Hästiistuvad teksad lihaselistele jalgadele ?
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Hästiistuvad teksad lihaselistele jalgadele ?
- This topic has 92 replies, 51 voices, and was last updated 11 years tagasi by
Annika Pärtel.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 22, 2008 at 12:57 e.l. #97686
AlanBStard
ModeratorKas mõni firma lihaselistele jalgadele hästiistuvaid teksasid ka teeb ? Enamik teeb selliseid, et puusast jääb alati üle ja reiest alati puudu. Isegi kui reied ja kann parajad on siis vöökoht ikka ujub kusagil kauguses. Zara teeb üldse selliseid, et hiigelpaks kann ja siis kaks hernekeppi all
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Lohmakaid kotte justkui ka ei taha, ikka hästi peaks istuma. Disaini võiks ka olla.
jaanuar 22, 2008 at 1:36 e.l. #97664jaanuar 22, 2008 at 5:20 e.l. #97615Samakamees
MemberHilfiger on küll kallis , aga väike lootus on sealt leida suuremate jalgadega meestele ka pükse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 22, 2008 at 6:54 e.l. #97577Kimber
MemberGASP on siiani ainuke mis on sobinud. Jõudu!
jaanuar 22, 2008 at 7:00 e.l. #97524Raivo Piiber
MemberMina olen omale sobivad leidnud Hugo Bossi näol
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 22, 2008 at 7:05 e.l. #97550M.M.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mees, kas sa Samsungi või Honda omasid oled üldse proovinud. Temal Hugo Boss ja Hugo Boss !
jaanuar 22, 2008 at 7:09 e.l. #97529Raivo Piiber
MemberMees, kas sa Samsungi või Honda omasid oled üldse proovinud. Temal Hugo Boss ja Hugo Boss !Mees, mis sulle vastukarva käis?
jaanuar 22, 2008 at 7:10 e.l. #97490M.M.
MemberMees, mis sulle vastukarva käis?Vähe lõbusamalt noormees, ära võta isiklikult
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 22, 2008 at 7:20 e.l. #97428Ottoson
MemberKas mõni firma lihaselistele jalgadele hästiistuvaid teksasid ka teeb ? Enamik teeb selliseid, et puusast jääb alati üle ja reiest alati puudu. Isegi kui reied ja kann parajad on siis vöökoht ikka ujub kusagil kauguses. Zara teeb üldse selliseid, et hiigelpaks kann ja siis kaks hernekeppi all
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Lohmakaid kotte justkui ka ei taha, ikka hästi peaks istuma. Disaini võiks ka olla.
Endal sama probleem ja eriti just zara pükstega. muidu ilusad, sobiva hinnaga ja disainiga mis mulle meeldib aga jalga ei istu üldse.
Ning olen leidnud minagi endale sobivad just hugo bossi näol. Tõesti nad on kallimad kui zara teksased, kuid vähemalt leian endale mugavad ja normaalse disainiga teksased. Kuid kuna olen lühikest kasvu pean alati ükskõik mis firma teksased pikkuse suhtes parajaks laskma teha. Sellest ei pääse kunagi!
jaanuar 22, 2008 at 8:33 e.l. #89675Aile
MemberKas mõni firma lihaselistele jalgadele hästiistuvaid teksasid ka teeb ? Enamik teeb selliseid, et puusast jääb alati üle ja reiest alati puudu. Isegi kui reied ja kann parajad on siis vöökoht ikka ujub kusagil kauguses. Zara teeb üldse selliseid, et hiigelpaks kann ja siis kaks hernekeppi all
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Lohmakaid kotte justkui ka ei taha, ikka hästi peaks istuma. Disaini võiks ka olla.
Kas Roxy teksad j22vad lohmakaks? gasp i v6iks ka proovida.
jaanuar 22, 2008 at 8:35 e.l. #89676PT London
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>boss sobib ka mulle ja g-star ka(ei tea kas viimaseid eestis myyaxe)
jaanuar 22, 2008 at 8:47 e.l. #89679AlanBStard
ModeratorTuleb vist nädal shoppamispuhkust võtta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 22, 2008 at 8:50 e.l. #89557Raivo Piiber
Memberboss sobib ka mulle ja g-star ka(ei tea kas viimaseid eestis myyaxe)G-Stari müüakse Rottermannis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 22, 2008 at 8:55 e.l. #89552Agnes1h
MemberEks nende soovitustega on nii, et sellest hoolimata ei pruugi sa leida üles neid õiged mudeleid, mis sobivad. Seega ei jää muud üle kui vajadusel lasta need sobivaks õmmelda personaalselt õmblejal. Kui seda teenust ei tarvita, ei pruugi selle idee peale tullagi. Ise aga kasutan seda võimalust, sest sageli lihtsalt muud üle ei jää. Ka teksasid annab kohendada paremaks puusade ümbert. Võid mult personaalselt mu õmbeleja kontakte küsida, kui lõpuks sobivat firmat ei leia.
jaanuar 22, 2008 at 9:04 e.l. #89551Aile
MemberEks nende soovitustega on nii, et sellest hoolimata ei pruugi sa leida üles neid õiged mudeleid, mis sobivad. Seega ei jää muud üle kui vajadusel lasta need sobivaks õmmelda personaalselt õmblejal. Kui seda teenust ei tarvita, ei pruugi selle idee peale tullagi. Ise aga kasutan seda võimalust, sest sageli lihtsalt muud üle ei jää. Ka teksasid annab kohendada paremaks puusade ümbert. Võid mult personaalselt mu õmbeleja kontakte küsida, kui lõpuks sobivat firmat ei leia.Yhe hea 6mbleja telefoninumbrist ei ytleks minagi 2ra.
Ette t2nades…
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.