Harjutuste puhtus
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Harjutuste puhtus
- This topic has 23 replies, 13 voices, and was last updated 16 years, 2 months tagasi by
aivo1359.
-
AutorPostitused
-
oktoober 21, 2009 at 1:14 p.l. #19041
ants16
MemberOlen pikka aega mõelnud sellel teemal ja nüüd ka küsin siis.
Kumb on jõule parem? Kas teha suurema raskusega aga n-ö mustalt (ehk kiiresti ja mitte täiesti puhtalt) või aeglaselt ja väga puhtalt.
Kumb variant rohkem massi annab?
Ette tänades.
oktoober 21, 2009 at 1:18 p.l. #229339hehee
MemberKui Sa ei soorita harjutust nii nagu vaja, siis ta ka ei mõju nii nagu vaja. Ütlus kaua tehtud kaunikene kehtib vist küll pea kõige kohta.
oktoober 21, 2009 at 1:21 p.l. #229342ROtter
MemberOlen pikka aega mõelnud sellel teemal ja nüüd ka küsin siis.Kumb on jõule parem? Kas teha suurema raskusega aga n-ö mustalt (ehk kiiresti ja mitte täiesti puhtalt) või aeglaselt ja väga puhtalt.
Kumb variant rohkem massi annab?
Ette tänades.
oktoober 21, 2009 at 1:42 p.l. #229354ants16
MemberOkei puhtus puhtuseks aga just intensiivsus?
Kas teha pigem kiiremini või aeglasemalt?
oktoober 21, 2009 at 2:03 p.l. #229364timo116
Memberharjutus võimalikult puhtalt, võimalikult suure raskusega, võimalikult kiiresti(sellega tuleb plahvatuslik jõud)
Edit : võimalikult suur raskus, et korduste vahemik püsiks 1-6 vahel..
oktoober 21, 2009 at 2:08 p.l. #229366ants16
Memberharjutus võimalikult puhtalt, võimalikult suure raskusega, võimalikult kiiresti(sellega tuleb plahvatuslik jõud)Edit : võimalikult suur raskus, et korduste vahemik püsiks 1-6 vahel..
Vähemalt seda tegin õigest, siis kui massi kava tegin. (kordused olid 1-6 vahel)
Aga nüüd teen sellist kava kus enamus harjutusi on 3×10, kas nüüd peaks pigem rohkem soorituse puhtuse ja kiiruse peale mõtlema? (tiba aeglasemalt äkki?)
oktoober 21, 2009 at 2:15 p.l. #229369timo116
MemberVähemalt seda tegin õigest, siis kui massi kava tegin. (kordused olid 1-6 vahel)Aga nüüd teen sellist kava kus enamus harjutusi on 3×10, kas nüüd peaks pigem rohkem soorituse puhtuse ja kiiruse peale mõtlema? (tiba aeglasemalt äkki?)
massikava ajal võiks kordustevahemik püsida ~12 juures…Praegu ajad taga jõudu nagu ma aru saan? missugust jõudu? Plahvatuslikku jõudu?
oktoober 21, 2009 at 2:20 p.l. #229374ants16
Membermassikava ajal võiks kordustevahemik püsida ~12 juures…Praegu ajad taga jõudu nagu ma aru saan? missugust jõudu? Plahvatuslikku jõudu?Ei aja otseselt jõudu taga, lihtsalt tahaks jõudu ja samal ajal ka lihast saada. Mõtlesin et kui teen harjutusi liialt aeglaselt, siis tuleb pigem reljeefi kui jõudu või ma eksin?
oktoober 21, 2009 at 2:25 p.l. #229376Sakurai
MemberEi aja otseselt jõudu taga, lihtsalt tahaks jõudu ja samal ajal ka lihast saada. Mõtlesin et kui teen harjutusi liialt aeglaselt, siis tuleb pigem reljeefi kui jõudu või ma eksin?Ega lihas ilma jõuta ei tule….
oktoober 21, 2009 at 2:30 p.l. #229382timo116
MemberEi aja otseselt jõudu taga, lihtsalt tahaks jõudu ja samal ajal ka lihast saada. Mõtlesin et kui teen harjutusi liialt aeglaselt, siis tuleb pigem reljeefi kui jõudu või ma eksin?Relieef oleneb rohkem toitumisest ehk siis milline on üldrasvaprotsent..
oktoober 21, 2009 at 2:30 p.l. #229383rinaldo
MemberEi aja otseselt jõudu taga, lihtsalt tahaks jõudu ja samal ajal ka lihast saada. Mõtlesin et kui teen harjutusi liialt aeglaselt, siis tuleb pigem reljeefi kui jõudu või ma eksin?Reljeefsus tuleb rasvapõletusega. Võib-olla vaskulaarsust saad juurde kõrgemate kordusega. Mina soovitan alati max kiirusega kordusi teha. Seda küll siis kontrollitult. Mõte on selles, et max kiirusega treenides haaratakse töösse maksimaalselt lihaskiude. Sedasi treenides saad kasu kogu seeriast, mitte ainult seeria lõpust.
oktoober 21, 2009 at 2:30 p.l. #229384Goleteral
MemberKuldne kesktee – that’s where the truth lays..
oktoober 21, 2009 at 2:38 p.l. #229386ants16
MemberReljeefsus tuleb rasvapõletusega. Võib-olla vaskulaarsust saad juurde kõrgemate kordusega. Mina soovitan alati max kiirusega kordusi teha. Seda küll siis kontrollitult. Mõte on selles, et max kiirusega treenides haaratakse töösse maksimaalselt lihaskiude. Sedasi treenides saad kasu kogu seeriast, mitte ainult seeria lõpust.Tänud hea lingi eest.
oktoober 21, 2009 at 2:39 p.l. #229387rinaldo
MemberKuldne kesktee – that’s where the truth lays..Mille kohta sa seda ütlesid?
oktoober 21, 2009 at 2:41 p.l. #229389argoll
MemberKui Sa ei soorita harjutust nii nagu vaja, siis ta ka ei mõju nii nagu vaja. Ütlus kaua tehtud kaunikene kehtib vist küll pea kõige kohta.Vat see on kahe otsaga asi.Minu tagasihoidlik arvamus on see, et tuleb ka mustalt teha ( suure raskusega ).See on teema mille üle on vaieldud pikalt internetiavarustes.
Argo
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.