Harjutuste vahetamine
- This topic has 8 replies, 8 voices, and was last updated 16 years, 3 months tagasi by
R.Thompson.
-
AutorPostitused
-
oktoober 30, 2009 at 1:37 p.l. #19235
Gympans
MemberTere!
Küsimus selline, et hetkel vahetan iganädalaselt harjutusi lihasgruppidele, ehk siis toome näiteks rinnapäeva, kus teen tavalist surumist, siis vahel kaldpinnal hantlitega, vahel kangiga, vahel hoopis trenašööril, siis kolmandaks harjutuseks pec-tec või siis lendamine või siis hoopisgi rinna alaosale ning neljandaks harjutuseks pullover vms. On see hea, või peaks ikka korralikult kaks kuud järjest samasid harjutusi nädalast nädalasse tegema?
oktoober 30, 2009 at 1:42 p.l. #231423LaurL
MemberTere!Küsimus selline, et hetkel vahetan iganädalaselt harjutusi lihasgruppidele, ehk siis toome näiteks rinnapäeva, kus teen tavalist surumist, siis vahel kaldpinnal hantlitega, vahel kangiga, vahel hoopis trenašööril, siis kolmandaks harjutuseks pec-tec või siis lendamine või siis hoopisgi rinna alaosale ning neljandaks harjutuseks pullover vms. On see hea, või peaks ikka korralikult kaks kuud järjest samasid harjutusi nädalast nädalasse tegema?
Mina teeksin ja ka teen kuuaega 1x nädalas rinnale 3 harjutust rinnapäeval NT. ( lamades surumine, lendamine kaldpinnal, DIP )
Ma küll veel ei ole kuulnud et keegi sinumetoodikat kasutaks!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 30, 2009 at 2:30 p.l. #231438rinaldo
MemberUsun et teed praegu õigesti. Baasharjutused jätaksin samaks, lisaharjutusi varieeriks trennist-trenni. Näiteks kaldpinnal surumise asemel lendamine. Vahelduseks ettekallutatult rööbaspuudel surumist või negatiivse kaldega kangi surumist. Sama jutt kehtib ka teiste lihasgruppide kohta.
Kui su praegune variant arendab sind rahuldavalt siis jätka sellega, aga kava ehita kindlasti üles baasharjutustele, kui sa seda juba teinud pole.
oktoober 30, 2009 at 3:34 p.l. #231461gmaster
MemberMina teeksin ja ka teen kuuaega 1x nädalas rinnale 3 harjutust rinnapäeval NT. ( lamades surumine, lendamine kaldpinnal, DIP )Ma küll veel ei ole kuulnud et keegi sinumetoodikat kasutaks!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siis loe/uuri rohkem.
oktoober 30, 2009 at 4:02 p.l. #231467Gympans
MemberBaasharjutused moodustavadki mu kavas põhiosa. Just mõtlesingi neid nö. abistavaid harjutusi. Tänud vastamast!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 31, 2009 at 1:54 p.l. #231609Alger025
MemberIse varieerun samamoodi kõikide lihasgruppide lisaharjutustega. Baasharjutused olen ikka samaks jätnud. Arvan, et see on ainult kasulik su arengule.
november 3, 2009 at 7:04 p.l. #232234Molt
MemberVabandust mu võhiklikkuse pärast, aga mis asi on baasharjutus?
november 3, 2009 at 7:15 p.l. #232242matjusm
MemberVabandust mu võhiklikkuse pärast, aga mis asi on baasharjutus?Baasharjutused on sellised mis hõlmavad mitut lihasgruppi. Näiteks rinnalt surumine, õlapress, kükk, jõutõmme, lõuatõmme, jne.
Ma isiklikult ka varieerun nädalast nädalasse oma harjutusi. Kava jääb küll samaks aga üritan erinevat moodi lihaseid stimuleerida. Näiteks ühel nädalal teen õlapressi hantlitega, teisel kangiga, üks nädal teen lendamisi rinnale pec-deck’iga, teine kord kaablitega. Peamised baasharjutused jäävad aga samaks.
november 3, 2009 at 7:16 p.l. #232243R.Thompson
MemberVabandust mu võhiklikkuse pärast, aga mis asi on baasharjutus? -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.