harjutuste vahetus
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Kiivikaselt » harjutuste vahetus
- This topic has 10 replies, 10 voices, and was last updated 20 years, 2 months tagasi by
kobras.
-
AutorPostitused
-
november 29, 2005 at 6:50 p.l. #5838
-aron-
MemberTere
Treenin Ott Kiivika algajate kava järgi .Sõber soovitas mingi aja pärast harjutusi vahetada, et lihasgrupp ära ei harjux.
Olen siis teinud algajate kava kuu aega ja küsingi et kas võib või peax vahetama mõnda harjutust.
Ma mõtlen ,et näitex:
Kui seni olen teinud õlale lendamist küljele siis nüüd teex ette või taha.
Või olen teinud good morningut siis nüüd teeen näitex sirgete jalgadega jõutõstet jne…
november 29, 2005 at 7:36 p.l. #63265rait83
MemberLoomulikult vaheta harjutusi, see on väga teretulnud, sest keha ja lihased kohanevad ajapikku samada harjutustega. seepärast on vaheldus tähtis..
november 29, 2005 at 7:36 p.l. #63266Aksel
MemberMaitse asi, aga mina usun, et kuu ajaga ei saa küll rääkida mingist lihase äraharjumisest. Ma nimetaks seda pigem harjutuste tunnetamise (õppimise) perioodiks. Lisa järk-järgult koormust juurde (õppides tajuma, kuidas mingi konkreetne lihas konkreetse harjutuse juures toimib) ja küll ta tuleb!
Harjutuste/kava muutmine on küll oluline, kuid kaugelt mitte see esimene asi, millest alustada ja mida karta. Lase aga nende baasharjutustega edasi! Jõudu Sulle selles!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 29, 2005 at 7:47 p.l. #63269taks
MemberKui seni olen teinud õlale lendamist küljele siis nüüd teex ette või taha.eks sa proovi veel selle kava järgi ja alles hiljem kui tunned et enam midagi ei tule, vahetad kava välja, aga õlale lendamist taha ma pole küll elusees näinud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> minuteada ei paindu käed sellise kraadi alla
november 29, 2005 at 8:27 p.l. #63284Rihostern
Memberhmm kuu aja möödudes ei oleks vaja kavas harjutusi vahetada !
Ma tegin algajate kava oma 9 kuud
( tglt piisab mingist 2-3 kuust)ja siis mine edasi edasijõudnute kavadega
NB: hetkel soovitaks vana kava järgi edasi treenida
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 30, 2005 at 12:25 p.l. #63303-aron-
MemberOK Suured tänud…
november 30, 2005 at 2:58 p.l. #63154prikull
MemberVõta lihtsalt järgmine kava sa ei pea ise midagi torkima hakkama seal.Kuu aega algajate kava teha on täiesti ok.
november 30, 2005 at 3:23 p.l. #63156theONE1
MemberKõigepealt on see kõik suhteline, aga kuna hakkasid alles treenima, siis hea oleks jah et vaheta kuskil alguses 2 kuu tagant kava ning harjutusi.Hiljem tulevad ka kogemused ja näed ise millised harjutused ja mis su kehale mõjuvad!
edu!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 30, 2005 at 6:35 p.l. #63299inside14
Memberaga õlale lendamist taha ma pole küll elusees näinud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> minuteada ei paindu käed sellise kraadi alla 
Arvan,et on mõeldud ettekallutatult hantlitega küljele tõstet(n.ö taha tõstet)mis arendab õla tagumist osa.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 30, 2005 at 8:37 p.l. #63323ylbort
MemberKui seni olen teinud õlale lendamist küljele siis nüüd teex ette või taha.tglt treenivad need harjutused kõik erinevaid deltalihase peasid seega ära asenda deltalihase esimesepea treenimist keskmise v tagumisepea treenimisega, vaid mingi harjutusega, mis treeniks ikka sama pead.
november 30, 2005 at 8:55 p.l. #63324kobras
Member2 months olex enamvähem see aeg, millal peax vahetama
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.