Hea nõuanne kuluks ära!!!
- This topic has 24 replies, 13 voices, and was last updated 16 years, 11 months tagasi by
asdfghjkl.
-
AutorPostitused
-
veebruar 23, 2009 at 10:04 e.l. #162666
Lysten
MemberMis dieedist jutt??…Lihtsalt isu pole sellepärast ei söö…aga tundub et tuleb sundidaEga siis ju muud polegi eks nüüd tuleb lasta mingi menüü koostada ja mina sain ka oma vastusele küsimuse
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 23, 2009 at 10:25 e.l. #162630jokk
MemberTekib küsimus, et kuidas üldse võimalik sellise toitumise juures kaal nii kõrgeks saada.
Dieet tähendab ravitoitumist mitte näljutamist. Peaksid endale selgeks tegema et selline toitumine mõjub peagi su tervisele
ja peaksid tahtejõu kokku võtma ja sööma tervislikumalt, isegi kui pead selleks vägisi porgandit ja liha sisse ajama.
Räägi palju sa hetkel kaalud ? Mul oleks ehk saata sulle üks näidiskava, mida (ja kui palju) sööb üks võistlsteks valmistuv 60 kg naine (~ -15%).
veebruar 23, 2009 at 10:37 e.l. #162621Lysten
MemberTekib küsimus, et kuidas üldse võimalik sellise toitumise juures kaal nii kõrgeks saada.Dieet tähendab ravitoitumist mitte näljutamist. Peaksid endale selgeks tegema et selline toitumine mõjub peagi su tervisele
ja peaksid tahtejõu kokku võtma ja sööma tervislikumalt, isegi kui pead selleks vägisi porgandit ja liha sisse ajama.
Räägi palju sa hetkel kaalud ? Mul oleks ehk saata sulle üks näidiskava, mida (ja kui palju) sööb üks võistlsteks valmistuv 60 kg naine (~ -15%).
No hetkel kaalun 68 ja pikkus 168 kui sellest ka abi…see söögiisu teema tulnud viimasel kahel nädalal varem ikka sõin ja korralikult ja seda võib ka järeldada sellest et 3 aastaga suutsin piisavalt palju juurde võtta…peale kahe lapse sünnitamist olin 47 kg…enam nii saledaks ei taha aga paremat vormi kui hetkel küll
veebruar 23, 2009 at 2:24 p.l. #162721Alexander Andrusenko
ModeratorSellise toitumisega ei olegi võimalik mõistlikult kaalust alla võtta. Punkt.
veebruar 23, 2009 at 2:30 p.l. #162724Vägivaldur
MemberKui sa kukud peale enda rasva söömist tegema üle kümne trenni nädalas ja jätad ära toidukordi, siis ei saagi ju mitte midagi positiivset su kehaga juhtuda.
veebruar 23, 2009 at 2:44 p.l. #162728Goleteral
MemberNo hetkel kaalun 68 ja pikkus 168 kui sellest ka abi…see söögiisu teema tulnud viimasel kahel nädalal varem ikka sõin ja korralikult ja seda võib ka järeldada sellest et 3 aastaga suutsin piisavalt palju juurde võtta…peale kahe lapse sünnitamist olin 47 kg…enam nii saledaks ei taha aga paremat vormi kui hetkel küllÜletreening, lõpeta nädalaks igasugune trenn ja puhka, tõenäoliselt oled ka stressis.
veebruar 23, 2009 at 6:04 p.l. #155145Wire
MemberVäga suur ületreening ju. 6 korda nädalas jõukas + sõudmised.. ja päevas 1 hustler. Sul oleks kõige kergem rääkida treeneriga, kes selgitaks sulle toitumist ja trennikava ka vaja, sest ise teed sa ilmselgelt liiga palju. Nii ei põletata rasva, nii kaotatakse lihast.
veebruar 23, 2009 at 6:10 p.l. #154006daemonium
MemberVäga suur ületreening ju. 6 korda nädalas jõukas + sõudmised.. ja päevas 1 hustler. Sul oleks kõige kergem rääkida treeneriga, kes selgitaks sulle toitumist ja trennikava ka vaja, sest ise teed sa ilmselgelt liiga palju. Nii ei põletata rasva, nii kaotatakse lihast.… ja eelkõige rikutakse tervist.
veebruar 23, 2009 at 10:22 p.l. #161978PumaZ
MemberKindlasti harjuta endale sisse hommikune söömakord.
veebruar 25, 2009 at 6:56 e.l. #159594