Skip to main content

harjutused rühile

Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » harjutused rühile

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 17 total)
  • Autor
    Postitused
    gatekeeper
    Member

Tere!

just regasin ennast, kuna see väga asjalik foorum ja hulka targemaks saanud.

Käin nädalas vähemalt 2 korda jõusaalis. Tekkis sihuke küsimus, seoses oma rühiga, mis pole just kõige sirgem. Kas on miskeid harjutusi, mis aitaks rühti sirgemaks saada?

Võib-olla seljalihaste harjutused. Alaseljale keretõsted alaseljapukil, jõutõmme.

Rookie7
    Member

Seisa iga päev hommikul ja õhtul või kunas aega leiad,5 minutit seina vastas.Nii et õlad, kannad, tagumik ja pea on vastu seina…Mul endal oli ka selline probleem, nimelt parem õlg kippus ära vajuma ja rüht oli ka veidi vale, kasutasin sama valemit ja praeguseks on kõik korras :???:”>

Acid
    Member

Võib-olla seljalihaste harjutused. Alaseljale keretõsted alaseljapukil, jõutõmme.

Noeitea, kõverale seljale teeb jõutõmme rohkem kahju kui kasu!

kaiv
    Member

Seljaharjutused on kindlasti teretulnud. See võib olla tingitud ka sellest, et jõusaalis on tehtud liigselt rinnaharjutusi ja selg unarusse jäetud. Samuti tuleks teha rohkem harjutusi õla tagaosale. See tõmbab õlgu tahapoole.

builder
    Member

jöutõmme ja ja ikka vööga. nu ja kerekallutused alternatiivina voi vahelduseks raskustega

Noeitea, kõverale seljale teeb jõutõmme rohkem kahju kui kasu

!

sa ise tead kah mida räägid?

Kurupt
    Member

tundub et teab kyll!!!

kui selg on k6ver ja vend on algaja siis peab ikka t2istropp olema et talle j6ut6mmet soovitada!

see harjutus vajab v2ga korrekset sooritust et tervele seljale viga mitte teha, mida me siis k6verast r22gime!

Acid
    Member

jöutõmme ja ja ikka vööga. nu ja kerekallutused alternatiivina voi vahelduseks raskustega

Noeitea, kõverale seljale teeb jõutõmme rohkem kahju kui kasu

!

sa ise tead kah mida räägid?

Noeitea, ma olen näinud jõusaalis mingeid seppasi kellel kõver rüht ja jõtõmmet teevad ka marumööda, selg lausa rattana kõveras. Jõu, tervise ja ilu anatoomias oli selle kohta kirjas veel, et see põhjustab tõsiseid seljalülide vigastusi.

builder
    Member

ot see kellel kaasündind kõver selg ei tohigi seljale harjutusi teha? teine asi kui valesti tehakse…….mina olen näinud noormehi kes valesti kükki teevad ja olen kohe ütelnud seda ja sinulgi seda vaja teistele öelda! see et noormehel jalad all kui nuudlid ,ei tähenda et ta ei tohi kükke teha !? ja teema algataja kahtlengi kas on selg sellises seisus ,et ainult oma saapa ninasi näeb

Alberd
    Member

to gatekeeper, mis moodi see rühiviga välja näeb – õlad längus, aitab trapetsi treenimine, kael kõver – aitab harjutused kaelale jne.

Täpsusta oma probleemi…

gatekeeper
    Member

:???:”>

nii kuri asi pole, et oma saapaninasi aint näeks, aga õlad kipuvad ettepoole jääma(pole kunagi eriti rinnalihast treenind, nüüd teen miski 50 kiloga) ja selgroo ülemise otsa konti on suht näha kui selg nn tavaolekus suht kumer.õ

aga jõutõmmet teen küll kukla taha selja laise lisamiseks. kas õlgade tagaosa parim harjutus on kangiga kukla tagant üles lükkamine?

builder
    Member

seda et trapetsit vast ikka tee kui see va muhk üleval nähtaval,ajad lihastest tolle punni ja korras ,egas ju ei saa midagist teha kui selg sealt kõver ,olen ise ka sellist inimest näinud

Einz123
    Member

Tere,

Kindlasti tuleks teha ka igasugu venitusharjutusi, need seljale väga hea :-)

JA ujumine kindlasti ja siis enamus seljaharjutusi v.a. jõutõmme ja harjutused mis selga rõhuvad.

Einz

rapur
    Member

peale trenni ja õhtuti võid rippuda ,see venitab selga,on ka spetsiaalsed harjutused ka olemas;)

No ma ei tea, kas jõutõmme aitab või ei, aga põhimõtteliselt ju treenib seljasirutajalihaseid. Näen ka üht venda saalis, kellel on selg veidi kõver ja teeb veel ettekallutatult kangi tõmbeid ka jumala kõvera seljaga.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 17 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.