trenni, töö ja eraelu mahutada.

Esmaspäev- ripsmete paigaldus, juuste lõikus/värvimine
Teisipäev- Pediküür, maniküür, juuksepikendused
Kolmapäev- kulmude värvimine, kitkumine
Neljapäev- ülekeha vahatamine (tõotab lõbus 1,5h tulevat)
” width=”20″ />Ühesõnaga, reedeks peaksin olema väga esteetiline
” width=”20″ />Siin veel täitsa “tavaline”, kui muidugi bikiinid välja arvata

Trenni mõttes on lood nii et “töö on tehtud” ja viimase nädalaga enam nagunii “majale uut korrust peale ei ehita”.
Inimvõimetel ja lihaskasvul on oma piirid ja tuleb leppida sellega, mida on võimalik reaalselt 5 kuuga bikinifitnessi jaoks arendada ja eks järgnevatel hooaegadel saab vaid paremaks minna.
Ehk siis ajan ka see nädal jõusaalis oma rida edasi ja muudatusi ei tee. Selg, õlg, tagumik. Kõik kõige olulisem.
Erinevus seisneb vaid selles, et 5. ehk reedene trenn on juba Lahtis kohapeal- teen kerge kogu keha trenni ja käin kõik lihasgrupid läbi. Kardiot ei ole ma siiani oma kavasse lisanud (kui jätta välja 10 min soojendust enne saali) ja viimasel nädalal ka seda teha ei plaani.
Toitumisega on ka nii, et ei näe mingit põhjust midagi katsetama hakata. Eriti kuna Soome on kolmest võistlusest alles esimene. Ei taha riskida, et mingi “parema vormi” nimel seedimine või ainevahetus tuksi keerata. Ehk ei mingit vee ega sooladega mängimist. Samuti ei kavatse võistluseelsel päeval kaloraazi langetada/tõsta. Kõik nii nagu ikka, satbiilselt. Võistlen siiski bikiini kategoorias ja ei ole vaja midagi üleliia “laadida” või “kuivatada”.
Võistluspäeva hommikul söön kõhu putru täis (äratus on vist kell 3.30 öösel
” width=”20″ />) ja edasi tarbin kõrge sv sisalduse ja väikse mahuga toite, et energiat jätkuks ja kõht ei oleks liiga “punnis”. Täna on aga esmaspäev mis tähendab minu “dieedis” kõrgete süsivesikute päeva, naudin oma 300g sv ja 2400 kalorit
” width=”20″ /> Instagrami story-st leiab ka hommikuse toidu-prepi.Minu tegemisi on vist võrdlemisi igav lugeda, sest ekstreemsusi siit ei leia. Miks ma üldse selle tee niimoodi avalikult jalgealla võtsin- et näidata, et seda on võimalik ka inimlikult teha. Ei ole mingit nälga või kannatuste rada. On distsipliin, puhas toidulaud ja järjekindlus.
Reede-laupäev-pühapäev veetsin Kulturismi Liidu korraldataval Jõusaalitreenerite koolitusel ja eile õhtuks sain tunnistuse pihku. Nüüd on vaja läbida veel TÜ üldained ja minna kutseeksamile. Kahjuks antud koolitus kattub võistlustega ja seega saan eksamile minna alles kevadel. Mis siis ikka- kaua tehtud kaunikene
” width=”20″ />Siinkohal tooksin välja ühe mõttetera Atleetvõimlemise õpikust:
t
Kohver seisab juba nurgas ja olen enamvähem kõik vajaliku kokku pannud. Enne esimesi võistlusi on vaja olnud igasuguseid naljakaid asju hankida, näiteks lava taha uued sojendavad sussid, kummikindad, värvialus ja rullid grimmi jaoks jne. Ootan juba väga
” width=”20″ />Lõppu üks pilt elsest õhtusöögist- tatra galetil veiseliha burger, kõrval värske salat kodujuustuga. Kotlett seest ikka pool-verine, nii nagu on kõige parem
” width=”20″ />oktoober 6, 2016 at 9:30 e.l. #388519Helena Mang
MemberMärkamatult hakkab ka see viimane, kiire nädal lõppema.
Täna veel viimane tööpäev, trenn, poseerimine ja vahatamine
??:” data-emoticon=”” src=”/uploads/emoticons/default_unsure.png” title=”
??:” /> ja saabki homme hommikul laeva astuda.Vahepeal olen hulganiselt lisasid (kunstküüned, ripsmed, Halo juuksepikendused)
” width=”20″ /> juurde saanud ja ausalt ei jõua juba ära oodata, et ka grimmi ja meigi peale saada ja lavale minna. 
Viskasin pilgu ka registreerunud sportlastele ja tundub, et minu pikkuses saab olema u 30 naist.
Eesmärgiks (need peavad ju olema) olen seadnud endale pool-finaali ehk top 15 hulka saamist, samas kui ei saa, siis pettumust ka ei ole, esimene võistlus ever siis ei saa ju tulemuse mõttes tagasilangust tulla. Kohal on ikkagi suures osas bikini-paremik sest väga paljud jahivad ahvatleval pro-kaarti mille saab absoluudi võitja.
Üldiselt mõtlen, et (tugev) konkurents on tervitatav ja soovin südamest kõikidele teistele naistele ka edu– saavutada midagi kehvas konkurentsis ei ole minu meelest midagi ahvatlevalt.

