head kava oleks vaja
- This topic has 6 replies, 6 voices, and was last updated 16 years, 12 months tagasi by
Jõukahoolik.
-
AutorPostitused
-
veebruar 10, 2009 at 7:40 p.l. #16587
valterolen
Memberolen 16a. 175cm pikk kaalun kuskil65kg. minu arvates liiga vähe kaalun:( tahaks kaalus juurde võtta,aga ei õnnestu kuidagi.mitte rasva minna vaid lihasmassi:)kas keegi viitsiks koostada head toitumis ja treening kava?(igapäevaseks). ette tänades!!
veebruar 10, 2009 at 7:42 p.l. #183416PaKaalu
MemberHea trenningkava saad tööriistade alt ja toitumiskava võid tellida 500kr.
Jõudu
veebruar 10, 2009 at 8:46 p.l. #183424Wall
MemberToitumis kava telli. Siin foorumis on väga paljusi teemasi kus häid treening kavasi ja ka artiklite alt võib neid leida. Ise tuleb ka vaeva näha!!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 10, 2009 at 8:51 p.l. #183426Bulletproof
Memberolen 16a. 175cm pikk kaalun kuskil65kg. minu arvates liiga vähe kaalun:( tahaks kaalus juurde võtta,aga ei õnnestu kuidagi.mitte rasva minna vaid lihasmassi:)kas keegi viitsiks koostada head toitumis ja treening kava?(igapäevaseks). ette tänades!!olen 23a. vajan uut autot igapäevaseks kasutamiseks. äkki keegi ostaks mulle uue auto?! kui päris tutikat ei saa, siis olen rahul ka 2008a. Audi Q7-ga. ette tänades.
vaikus
no näed, ei liiguta siin ütlemise peale keegi. pead ikka ise foorumitest uurima, artikleid puurima ning raha varuma, kui head treening- ja toitumiskava soovid.
jõudu ja jaksu sulle”
veebruar 11, 2009 at 2:24 p.l. #183494Jarmo Oberst
MemberMina ka ei saa aru inimeste väärtushinnangutest. Kas tõesti on 500krooni toitumiskava eest palju ? See on ju ühekordne investeering ja sa hakkad tulemusi nägema. Samas käiakse aga väljas ja raisatakse raha tühja tähja peale. Lisaks ka see, et kui sa ei raatsi 500krooni toitumiskava peale raisata, kuidas sa siis saad üldse seda kava jälgida ? Ka selleks on raha vaja!
veebruar 11, 2009 at 3:21 p.l. #183499wer-rax
MemberKas see kaalub toitumiskava üles ?Oleneb inimeste väärtushinnangutest…Mõnejaoks on oluline see et nädalavahetusel saaks kõvasti pidu panna ja eelisjärjekorras raisatakse raha nt. viina peale…..Aga enamuste inimeste jaoks (sügavalt loodan et ikka enamuste) ei ole see nii tähtis.
Muidugi ei kaalu see toitumiskava üles.Ise ei ole küll toitumiskava tellinud …kuna finants olukord on suhteliselt raske hetkel…ei ole ka sinisilmselt oodanud et keegi mulle seda “aitähh” eest koostada viitsiks.Aga olen lugenud väga paljusid huvitavaid ja kasulikke artikleid siitsamast..olen suutnud enda jaoks “toitumiskava” ise koostada mis sobib hetkel mu rahakotile ja on tunduvalt parem võrreldes minu varasemate söömisharjumustega.Kindlasti ei ole mu toitumine absoluutselt perfektne aga kuna eesmärgiks ei ole hetkel tippsport siis lepin ka sellega…vähemalt praegu.Kui aga juhtub mõni hetk veidi rohkem finatse olema tellin kindlasti kava.
veebruar 11, 2009 at 3:44 p.l. #183502Jõukahoolik
MemberEi pea ju toitumiskava tellima kui tõesti rahast kahju on. Alustuseks piisab ka sellest kui ise uurid artikleid ja oma toitumist kohendad. Võibolla kõik nii noored ei tee endale ise süüa ja ei saa ka kavast täielikult nagunii kinni pidada.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.