Skip to main content

harjutusi kõhu põiklihase treenimiseks?

Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » harjutusi kõhu põiklihase treenimiseks?

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Autor
    Postitused
    jõuents
    Member

Mis harjutusi soovitaksite kõhu põiklihase treenimiseks ja milliseid ise teete ?

Üks viis on kang turjal pöörelda: kohupoik.png

emmimees
    Member

On olema sspetsiaalne trenažöör, millel istudes pöörad enda kere. Samuti võid teha seljasirutaja pingil …oled seal külili ja liigud külgepidi üles-alla. Üks mugavamaid harjutusi selleks – seisas püsti, ÜHES käes hantel ning kõigutad end ühelt küljelt teisele ..mõlema käega teed vaheldumisi.

matjusm
    Member

Mina ei saa eriti aru kuidas see kang turjal pöörlemine aitab treenida külgmisi kõhulihaseid. Asi on selles, et sa ei kasuta oma külgmisi lihaseid seda tehes et mingi kindla raskuse vastu end liigutada. Pigem on siin neil lihastel puhtalt stabiliseeriv roll.

jõuents
    Member

Suured tänud monkeymon. Kuid kahjuks sellist tranzööri pole selles jõusaalis kus ma käin, emmimees

emmimees
    Member

No ega ma sellest trenažöörist midagi head arvagai, on palju muid ja paremaid võimalusi selle treeningu sooritamiseks

matjusm
    Member

Kõhulihaseid peaks aitama treenida ka igasugused harjutused kus sa seistes teed vabaraskustega midagi, nagu näiteks:

Kükk

Eeskükk

Overhead-kükk (hoiad kangi pea kohal)

Õlapress seistes

Rinnalevõtt

Rebimine

Tõukamine

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.