Hea trennikaaslane…
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Hea trennikaaslane…
- This topic has 59 replies, 21 voices, and was last updated 18 years, 6 months tagasi by
Alexander Andrusenko.
-
AutorPostitused
-
august 11, 2007 at 10:53 e.l. #121817
intsu007
MemberKamoon! Tüüp tahtis oma pleierit maha müüa, teie aga hakkate siin muusikastiilidest jahuma
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei, ta rääkis et tal on jõusaali räpist kõrini ja ta ostis omale pleieri et ikka kuulada hevit, sest see stiil on üle kõige ikkagi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 11, 2007 at 10:55 e.l. #121819daemonium
MemberPaljud arvavad ,et nad tunnevad räppi.Tegelikult mitte,sest see,mida sa kuuled raadiost,pole tõeline räpp,tõeline räpp on hoopis teistsugune.Raadiost lastakse mainstream-i,kui tahad tõelist räppi pead pisut internetist otsima.Aga asi on seda väärt.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>… hip-hop on elustiil Aafrika dzhunglitest,mis Ameerika kaudu aafriklaste abil siia jõudnud ja mida kohalikud masohhistid järele ahvivad,kuna ahvide kodumaa on Aafrika …,
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ring on täis.
Jõudu siis aafriklaste elustiili järgimisel ja järgmise aasta paraadil,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nojah ja kui mõnele muusika ei meeldi,on alati võimalus oma iidolite juurde USA vastavatesse linnaosadesse kolida;teid hinnatakse seal kindlasti,
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 11, 2007 at 11:02 e.l. #121821matti
MemberEi, ta rääkis et tal on jõusaali räpist kõrini ja ta ostis omale pleieri et ikka kuulada hevit, sest see stiil on üle kõige ikkagi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ühele ema,teisele tütar…..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 11, 2007 at 11:09 e.l. #121822Hi
MemberDaemonium mine lasteaeda tagasi, sinu jutu järgi ma küll ei ütleks et su vanus profiilis märgitu järgi õige on. Maitse üle ei vaielda ja ära tee teisi maha võttes aluseks nende muusikamaitse. Kuula oma heavi edasi keegi ei keela…..Peace mf
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 11, 2007 at 11:20 e.l. #121826matti
MemberEi, ta rääkis et tal on jõusaali räpist kõrini ja ta ostis omale pleieri et ikka kuulada hevit, sest see stiil on üle kõige ikkagi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seltsimees,õppige lugema,teema alustaja kirjutas,et jõusaalis pole muusikat ja selle pärast ostis ta pleieri,mitte ,et ta nüüd jubedalt heavy kuulata tahaks.Kust sa tead,et ta just heavy-t fäänab,äkki on ta hoopis räpi austaja?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 11, 2007 at 11:32 e.l. #121828Creek
MemberEinoh, see muusika maitse üle vaidlemine on üks lõpmata mõttetu värk! Kõik on inimese maitses.
Olen ise küll raske-muusika fänn, kuid mõned räpi lood isegi meeldivad. Lihtsalt siis ei meeldi kui lauladakse sellest kui kõva mees “ma” olen, palju naisi saan ja et mul on kõige lahedam bling-bling.
Aga kõige kurvem on, et Eestis pole vist ühtki raadiojaama, mis (vähemalt peamiselt) laseks rock’i vms. Kõik lasevad ikka seda neetud Madonnat ja muud sellist.
…Ah k*r*t nüüd juba ise vaidlen ka muusika maitse üle… DEAM… Ah mis seal siis ikka… laseme edasi…*
Kuhu ma jäingi? Ah see Madonna ja selliste värk. No ma ei saa aru! Jõusaalis käivad ju suured mehed (ja ilusad naised
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ), MITTE VÄIKESED PLIKATIRTSUD!august 11, 2007 at 11:46 e.l. #121829intsu007
MemberAga kõige kurvem on, et Eestis pole vist ühtki raadiojaama, mis (vähemalt peamiselt) laseks rock’i vms. Kõik lasevad ikka seda neetud Madonnat ja muud sellist.Kuula Maniat 88,8 Mhz
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 11, 2007 at 11:59 e.l. #121833daemonium
MemberDaemonium mine lasteaeda tagasi, sinu jutu järgi ma küll ei ütleks et su vanus profiilis märgitu järgi õige on. Maitse üle ei vaielda ja ära tee teisi maha võttes aluseks nende muusikamaitse. Kuula oma heavi edasi keegi ei keela…..Peace mf
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lasteaeda?
