HDTanel – Morsast inimeseks (video) 91,2Kg-77,8Kg (ongoing process)
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » HDTanel – Morsast inimeseks (video) 91,2Kg-77,8Kg (ongoing process)
- This topic has 119 replies, 38 voices, and was last updated 10 years, 2 months tagasi by
priibe.
-
AutorPostitused
-
veebruar 2, 2014 at 1:13 p.l. #358688
eestiingel
MemberEesti oma Jason Genova.
veebruar 2, 2014 at 4:01 p.l. #357590rennosport
MemberSiin on kaks vahet, kas olla dieedil, hoida kaalu või kasvada. Ma eeldan, et Sarge näitsik kas kasvab või hoiab
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ilmselgelt HD Tanel üritab pekist lahti saada.
Nett on täis idiootseid dieete, kus kaloraaz on 500 päevas. Sel juhul saab hiljem ainult oma aju taga kiruda, et lahkunud 10 kilo saabub koos kahe sõbra(5+5kg) tagasi.
1800 kaloris midagi nii müstilist nüüd ka pole. Kui seda kaloraazi Hespurgeris koguda, siis ilmselgelt koputavad ka terviseprobleemid uksele, kuid tervislikult toitudes saab hakkama
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Edu igaljuhul, iga pingutus on tunnustamist väärt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 2, 2014 at 4:15 p.l. #357794Erkko
Member…1800 kaloris midagi nii müstilist nüüd ka pole. Kui seda kaloraazi Hespurgeris koguda, siis ilmselgelt koputavad ka terviseprobleemid uksele, kuid tervislikult toitudes saab hakkama
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Edu igaljuhul, iga pingutus on tunnustamist väärt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Varsti peaksid avama oma suu noormehed, kes paugutavad siin pidevalt, et vahet pole mida sa sööd ja mitu korda sa sööd. Sest et nemad teavad ja neil toimib.
veebruar 2, 2014 at 4:42 p.l. #358693Archangel
MemberVarsti peaksid avama oma suu noormehed, kes paugutavad siin pidevalt, et vahet pole mida sa sööd ja mitu korda sa sööd. Sest et nemad teavad ja neil toimib.
Sa oled üks ütlematult tüütu prussakas.
Leia siit foorumist üks postitus, kus keegi väidab, et vahet pole mida sööd ja mitu korda sööd. Leia kasvõi üks. Pole mitte keegi selliseid asju rääkinud. Sul on kas mingid luulud, lugemisega raskusi või hoopis jutu sisu mõistmisega raskusi.
Mille baasil sina üldse foorumis sõna võtad? Toitumisest ei tea sa ööd ega mütsi, seda tõestad korduvalt. Pildi järgi mingi vorm nagu oleks kunagi tehtud, aga mõni mõis – selliseid ja paremaid on kõik kohad täis. Oma väidetele tõestusi pakkuda ei suuda, aruteludest osa võtta ei oska. Raiud oma 30a vana Flex ajakirja soovitusi nagu absoluutselt vankumatut tõde, võtad eeskuju kemmivendadelt ning õigust ja ülbust jääb veel ülegi. Täiesti uskumatu tegelane ikka.
veebruar 2, 2014 at 5:12 p.l. #358695HDTanel
MemberMul on ka enamik nädalast päevakaloraaž umbes 2000kcal/päev.
Sa ära pane tähele Sarge. HD-Tanel on nagu mina, hommikul istutab end arvutitoolile, vahepeal veidi liigutab, aga kokkuvõttes möödub enamik päevast ikka kannikaid toolivormi pressides.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sellepärast ongi pm selline kaloraaz
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> vegeteerin
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Täna kaal 80,4Kg praegu siin.. küll järgmise nädala lõpus 79,x midagi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)veebruar 2, 2014 at 5:37 p.l. #358697Nesatur
MemberMida Erkko valesti ütles?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No offence, aga alles sa, Archangel või keegi teine, väitis, et sööd 1 kord päevas vms.
