HDTanel – Morsast inimeseks (video) 91,2Kg-77,8Kg (ongoing process)
Avaleht » Forums » Seltskonnad » Blogid » HDTanel – Morsast inimeseks (video) 91,2Kg-77,8Kg (ongoing process)
- This topic has 119 replies, 38 voices, and was last updated 10 years, 2 months tagasi by
priibe.
-
AutorPostitused
-
aprill 29, 2013 at 1:02 p.l. #341636
wanamees
MemberNüüd Tanel julgeb suvel Pärnu rannas särgi ka seljast visata!
Aga kui magusaisu, siis söö puuvilja või veel parem keera sisse mõni magus shokolaadi-piparmündi valgusheik (~100kcal) – aga mida mina ka tean rääkida, pole kunagi suurem asi magusasõber olnud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 29, 2013 at 1:20 p.l. #341640Tragl
MemberJulm.. vanasti panin 4-6 sellist saiakest päevas + 2 Big Tasty-t, 2xjuustuburksi, friikaid, rimi pitsasi 2tk ja fazeri või mesikäpa suur 300g soks, kõik ühe päevaga, no problem.. nii mitu päeva järjest vahest nädalas.
Võimas! Kas vahel ei igatse neid päevi tagasi?
aprill 29, 2013 at 8:13 p.l. #341705SKG
Memberaprill 30, 2013 at 6:25 p.l. #341763HDTanel
MemberVõimas! Kas vahel ei igatse neid päevi tagasi?
Kehavormi mõttes ei
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga vahest mõtlen küll, et damn võiks mingi burksipäeva teha lol.. samas mingit meeletut isu pole.. seda näitab see, et terve see aasta pole neid söönud kordagi, pitsalõike küll mõned jah aga burksi mitte mingisugust. Nüüd kuu lõpus kavatsen selle asja korra lõpetada sellega, et Saaremaal sõbral pulmad ja siis peale pulmi edasi sõpradega Eesti parimasse burksi kohta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mingi sepp pidi seal tegema mingeid megahäid kohapeal, värske liha jne. Aga noh, selle eest teen topelt trenni
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 30, 2013 at 6:25 p.l. #341764HDTanel
MemberTäna sai jalapressi peale kükki tehtud
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> väikses püramiidis. 10x150Kg, 8x200Kg, 8x270Kg ja 8x290Kg.. peaks mainima, et suht sült on olla
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga hea.mai 2, 2013 at 8:54 p.l. #341948HDTanel
MemberVäike update taas… kaal langeb täitsa viisaka tempo juures. Hetkel terve nädal ilusti 76Kg juures kaal püsinud ja 77 pole näinudki.. praegu enne õhtusööki väike kaalumine 76,1Kg. Eks tore oleks kui esmaspäeva hommiku kaal näitaks 76,4Kg vähemalt siis oleks nii 0,5Kg kaotust nädalaga
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Korra viskasin särgi seljast täna, kõht on jube ikka veel.. mingi 5Kg pekki kindlasti vaja põletada.. Hetkel goaliks seadnud Juuni lõpu… et näha sixpacki.. Jube aeglane töö aga suht kerge.. kui aus olla! Lihtsalt ei tasu üle mõelda igasuguste asjadega ning üle treenida vms.. Ahjaa, meeletult suured kudosed Kiivikale, kes mulle aeg ajalt ikka head nõu andnud on kui seda küsinud olen, suurepärane mees!
