Head spordipoed Tallinnas ?
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Head spordipoed Tallinnas ?
- This topic has 14 replies, 10 voices, and was last updated 17 years, 7 months tagasi by
Annika Pärtel.
-
AutorPostitused
-
juuni 8, 2008 at 10:42 p.l. #13890
rainisk
MemberÄkki keegi oskab soovitada head spordipoodi, kus on ikka piisavalt erinevaid mudeleid ja numbreid jalanõusi (otsin jooksutosse), targad müüjad, kes oskavad nõu anda, mõistlikuse piires hinnad (st et juurdehindlus % väga meeletu ei oleks). Soovitatavalt kesklinnas või selle läheduses. Elan küll Tallinnast kaugel, kuid samas kahtlen, et näiteks Rakvere nn spordipoodide müüjad häid jalanõusi, mis minu jalale hästi sobiks ja liigeseid hoiaks, soovitada oskavad.
juuni 8, 2008 at 10:50 p.l. #156982Amarillo
MemberÄkki keegi oskab soovitada head spordipoodi, kus on ikka piisavalt erinevaid mudeleid ja numbreid jalanõusi (otsin jooksutosse), targad müüjad, kes oskavad nõu anda, mõistlikuse piires hinnad (st et juurdehindlus % väga meeletu ei oleks). Soovitatavalt kesklinnas või selle läheduses. Elan küll Tallinnast kaugel, kuid samas kahtlen, et näiteks Rakvere nn spordipoodide müüjad häid jalanõusi, mis minu jalale hästi sobiks ja liigeseid hoiaks, soovitada oskavad.sportland
juuni 9, 2008 at 9:47 e.l. #157002rtf
MemberMa ostsin jooksujalatsid Tartust Kaubamaja Sportlandist. Müüja ei osand midagi muud öelda, kui et hind on alla lastud, sest on eelmise hooaja mudel. Aga väga head pidid olema
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> täispika õhktallaga jne. Ühesõnaga reklaamjutt ainult. Aga ostsin ära ja pärast ei kahetsenudki.juuni 9, 2008 at 12:17 p.l. #157012rainisk
MemberMa ostsin jooksujalatsid Tartust Kaubamaja Sportlandist. Müüja ei osand midagi muud öelda, kui et hind on alla lastud, sest on eelmise hooaja mudel. Aga väga head pidid olema
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> täispika õhktallaga jne. Ühesõnaga reklaamjutt ainult. Aga ostsin ära ja pärast ei kahetsenudki.No aga ma ei tahaks suurt summat ikka joppamise peale panna, tahaks ikka mugavaid ja vastupidavaid jooksutosse.
juuni 9, 2008 at 1:31 p.l. #157016rantel
MemberProovi poes mõlemat tossu jalga ja jookse poes natuke ringi (mingi tunnetuse saad ikka kätte ja võrdlusmomenti tekib ka teiste jalanõude vahel), Rakvere Rademaris on ruumi piisavalt. Küsi müüjat kes on reaalselt jooksmisega kokku puutunud.
Ise proovisin seal hüppenööri reaalselt kasutada
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, tuli hästi välja.juuni 9, 2008 at 1:47 p.l. #157019SHOXi
Memberjärvel rademaris müüakse new balance’i jooksutosse, mine proovi neid, mulle väga meeldisid istusid jalas väga hästi ja mugav. teisest riiulist võtsin nike’i kõige kallima mudeli, mis olid tõesti jalas kui papist kast, kerge, aga väga ebamugav. NB omad mida mina proovisin maksid 1700-2000. Teisi ei pole proovinud.
juuni 10, 2008 at 2:38 p.l. #157145rainisk
MembersportlandTallinnas ainult 1 sportlandi kauplus ? Millist sa mõtled ? Kahtlen et kõigis on võrdselt palju ruumi ja kompetentsed müüjad.