“Et mõnel ikka konkreetselt juhet kokku ajada, siis käin uuesti ka selle lihtsa toitumisstiili välja, kus ei söögi päev otsa. Kogu päeva veedad kohvi, tee või veepudeliga ning siis õhtul keerad ühe laariga kogu päevase toidu rahus sisse ja kogu lugu. See variant on alati olemas, see töötab, kuid nõuab üldjuhul kohanemisperioodi ning igaühele ei sobi. Aga, see on alternatiiv.”
veebruar 2, 2014 at 5:44 p.l. #358699Erkko
MemberEks ma üritan edaspidi meistrile meele järgi olla.
veebruar 2, 2014 at 6:09 p.l. #358702rollton
MemberOlematu vorm kerge liialdus ei ole?
veebruar 2, 2014 at 6:30 p.l. #358714Archangel
MemberMida Erkko valesti ütles?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No offence, aga alles sa, Archangel või keegi teine, väitis, et sööd 1 kord päevas vms.
“Et mõnel ikka konkreetselt juhet kokku ajada, siis käin uuesti ka selle lihtsa toitumisstiili välja, kus ei söögi päev otsa. Kogu päeva veedad kohvi, tee või veepudeliga ning siis õhtul keerad ühe laariga kogu päevase toidu rahus sisse ja kogu lugu. See variant on alati olemas, see töötab, kuid nõuab üldjuhul kohanemisperioodi ning igaühele ei sobi. Aga, see on alternatiiv.”
Ma pole kunagi öelnud, et pole vahet mitu korda päevas sööd või mida sööd. Vormi saab igate moodi teha ning puhtalt toidukordade arv või toitude nimetused seda otseselt ei muuda, aga vahe on väga, väga suur mida süüa ja millal süüa ja kui tihedalt süüa.
Inimestel on lihtsalt raskusi mõistmisega, et maailm pole must-valge. Kui ma ütlen, et ei pea 10x päevas sööma ja võib ka 1x, siis see ei tähenda, et üldse pole vahet mitu korda süüa ning 1x on kuidagi ideaalne. Krt ma ei saa aru, miks inimesed alati ekstreemsustesse hüppavad ja konteksti lugeda ei mõista.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja avaski.
Ei maksa nii isiklikuks minna
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Mina ei tule sulle ette heitma sinu olematut vormi,Hahahahaaa… Olen suht kindel, et minu vorm on parem, kui sinu ning suure tõenäosusega võiksin laval nii mõndagi meest loputada, kui vaid viitsiksin (Suure tõenäosusega ei viitsi. Jah, võite mind ülbeks pidada, aga mul ei ole põhjust oma vormi hetkel häbeneda ja üleliia tagasihoidlik olla). Selle olematu vormi jutuga koli 3 aasta jagu minevikku, siis on sellise absurdsusega midagi peale hakata.
olematuid raskuseid mida sa tõstad,
Topelt facepalm ja lõpmatu naer otsa. Sa parem seleta kelle nimel sa tonne üritad liigutada ning mis eesmärki täidab lihaste, luude ja liigeste hävitamine varajases nooruses? Kui oled võistlev jõumees, siis väga tore, aga muidu pole nagu pointi. Võib-olla on sinu eesmärk tulevikus omasuguste härgadega ratastoolis võidu sõita, ei tea. Igal juhul on see kommentaar debiilne. Meil on foorum täis tüüpe, kes tõstavad suuremaid raskusi, kui mõned Mr. O’l võistlevad tüübid. Anname enda kohalikele medalid või? Kedagi ei koti palju sa saalis lammutad. Loeb tulemus ning tark on see, kes vähima vaeva ning kuluga teeb parima tulemuse, mitte see, kes end pooleks retsib ning siis laval karkudel rõõmustab.
mõttetute ideede promomist
Just, just. Nii mõttetud ideed, et kuni sina ja sinu koolkond kuiva kanarinda ja brokkolit aastate kaupa ning 10x päevas näkitsete, koos miljoni lisandiga, luban mina endale normaalse inimese moodi toitumist ja teen sama hea, kui mitte parema vormi. Jõhkralt mõttetud ideed ikka küll. Saaks kulturismi mõistlikult viljeleda – aga ei. Mehed on kõik massohhistid ja vaja ikka aju ja keha pidevalt piinata, sest nii on “hardcore”. Debiilsus, ei muud. Ma tahan rahvale näidata, et vormi tegemine on võimalik sajal eri moel ning alati on meetod, mis on kellegile sobiv ning võimaldab ÜKSKÕIK kellel teha suurepärast vormi. Aga sulle see ei meeldi. Sinu jaoks tähendab see sport meeletut enesepiinamist, äärmist rangust, distsipliini, eraklikku elu ja “totally hardcore” elustiili, kus ainult üks meetod on õige ja viib tulemuseni. Ning kui keegi julgeb vormi teha vähe lõdvema suhtumisega ja alternatiivsete meetoditega ning julgeb ka teistele soovitada, siis taipohh – vaja risti lüüa, sest nii ei sobi ju.
