Hea geneetika?
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Hea geneetika?
- This topic has 33 replies, 18 voices, and was last updated 17 years, 9 months tagasi by
Bonsuna.
-
AutorPostitused
-
aprill 18, 2008 at 8:23 p.l. #13344
big poppa pump
Memberhttp://www.teenbodybuilding.com/teenam.htm
2 aastat treeningstaaži, ning ta ei treeni treeningkava järgi ja sööb nii umbes “silma” järgi – ei mõõda midagi.
Mina ütleks, et päris hea. Rind ja jalad on VÄGA hea, massi iganes. Biitsepsikuju on hea, ning käsivarred on lihtsalt nagu pakud.
Super geneetika lihtsalt. Tahaks arvamusi kuulda teisteltki.
aprill 19, 2008 at 1:20 e.l. #150915gmaster
Membertreeningkava on tal suures plaanis siiski olemas, lihased nädala peale jaotatult ja alati teeb baasharjutuse esimesena… niiet väga mööda ei saagi panna
aprill 19, 2008 at 4:51 e.l. #150916Alexander Andrusenko
ModeratorGeneetika geneetikaks. Hoopis huvitavam küsimus on, mis putru ta süs..eee…sööb..
aprill 19, 2008 at 6:45 e.l. #150929TANK
MemberGeneetika geneetikaks. Hoopis huvitavam küsimus on, mis putru ta süs..eee…sööb..Miks kohe kahtlustama…?
Ma tean poissi kes esimene kord elus jõusaali astudes surus külmalt 90kg
Teine kord 5×90 seeria tegi ja kolmas kord 10x90kg
peale seda ta aga ei ole viitsinud jõusaalis käia kuna leiab et see on mõttetu.
Söömine on tal kuidas juhtub. Joob, suitsetab jne. Ja kaalus 85kg 180cm juures.
Kas sa kahtlustaks teda kah?
aprill 19, 2008 at 7:14 e.l. #150932SHOXi
MemberSee, et ta surub kohe 90kg annab selle, ei tähenda ju, et temast saab kulturist või?
Seda venda vaadates ikka suht unreal, seda kuidas ma olen teinud trenni 2 aastat ja nüüd sinisilmselt arvata, et ta on selline nagu nüüd. Nu ei tea… ma vist ei tea asjast midagi ja seal läänes ikka mehed on nagu jumalad ja. 1 aastat veel ja kiivikale teeks tuule alla. Eks ta ise teab seda. Ma lähen ikka ja jälle jõusaali ja pingutan edasi !
aprill 19, 2008 at 7:16 e.l. #150933undisputed
MemberMnjah eks ta ole, endal oli kunagi sõber, kes surus 17 aastaselt täiesti lambist ilma mingi eelneva treeninguta 130 kg. Muidugi on vennal ikka jõhker luustik ja välimus kah selline nagu oleks juba aastaid raud tõstnud. Kahju, et endal sellist stardikat pole antud. Aga selliste vendadega kipub ikka nii olema, et huvita neid musklite kasvatamie ega raua kangutamine. Ja lõpuks keeras naine tal ajud ka put….i
aprill 19, 2008 at 7:53 e.l. #150935big poppa pump
MemberGeneetika geneetikaks. Hoopis huvitavam küsimus on, mis putru ta süs..eee…sööb..See oli ka minu esmane mõte, käsivarte ja jalgade pärast peamiselt. Ega biitseps ka paha ei ole.
aprill 19, 2008 at 8:08 e.l. #150939LB
Membereinoh vaata mis toidulisandeid ta ka kasutab
NO shotgun ja NO superpump
“>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ma millegi pärast arvan et ta kasutab mõlemat veel korraga….need aitavad päris korralikult minuteada.aprill 19, 2008 at 10:06 e.l. #150952Alexander Andrusenko
ModeratorMa siiski arvan, et pooled “toidulisandid” jättis ta mainimata. Kui neid ameerika saite uurida, siis see poiss ei ole sugugi mitte erakordne juhus, kes 2 aastaga sellisesse vormi sai. Neid ikka leidub ja mitte vähe. Aga samas ma ei näe ka ühtegi põhjust, miks võiks arvata, et ta puhas on. Kui ta oleks kuskil võistlusel käinud ja dopinguproovi andnud, siis ma veel ehk usuks. Aga praeguse seisuga ei ole mul põhjust arvata, et ta puhas on. Kes usub, see usub. Palun väga.
Ameerikas on päris tugev ja vabalt saadaval “farma”.
aprill 19, 2008 at 10:26 e.l. #150954UmbIsik
MemberMa siiski arvan, et pooled “toidulisandid” jättis ta mainimata. Kui neid ameerika saite uurida, siis see poiss ei ole sugugi mitte erakordne juhus, kes 2 aastaga sellisesse vormi sai. Neid ikka leidub ja mitte vähe. Aga samas ma ei näe ka ühtegi põhjust, miks võiks arvata, et ta puhas on. Kui ta oleks kuskil võistlusel käinud ja dopinguproovi andnud, siis ma veel ehk usuks. Aga praeguse seisuga ei ole mul põhjust arvata, et ta puhas on. Kes usub, see usub. Palun väga.Ameerikas on päris tugev ja vabalt saadaval “farma”.
Üldine mulje, mis USA foorumitest jääb on tõesti selline. Kas see konkreetsel juhtumil ka nii on see on muidugi iseküsimus. Ja inimeste andekus on ikkagi väga erinev.
aprill 19, 2008 at 12:27 p.l. #150974ristokru
MemberMiks kohe kahtlustama…?Ma tean poissi kes esimene kord elus jõusaali astudes surus külmalt 90kg
Nõustun tankiga kuna tead ka sellist venda ja sama moodi ei viitsi jõusaalis käija.Osadel lihtsalt super geenid.
Ühikas oli mul toa naaber 187 pikk ja selline koljad(suured lihased) aga trenni ei teinud ega viitsinutki! Ega ei söönud ka midagi, korra päevas,suitsetas ,jõi viina jne.
Samas endal geenid selline 0! Söö palju tahad ikka ei kasva, Aastas käe ümbermõõtu kasvatada mingi 0,5 max absurdne!
aprill 19, 2008 at 12:27 p.l. #150976ristokru
MemberMiks kohe kahtlustama…?Ma tean poissi kes esimene kord elus jõusaali astudes surus külmalt 90kg
Nõustun tankiga kuna tead ka sellist venda ja sama moodi ei viitsi jõusaalis käija.Osadel lihtsalt super geenid.
Ühikas oli mul toa naaber 187 pikk ja selline koljad(suured lihased) aga trenni ei teinud ega viitsinutki! Ega ei söönud ka midagi, korra päevas,suitsetas ,jõi viina jne.
Samas endal geenid selline 0! Söö palju tahad ikka ei kasva, Aastas käe ümbermõõtu kasvatada mingi 0,5 max absurdne!
aprill 19, 2008 at 3:10 p.l. #151016hunter
MemberNojah, see on teoreetiliselt nagu suht võimatu, et kaalu juurde ei tule – sööd vähe ehk ??
Oleneb jah, vb on kaasasündinud head geenid spordis.
“>treening paistab suht tavaline olema, võimatu see isegi vb pole.
aprill 19, 2008 at 3:41 p.l. #151022SHOXi
MemberUsas on üldse teine kultuuri kui meil siin. Mina ei tunne, seda ja ka enamus teist ei tunne sealset jõuaalikultuuri. Aga ma väga hästi aiman milline see on seal.
aprill 20, 2008 at 7:12 e.l. #151084noPAINnoGAIN
Member