hei hops!! Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » hei hops!! This topic has 1 reply, 1 voice, and was last updated 18 years, 10 months tagasi by bohemianrhapsody. Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total) Autor Postitused märts 31, 2007 at 2:17 p.l. #10258 hihhiiMember 1 väga kiire küsimus:sain ma õigesti aru, et liikumine ja trenn suurendab lihaseid ja õigesti toitumine vähendab rasva? ja veel, et on see õige,kui ma söön korraga natuke, aga see eest tihti?kas see ei anna mulle rohkem kaloreid juurde kui harva aga palju süüa? ilusat kevadet teile ja olge saledad!” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> märts 31, 2007 at 6:03 p.l. #110874 bohemianrhapsodyMember 1 väga kiire küsimus:sain ma õigesti aru, et liikumine ja trenn suurendab lihaseid ja õigesti toitumine vähendab rasva? ja veel, et on see õige,kui ma söön korraga natuke, aga see eest tihti?kas see ei anna mulle rohkem kaloreid juurde kui harva aga palju süüa? ilusat kevadet teile ja olge saledad!” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Liikumine&trenn ning õige toitumine on vahenditeks oma kehakaalu muutmisel, kas siis suurendada või vähendada. Kui sööd vähem aga tihemini, siis ei tohiks kaloraazh suurem olla, küll aga on sul ainevahetus kiirem. Autor Postitused Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total) You must be logged in to reply to this topic. Logi sisse Kasutajanimi: Parool: Keep me signed in Logi sisse