head pick-up-line palun
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Tutvumine » head pick-up-line palun
- This topic has 18 replies, 15 voices, and was last updated 11 years, 8 months tagasi by
piretlangsepp.
-
AutorPostitused
-
juuni 4, 2014 at 11:31 e.l. #26015
balance
MemberMul jõusaalis üks niiiiiiiiiii ilus mees ja kuidagi ei julge tere ütlema minna. Ta koguaeg ajab oma rida ja teeb nii töise/tõsise ilmega trenni ,et ei julge segadagi. Mehed(naised võivad ka), ütlege nüüd mingi hea pick-up-line kuidas te kohe suure rõõmuga naist aitaksite? Alati kuidagi nii ka ,et tema saali ühes otsas ja mina teises, et kui abi tahaksin küsida, siis tee peale jääb veel mingi 5 meest ette keda appi paluda, seega oleks imelik just tema juurde marssida.
Deem, tõesti
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Päris kurb lugu, kohe kuidagi ei julge..
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>(((juuni 4, 2014 at 11:33 e.l. #367170martinkink
MemberMul jõusaalis üks niiiiiiiiiii ilus mees ja kuidagi ei julge tere ütlema minna. Ta koguaeg ajab oma rida ja teeb nii töise/tõsise ilmega trenni ,et ei julge segadagi. Mehed(naised võivad ka), ütlege nüüd mingi hea pick-up-line kuidas te kohe suure rõõmuga naist aitaksite? Alati kuidagi nii ka ,et tema saali ühes otsas ja mina teises, et kui abi tahaksin küsida, siis tee peale jääb veel mingi 5 meest ette keda appi paluda, seega oleks imelik just tema juurde marssida.
Deem, tõesti
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Päris kurb lugu, kohe kuidagi ei julge..
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>(((Kindlasti teeb ta seal teises otsas mingit spetsiifilist harjutust, mida need ülejäänud 5 ei tee. Mine küsigi selle sama harjutuse kohta, räägi mingi müüt või küsi tehnika kohta. Siis edasi juba lihtsam
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 4, 2014 at 12:05 p.l. #367175Sarge
MemberKindlasti teeb ta seal teises otsas mingit spetsiifilist harjutust, mida need ülejäänud 5 ei tee. Mine küsigi selle sama harjutuse kohta, räägi mingi müüt või küsi tehnika kohta. Siis edasi juba lihtsam
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siis hakkad juttu tegema, et kas võid veel abi küsida jms. Siis küsid, et kaua trenni teinud, millega muidu tegeleb jnejne. Täiesti tavaline jutt. Lisad FB sõbraks ja hakkab asi liikuma
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.juuni 4, 2014 at 12:27 p.l. #367177SKG
MemberOota kuni tal trenn labi on, muidu voib oodatav reaktsioon vastupidiseks osutuda.
Void ju ka jutu sees nii muuseas mainida, et kardiomasinad pole seal saalis ainukesed, mis su sydame kiiremalt looma panevad vms. Kui ta just koige nyridam pliiats pinalis pole, siis peaks lahti laksama kyll.
juuni 4, 2014 at 12:35 p.l. #367178martinkink
MemberVoid ju ka jutu sees nii muuseas mainida, et kardiomasinad pole seal saalis ainukesed, mis su sydame kiiremalt looma panevad vms.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 4, 2014 at 4:18 p.l. #367182offence
Member”Tere” koos naeratusega tundub üsna originaalne ”pick-up-line.”
juuni 4, 2014 at 7:04 p.l. #367192Rambo vend
MemberMa arvan, et “do you even lift?” sobib alguseks küll.
juuni 4, 2014 at 7:30 p.l. #367199Invention
MemberMa arvan, et “do you even lift?” sobib alguseks küll.
Ma arvan, et see jääks ka viimaseks lauseks ja pikemat juttu sealt ei tuleks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 4, 2014 at 8:47 p.l. #367204OssuBoy
Member”Tere” koos naeratusega tundub üsna originaalne ”pick-up-line.”
Kiidan meessoost isikuna antud variandi heaks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Ei ole mõtet otsida mingit harjutust, mida ta sulle õpetada võiks. Terega saa saad kõige lihtsamini aru, kas tema on sinust huvitatud või mitte. Good luck
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> !!!juuni 5, 2014 at 9:59 e.l. #367238Lenovo
Memberi feel you ..
aga teemasse, nõustun ka Offence kommentaariga, et ütle lihtsalt tere ja kui joppab mehega siis ta ei ütle ainult tere vastu vaid kindlasti teema jätkub
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 5, 2014 at 10:14 e.l. #367241empire
MemberKui tõenäoline on, et see mees ka seda teemat loeb siin?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 5, 2014 at 10:15 e.l. #367242Tragl
MemberMa ei tea, kuidagi kummaline oleks minna täiesti võõra mehe, kes nähtavasti on tõsine spordipoiss, juurde, jääda seal vahtima, teha ilusat naeratust ja siis võluda välja “tere”.
Ole loominguline. Tekita näiteks oma kellale või kaelaehtele mingi kerge viga, sattu just selle mehe juurde treenima ja palu talt abi…
Või mine ta juurde pudeliga ja ütle, et käsi on trennist nõrk – aidaku lahti keerata.
juuni 5, 2014 at 10:37 e.l. #367245Lilith75
MemberEee. Mina oma sirgjoonelise mõtlemisega siiski mingit situatsiooni võltsima ei hakkaks. Aga ehk võiks öelda midagi sellist, et “mõtlesin, et mis ma sellest komplimendist ikka enda teada hoian, ütlen parem välja – sa näed väga hea välja”.
juuni 5, 2014 at 11:17 e.l. #367246Ruts456
MemberEee. Mina oma sirgjoonelise mõtlemisega siiski mingit situatsiooni võltsima ei hakkaks. Aga ehk võiks öelda midagi sellist, et “mõtlesin, et mis ma sellest komplimendist ikka enda teada hoian, ütlen parem välja – sa näed väga hea välja”.
Loodan, et saad huumorile(ja ma usun, et ka tegelikkusele) pihta.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 5, 2014 at 11:26 e.l. #367247Ak_47
Member

-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.