juuni 10, 2008 at 2:41 p.l. #157146rainisk
MemberProovi poes mõlemat tossu jalga ja jookse poes natuke ringi (mingi tunnetuse saad ikka kätte ja võrdlusmomenti tekib ka teiste jalanõude vahel), Rakvere Rademaris on ruumi piisavalt. Küsi müüjat kes on reaalselt jooksmisega kokku puutunud.Ise proovisin seal hüppenööri reaalselt kasutada
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, tuli hästi välja.No Rakvere Rademaris või üldse Rakvere spordipoodides on sellised müüjad kellel pole ntx jooksmise ( või mingi muu alaga ) erilisi kogemusi paraku. Ja kui leian õige mudeli, tuleb seal sageli numbritest puudu jne…
juuni 14, 2008 at 10:01 p.l. #157778rainisk
MemberRohkem arvamusi soovitusi polegi ? Ootaks veel vihjeid.
juuni 15, 2008 at 4:30 p.l. #157837kuuliks
MemberRohkem arvamusi soovitusi polegi ? Ootaks veel vihjeid.Mulle soovitati West Sporti, kuna otsin O’neillilt ühte kindlat toodet. Pole aga veel külastanud
juuni 24, 2008 at 5:54 p.l. #158724KennyLumiste
MemberEndal oli ka hiljuti mure, et oleks vaja uusi jalatseid jõusaali.
Kindel soov oli osta musta värvi jalatsid ja naiivne lootus oli neid soetada 500 – 600 EEK eest.
Käisin kõik suuremad Tallinna spordipoed läbi ja lootus kadus.
Sportlandis olid enamjaolt korvpallitossud.
Normaalsetel tossudel hinnaklass alates 800 kroonist.
Olin kaotamas lootust…
Läksin siis Rademar`i (kuna neil tundus kõige madalam hinnaklass olevat) ja valisin 2 varianti välja. Seisin riiuli ees ja ligi astus müüja ning küsis, et kas saab aidata.
Nu kurtsin enda mure ära ja tüdruk läks mingi riiuli juurde ja ulatas proovimiseks eelmise hooaja mustad Reebok`i tossud.
Number oli paras ja tossud olid täpselt sellised, mida otsisin.
Kassas sain veel kliendi allahindlust ja kokku maksin 1495,- EEK`u maksvate jalatsite asemel 472,- EEK.
juuni 24, 2008 at 5:58 p.l. #158725jrx
MemberJooksutoss ei ole jalanõu, mille pealt kokku hoida. Jooksutoss peab kohe jalas mugav olema. “Sissekäimine” ei tohiks tulla kõne alla. Kahjuks eestis minu teada jala kuju ja sammu poes kuskil individuaalselt ei analüüsita. Vali jalats vastavalt jala kujule – üldiselt on Nike kitsam, Asics laiem, NB’l on igasuguseid asju…
Plätu ei ole spordijalats ja toss ei ole jõusaalijalanõu.
juuni 24, 2008 at 6:31 p.l. #158727Annika Pärtel
MemberKui mul midagi vaja on, kiikan Netosportidesse (nt Lasnamäe oma väga hea valikuga, on riideid, on jalatseid jne, Tartus käies külastan kindlasti Lõunakeskuse Netot, kust alati olen saanud vajaliku), Tondi Selveri kõrval on ka olemas nii suur Netosport kui ka allahinnatud Adidase ja Reeboki poed.
Ise ostangi väga harva nn täishinnaga tooteid ja külastan pigem neid kohti, kust leiaks soodsahinnaga “pärle”
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hetkel on Sportlandis ka allahindlus ja juulis peaks tulema soodukas Citysport (Nike) poodides.
juuni 25, 2008 at 8:01 e.l. #158776Samakamees
MemberIse ostsin peaaegu 3 aastat tagasi reeboki jooksujalanõu ja u. 4 kuud tagasi tuli alles ninaotsast tald lahti. Jalats ise maksis 790.-
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Välimus pole küll ei tea mis tippjalatsi moodi , aga väga mugavad ja vastupidavad. Ostsin sportlandistjuuni 25, 2008 at 12:45 p.l. #158818Annika Pärtel
MemberJust käisin Kristiine Adidases ja sain omale uued jalatsid jõusaali 560 kr. Seal soodukas nimelt, -50%vist oli. Citysport lasi ka hinnad alla, aga tossude hinnavahe Adi omadega on ikkagi 200-500 kr, Adis suurem valik ka.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.