ning jama mida sa enda kurgust alla ajad
Mulle nii meeldib, et tavapärane, normaalse inimese moodi toitumine on vaimselt häiritud kulturistide jaoks muutunud “jamaks”. Tahad ma toon välja mõned uuringud, mis näitavad keskmise kulturisti dieedi terviseriske nii vaimule, kui ka füüsisele? Tahad näha, kui ebatervislik on toitumine mida promotakse igasugu fitness ajakirjades? Ah, mis ma ikka üritan. Su aju on nagu binaarkoodis. 0 või 1 ja kõik.
või tõekspidamisi mida sa järgid ja laia maailma pritsid läbi kahe (või enama) foorumi !
Anna andeks, et ma proovin viimase aja teaduse avastusi teistega jagada ning maailma harituse taset tõsta kasvõi üks foorum korraga. Saan aru, et sa elaksid parema meelega kiviajas ning ajaksid nuiaga naisi taga ja maadleksid gorilladega, et otsustada, kes viimast banaani väärib. Aga mulle tundub, et selline ellusuhtumine on veidi idiootne.
Mine häälesta oma vaskpuhkpill ära ja lase vilet teises toas ning rahune maha või mine libista vannis õlut – ega sa enam teises nooruses pole, et siin noortega kraakled.
Kui noored näitavad lollust üles, et siis ongi vanemate kohustus nad paika panna. Kui vanemad ei õpeta, siis noored ei õpi. Ja kui noored ei õpi, siis ei õpi tulevikus ka järgmised noored ning ongi maailm otsas.
Ehk siis – ärgem minge nii isiklikuks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Nii palju kui on inimesi, nii palju on ka arvamusi ja erinevaid tõekspidamisi.Arvamusi on lugematu hulk. Aga niisama lampi arvamused võivad olla ning tihti ka on totaalselt idiootsed ning on iga nurga alt kriitikale ja mahategemisele avatud. See peaks olema iga inimese kohustus kohe selga lennata neile, kes hakkavad oma vastuolulisi arvamusi avaldama ilma, et nende sisu tõestusmaterjalide ja aruteludega toetada oskaksid
Arvamusi peab ründama, alati. Sulle ei meeldi minu väljaütlemised? Suurepärane, argumenteeri nende vastu. Kui sa seda ei suuda, siis tähendab, et mina väljun sellistest konfliktidest võitjana ning sinul ei ole mõtet hiljem jätkuvalt kiunuda nendel teemadel.
Nii, nüüd ma jään ootama su kommentaari, et sa “ei viitsi” vastata nii pikalt ja minuga jageleda, sest sul on oma aega ja energiat parematesse kohtadesse suunata. Mõistan. Aga ära tulevikus herilaspesa siis torgi.
Vean kihla, et mul on rohkem aega siin foorumis passida, kui ühelgi teisel inimesel. Seega ma olen alati siin ja valmis kirjutama kasvõi 10 lehekülge teksti iga sinu sõna kohta.
Have a nice day.
@HDTanel – sul mingit veloratast või crosstrainerit kodus pole? Proovi orgunnida. Krt see on ikka päris hea variant paar korda päevas arvuti tagant eemalduda ning vere käima tõmmata. Hoiab aega kokku, kui ei taha välja kuskile minna või otseselt trenni teha.
veebruar 2, 2014 at 6:56 p.l. #358716Erkko
MemberNii mõttetud ideed, et kuni sina ja sinu koolkond kuiva kanarinda ja brokkolit aastate kaupa ning 10x päevas näkitsete, koos miljoni lisandiga, luban mina endale normaalse inimese moodi toitumist ja teen sama hea, kui mitte parema vormi.Nii, nüüd ma jään ootama su kommentaari, et sa “ei viitsi” vastata nii pikalt ja minuga jageleda, sest sul on oma aega ja energiat parematesse kohtadesse suunata. Mõistan. Aga ära tulevikus herilaspesa siis torgi.