mai 7, 2013 at 5:08 p.l. #342433HDTanel
Member75,9Kg. Täna juhtus siis see mida pole oma 7-8a näinud, kaalusin küll nüüd kodus peale jalapäeva kuid siiski, sellist numbrit pole ma oma 7-8 aastat näinud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kaalulangetus läheb täitsa edukalt kui patukaid ei tee
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> patukate ajal läheb veidi tasavägisemalt, ega, mis siin ikka, tuleb tiba rohkem trenni teha lihtsalt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 7, 2013 at 9:48 p.l. #342451tonn999
MemberKehavormi mõttes ei
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga vahest mõtlen küll, et damn võiks mingi burksipäeva teha lol.. samas mingit meeletut isu pole.. seda näitab see, et terve see aasta pole neid söönud kordagi, pitsalõike küll mõned jah aga burksi mitte mingisugust. Nüüd kuu lõpus kavatsen selle asja korra lõpetada sellega, et Saaremaal sõbral pulmad ja siis peale pulmi edasi sõpradega Eesti parimasse burksi kohta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mingi sepp pidi seal tegema mingeid megahäid kohapeal, värske liha jne. Aga noh, selle eest teen topelt trenni
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Neid burgereid ei anna mitte mingi valemi järgi võrreldagi kiirtoidurestoranides pakutavaga. Tegemist on mahe toorainetega (uskumatul hea mädarõika kaste), värske hakkliha grillitakse kohapeal, kõik mis burksi vahele läheb on värske ja toidu maitsega. Tooraine ja toitaineväärtuse vahe on igatahes tohutu. Krt nüüd tuli endal ka isu peale, peaks Saaremaale kobima
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.http://www.epl.ee/news/lp/ehe-hamburger-otse-ameerikast.d?id=65377176
mai 8, 2013 at 5:24 p.l. #342516lollobella
MemberIlus, kas HV Tanel? Või eksin, tundub nagu oleksin su töid ka mujal näinud. Käekiri tuttav. Vabandan ette kui eksin
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 9, 2013 at 7:30 p.l. #342611HDTanel
MemberNeid burgereid ei anna mitte mingi valemi järgi võrreldagi kiirtoidurestoranides pakutavaga. Tegemist on mahe toorainetega (uskumatul hea mädarõika kaste), värske hakkliha grillitakse kohapeal, kõik mis burksi vahele läheb on värske ja toidu maitsega. Tooraine ja toitaineväärtuse vahe on igatahes tohutu. Krt nüüd tuli endal ka isu peale, peaks Saaremaale kobima
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Tänud info eest
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> nüüd ma koolen siin… hhaha, aga tundub, et kõlakad vastavad tõele siis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Eks peab burksi ülevaate tegema hahaIlus, kas HV Tanel? Või eksin, tundub nagu oleksin su töid ka mujal näinud. Käekiri tuttav. Vabandan ette kui eksin
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>HV-s olin PlatoonSgtElias kunagi, youtubes tegelen rohkem HDTaneli nime all ja Facebookis mul üle 6000 fänni kah
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 9, 2013 at 7:31 p.l. #342612HDTanel
MemberIgatahes update ka väikene… mida ligemale ideaalkaalule jõuan seda raskemaks kaalulangetus läheb aga pole probleemi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ilmad on suuuurepäraseks läinud ja olen hakanud siin vaikselt peale trenni Revalist lasna kõmpima, hea mõnus jalutuskäik, täpselt tund läheb. Igatahes hetke kaal 75,2Kg
aga ikka RÄIGELT pekki kõhul :S noo bljaa kui vihaseks ajab
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 9, 2013 at 7:56 p.l. #342615gmaster
MemberMul läheks ka Revalist Lasna tund, mis sa elad kuskil kanali keskpaiga piirkonnas? Mustakivisse vist ei kõmbi selle ajaga.
mai 9, 2013 at 7:57 p.l. #342617Archangel
MemberNojah, tuleb lõpuks välja, et mul naaber ka veel.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 10, 2013 at 6:33 p.l. #342722HDTanel
MemberHahah, arvutada oskate
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Laagna kandis elan jah. Igatahes, täna sai selle nädala trenn läbi, kaal püsib 75,5Kg juures. Eks järgmise nädala lõpus tahaks midagi 74Kg-ga näha
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ahjaa… üks MÜSTILINE asi toimus eile… ma näen juba VAIKSELT oma ülemisi kõhulihaseid :oooooooo ma pole elusees ühtegi varem enne näinud hahahahah. Nüüd igakord kui palja ülakehaga peeglist möödun siis ikka punnitan ja imetlen
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> et veider vaatepilt ikka.mai 10, 2013 at 6:53 p.l. #342726Tragl
MemberHuvitav, et kulturistid Lasnamäel elavad. Kuidas seal muidu elu on?
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.