Ei võeta ju,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pealegi lastakse seal jama muusikat …,
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>btw,me ei kuula hevit,me kuulab black&death&viking metal’i.
Mis raadiotesse puutub – siis nendega Eestis jama jah,puha mainstream.Selles vist kõik “pealiinist” erineva musa kuulajad ühel meelel.
See eest netis jaamu küll;
kel stream kannatab,võib ntx RockworldTV’d vaadata.
august 11, 2007 at 1:15 p.l. #121842Karu
MemberKuula Maniat 88,8 Mhz
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Just nimelt, raskemuusika raadio ju tätsa olemas!
Argipäevadel on 8-10 hommikuprogramm Torpeedo ka ikka tõeliste meeste käimatõmbaja!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ainult tänu Maniale ma tööl elus püsin…
august 11, 2007 at 3:39 p.l. #121861intsu007
MemberSeltsimees,õppige lugema,teema alustaja kirjutas,et jõusaalis pole muusikat ja selle pärast ostis ta pleieri,mitte ,et ta nüüd jubedalt heavy kuulata tahaks.Kust sa tead,et ta just heavy-t fäänab,äkki on ta hoopis räpi austaja?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei, Ütle kas räpp oli 60-80 aastatel, rokimusa oli ennem räppi, ja rokk on palju hinnatum musa, kuna pillimäng on suur kunst, seda igaüks ei oska ega ei hakka oskama ka. Kui 50Cent siin käis siis nad nigunii ei laulnud vaid liigutasid suud, nende hääl tuli makilindilt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 11, 2007 at 3:48 p.l. #121863matti
MemberKui 50Cent siin käis siis nad nigunii ei laulnud vaid liigutasid suud, nende hääl tuli makilindilt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga kuidas hääl lindile sai?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 11, 2007 at 3:51 p.l. #121864intsu007
MemberAga kuidas hääl lindile sai?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Stuudios laulsid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 11, 2007 at 3:54 p.l. #121865matti
MemberStuudios laulsid
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nii,et ikkagi LAULSID
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ,sellega sa tunnistasid ,et räpp ikkagi on muusika
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 11, 2007 at 6:21 p.l. #121889Creek
MemberKuula Maniat 88,8 Mhz
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Noh, see oleks lahediks… kui ma vaid elaksin Tallinas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Aga noh, vähemalt siis üks raadiojaam on… või on neid veel? Ega ma ei tea, ei kuula palju raadiot.
august 11, 2007 at 8:35 p.l. #121901rainisk
MemberNoo te leidsite ikka superteema mille üle vaielda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Mis järgmiseks ? Hakkate vaidlema millised on ilusad naised, kellel on kõige ilusam naine, lahedaim auto ? Kes tahab, kuulaku Rapi, kes tahab kuulaku Metalit. Oma asi.daemonium- no neile ei meeldi sinu muusika ja sina sõimad nende muusikat, pole mõtet ju rohkem tolerantsi ja vähem sõimamist ning negatiivseid emotsioone. Samamoodi võivad ju nemad öelda, et kõik Metali kuulajad homoparaadile.
intsu007- kust sa seda välja loed, et teema algataja tahab hevit kuulata ?
Väga kurb on see, et üle eesti levivat Rocki raadiot ei ole, Tallinnasse sattudes olen kah Maniat kuulanud.
Üldiselt on eestlane siiski Rocki rahvas. Seda näitasid eriti hästi selle suve suurkontserdid.
Aerosmithi kontserdil, kus kõige odavam pilet oli 800 eek käis üle 20 000 inimese ja 50 Cent-i konserdil, kus pileti hind oli 350- 550 eek käis alla 15 000 inimese !
Üldiselt võiks selle teema lukku panna, mõttetu vaidlus muusikamaitse üle.
-
AutorPostitused
- The topic ‘Hea trennikaaslane…’ is closed to new replies.