Hea jõusaal Tartus, mõistliku hinnaga
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Hea jõusaal Tartus, mõistliku hinnaga
- This topic has 42 replies, 23 voices, and was last updated 16 years tagasi by
kiisupojake.
-
AutorPostitused
-
detsember 7, 2009 at 5:55 p.l. #240519
Belfort
MemberKulla mees kus sa eland oled? Arcoman hea mitu aastat juba kinni ju
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oh seda ma küll ei teadnud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kodukal küll midagi kirjas polnud kui vaatasin..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga see selleks..Veel on häid saale ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 7, 2009 at 6:07 p.l. #240526bohemianrhapsody
Memberoh seda ma küll ei teadnud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kodukal küll midagi kirjas polnud kui vaatasin..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga see selleks..
Veel on häid saale ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Headest saalidest pole siin teemas veel rääkima hakatudki.
detsember 7, 2009 at 6:11 p.l. #240528MikroToitaine
Membertartus võid proovida fittesti, seal käib palju tugevaid kulturiste ja abi leiab ka alati.
detsember 7, 2009 at 6:29 p.l. #240537.ep
Memberkus kohas MV saal asub Tartus? ise käin mäki kõrval spordihoones, õpilasele väga soodne ning kodune saal. kõik mis endal vaja teha, saab seal ilusti tehtud. ja rahvast on liiga palju väga harva.
detsember 7, 2009 at 6:39 p.l. #240542timo116
Memberkus kohas MV saal asub Tartus? ise käin mäki kõrval spordihoones, õpilasele väga soodne ning kodune saal. kõik mis endal vaja teha, saab seal ilusti tehtud. ja rahvast on liiga palju väga harva.Lõunaka ringi juures…
detsember 7, 2009 at 8:15 p.l. #240575killerleib
MemberHeadest saalidest pole siin teemas veel rääkima hakatudki.Eks seda head saali vaadatakse ikkagi rahakoti kaudu.MV: s saab samamoodi hästi ära treenitud,vb isegi paremini,kui mõnes kallimas ja uhkemas jõusaalis.
detsember 7, 2009 at 8:17 p.l. #240579timo116
MemberEks seda head saali vaadatakse ikkagi rahakoti kaudu.MV: s saab samamoodi hästi ära treenitud,vb isegi paremini,kui mõnes kallimas ja uhkemas jõusaalis.Minuarust see uus Arctic sport seal anne sauna juures…see ei käi ka kuskile, moodsaid masinaid täis…vabaraskus ikka eelkõige
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 7, 2009 at 8:21 p.l. #240585mr815
MemberEga TÜASK´is ka liiga kõrged hinnad pole. Tõstepõrandad olemas, kaks kükipuuri pluss rinnalt surumise pingid kükipukkideks kohandatavad. Õhtuti küll rahvast üsna palju kuid siiamaani olen kõik plaanipärasel tehtud saanud. Plussiks veel kergejõustikuhalli kasutamise võimalus.
detsember 7, 2009 at 8:23 p.l. #240587killerleib
MemberMinuarust see uus Arctic sport seal anne sauna juures…see ei käi ka kuskile, moodsaid masinaid täis…vabaraskus ikka eelkõige
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma nüüd käin Myfitnessis, lõunakeskuses,kus jõusaalis on kolm osa, lahtised raskused, moodsad masinad ja cardio treening.Hind on küll 599 kuu,aga saal kah hoopis teisest puust..samas selle hinna sisse sisaldub ka kõik muud treeningud,bodypump,spinning,pilates jne jne.
detsember 7, 2009 at 9:04 p.l. #240606V.K
MemberMv on hea saal tõesti, mingeid tühikargajaid seal eriti ei ole. Kuigi ainuke asi, et aeroobse tegemise pool on nõrk aga muidu MV-s on/olid tegijad!
detsember 8, 2009 at 1:20 e.l. #240654BigKeidu
MemberMV parim saal tartus, nägu Väino ütles , tühikargajaid ei käi seal
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 8, 2009 at 7:35 e.l. #240688Andrei8
MemberMV Spordilubis – Riia 136a oli vist aadress – olen ka ise juba 2000.a.-st käinud ja siiani rahul kuna meeldib vaba raskusega treenimine enam kui masinad. Masinad on tobedad ja ebamugavad, sageli murravad kere sealt kus seda vaja pole, korra olen isegi endale viga teinud. Vabaraskus midagi muud hoopis.
Hinna ja kvaliteedi suhe on MV-s, ma ütleks, et Tartu parim.
Milleks maksta mega raha selle eest, et kuskil läikivas ruumis hantlit tõsta.
Maitse asi muidugi või nagu Eestis võib popp olla, et vot kus saalis käid ja siis oledki juba tegija.
MV-st on paljud algajad väga hea teadmiste pagasi ja põhja lihaste näol saanud ja siis ikka mujale läinud aga mis teha, elu ongi selline.
Ja kui algajad ongi saalis ja ei tea küsida või mis teha, no otsige mõni suurem “poiss” üles ja küsige, küll suunatakse ja aidatakse.
Isegi paljusid nende aastate jooksul aidanud, peaasi, et algajail seda tahtmist jaguks pidevalt käia ja teha.
Jutt pikk ja justkui reklaami maiguga aga seda ta pole, lihtsalt minu arvamus asjadest.
Ja MV-le sooviks vaid pikka jätkusuutlikkust praegusel raskel ajal, mida sooviks muidugi kõikidele saalidele.
detsember 8, 2009 at 12:54 p.l. #240767Beljo
MemberMis raskusega kangid on MV-s? seal oli neid palju, aga minuarust 2 erinevat tüüpi…
detsember 8, 2009 at 1:10 p.l. #240772vend vähk
ModeratorFittest Tartu Eedeni keskuses. Fitshop Tartu meeskond treenib seal kõik koos, lisaks teisigi medalimehi Eesti ja välisvõistlustelt.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 28, 2010 at 4:11 p.l. #252533LittleBlackCat
MemberTere.
Olen algaja nende jõusaalide suhtes,aga tahaks väga käima hakata.Äkki mõni kogenum jõusaali inimene oskaks õpilasele soovitada mõnd odavat ja algajale sobivat jõusaali?Esialgu tahaks kuuaega käia,et mis hinnavahemiku see jääks?
Lugesin eelnevalt,et kiidetakse väga seda MV jõusaali,aga ise pole vist sellest kuulnudki midagi.Kus täpsemalt see asub?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja kuna ise asun Annelinna kandis,siis seal Anne sauna juures peaks kuskil see Arctic sport jõusaal olema,kui ma ei eksi?Kui kallis seal on ja kas seal on ka mingeid treenereid,kui ma algajana sinna lähen,et nad juhendaksid veidike vms?Suured tänud kõigile vastajatele.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.