Harjutuste järjekord Avaleht » Forums » Treening » Algajad » Harjutuste järjekord This topic has 1 reply, 1 voice, and was last updated 16 years, 7 months tagasi by rinaldo. Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total) Autor Postitused juuni 16, 2009 at 8:17 e.l. #17228 AlkoMember Mul on selline küsimus, et kui mu ühe päeva treening kava on umbes selline(väga pealiskaudne kava) 2 harjutust seljale 2 harjutust kõhule 2 harjutust rinnale 2 harjutust biitsepsile Kas ma pean tegema need 2 harjutust järjest või ei ole sellel vahet, peaasi et oleks ühe käigu ajal kõik harjutused tehtud? juuni 16, 2009 at 8:26 e.l. #202460 rinaldoMember Kõigepealt treeni selga, siis rinda, siis biitsepseid ja lõpuks kõhtu. Suurimad lihasgrupid treenitakse kõige enne. Kui hakkad saalis treenima, siis soovitan seda kava: http://www.fitness.ee/main.php?main=toorii…rcise&nr=20 Autor Postitused Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total) You must be logged in to reply to this topic. Logi sisse Kasutajanimi: Parool: Keep me signed in Logi sisse