On siin midagi vaielda, kui sul on kõik mind puudutavad faktid selged – enda arust ? Minu miljon toidulisandit on 1+ 4,5 + 5 + 2,2 kilo valku, 1 purk tribulust, 1 purk kreatiini ning mõned trennieelsed ergutid jõusaali perioodi jooksul. Ai kurat – vitamiinid unustasin.
Minu meelest oled sina see kõva toidulisandite promoja bon foorumis ?! Nüüd väidad siin, et minu koolkond seda ja teist kuigi ise tarbid üheksat erinevat toidulisandit ?

Fin.
veebruar 2, 2014 at 7:06 p.l. #358718Archangel
MemberOn siin midagi vaielda, kui sul on kõik mind puudutavad faktid selged – enda arust ? Minu miljon toidulisandit on 1+ 4,5 + 5 + 2,2 kilo valku, 1 purk tribulust, 1 purk kreatiini ning mõned trennieelsed ergutid jõusaali perioodi jooksul. Ai kurat – vitamiinid unustasin.
Minu meelest oled sina see kõva toidulisandite promoja bon foorumis ?! Nüüd väidad siin, et minu koolkond seda ja teist kuigi ise tarbid üheksat erinevat toidulisandit ?

Fin.
Sorry, minu viga – loopisin liiga üldistavalt kõik toidulisandite alla kokku. Tunnistan eksimust.
Tribuluse kasutamisel ei näe küll erilist pointi. Muu kraam on enamvähem.
Mina promon tervist parandavaid lisandeid, mis omavad kõik tõestatud mõjusid (Okei, MSM on nii ja naa, aga kuna meeletult soodne, siis võtsin ligi ja soovitan ka teistele). Minu ülalmainitud lause oli kehvalt kirjutatud. Pidasin silmas, et liiga paljud kulturistid kasutavad lugematuid hulka erinevaid ja kusjuures veel väga kalleid lisandeid, mis ei oma praktiliselt mingit mõju nende sporditulemuste parandamisele. Mõni ei oma absoluutselt mingit mõju, või on ekstreemselt kallis pulbri või vedelikuvariant tavatoidust.
Eriti lisandimaiad on need, kes fännavad suuri profikulturiste ja nende poolt pidevalt promotavaid lisandeid ning ei võta vaevaks uurida lisandite tegelikku teaduslikult tõestatud toimet.
veebruar 2, 2014 at 7:28 p.l. #358725argoll
MemberTribuluse kasutamisel ei näe küll erilist pointi. Muu kraam on enamvähem.
Jep, kes arvab, et on “kastreeritud rott”, siis tema jaoks see sobib – ülejäänud peaks kasutama teaduslikult tõestatud versiooni, mis on squat!
A.
veebruar 2, 2014 at 7:30 p.l. #358726Siim Kelner
MemberKuidagi irooniline on näha, et Arch on hakanud ise samamoodi sõna teiste vormi kallal võtma, nagu talle endale tehti mõned aastad tagasi, kui paras sardell oli. Nüüd kui mingi jooned hakkavad alt läbi kumama lõpuks, siis läheb juba teiste kulturistide loputamiseks ja kui kellelgi on midagi öelda, siis mainitakse vorm ka kohe ära.
Sa ütled, et ei viitsi lavale tulla. Kuna sa pole kunagi laval olnud ja vaevalt, et oma kõhupeki viitsid niivõrd ära kaotada, siis sa ei saagi teada, et niisama peeglist vaadates ja toas pilte tehes tundubki vorm vägev ja mida kõike veel. Lavavalguses on asjad teistmoodi ning tullakse maapeale tagasi.
veebruar 2, 2014 at 8:10 p.l. #358728urtz
MemberReaalselt muud pole teha kui siin foorumis vaielda?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 2, 2014 at 8:25 p.l. #358731rennosport
MemberNoo nii, tundub, et läheb madinaks.
Ma loen siit välja selle, et kevadel/sügisel tuleb vist archil lavale minna ja näidata noortele koht kätte?
Mina ei spekuleeri, kuid arvestades selle mehe looduse ande, siis 6 kuud saali ja noortel läheb raskeks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.