Kaal istub viimasel ajal 53-53,5 kg peal ja ma ei ole midagi teinud ka, et ta allapoole tuleks.
Eesti meistrivõistlusteni on veel 3 pikka nädalat ja ei taha oma kallist lihast asjatult põletada.
Täna hommikune hommikusöök, meal prep ja vormipilt ka.
Keda huvitavad toidu kogused siis lisasin instagramis täna pildialla.Ja rahuliku ööune saladus seisneb alloleval pildil: ostsin antud toidulisandi u nädal tagasi Fitshopi poest ja sellel on tõesti märgatav toime. Kui varem ärkasin öö jooksul mitmeid kordi siis nüüd panen õhtul silma kinni ja teen hommikul äratuskella peale lahti. Kellel probleeme rahutu unega- soovitan proovida!
Samuti olen teinud viimased nädal aega magneesiumi kuuri, sest poseerides hakkas säärelihas tunda andma, viimane mida tahaks on säärelihase kramp keset võistlust.
Väga palju positiivseid soove ja kinke on minuni jõudnud- SUUR SUUR AITÄHH kõigile, kes olemas on olnud. Eriti tahaksin ära märkida oma mehe, Eleri ja Teevi!
Ilma Teieta ei oleks ma täna kohvrit pakkimas
” width=”20″ />Järgmine postitus tuleb ilmselt peale nädalavahetust!
oktoober 6, 2016 at 8:26 p.l. #388531R.Tamm
MemberEdu, Helena!
Raimo
(koolituselt)
oktoober 6, 2016 at 8:49 p.l. #388534Tim.
MemberKogu raam on nii vinge juba praegu, k.a lihasmass – kas tulevikus näed end pigem bodyfitnessi tasandil ilma tegemas ja bikiini jääb ainult nn. stepping-stone’iks?
oktoober 7, 2016 at 2:26 e.l. #388535Helena Mang
Member7 hours ago, Tim. said:Kogu raam on nii vinge juba praegu, k.a lihasmass – kas tulevikus näed end pigem bodyfitnessi tasandil ilma tegemas ja bikiini jääb ainult nn. stepping-stone’iks?
Tere!
Aitäh, võtan seda kui komplimenti.
” width=”20″ />Lihasmassi osas lähtun maailmatasemest, mis on bikinis päris lihaseliseks muutunud. Maailmatasemel bodyni on aga ikka veel tükk maad minna ja oma maitseeelistustest lähtuvalt seda teed jalgealla ei võta.
Lihvin end antud klassis
” width=”20″ /> ja seda lihvimist jagub aastateks.
oktoober 7, 2016 at 4:54 e.l. #3885360ttt
MemberPalju edu võistlustel! Oled suureks eeskujuks paljudele, kuidas mõistusega ettevalmistust teha.
oktoober 7, 2016 at 5:37 e.l. #388537Eleri
Member8 hours ago, Tim. said:Kogu raam on nii vinge juba praegu, k.a lihasmass – kas tulevikus näed end pigem bodyfitnessi tasandil ilma tegemas ja bikiini jääb ainult nn. stepping-stone’iks?
Helena pole üldse nii suur nagu pildilt paistab. Lihtsalt väga kuiv ja see loob illusiooni suurest lihasmassist. Ka bikiini mõttes on veel reservi et liha peale kasvatada.
oktoober 7, 2016 at 5:47 e.l. #388538Helena Mang
MemberPilt petab jah, kapp veel pole
” width=”20″ /> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.