Skip to main content

harjutused reitele

Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » harjutused reitele

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Autor
    Postitused
    partyplix
    Member

Millised harjutused aitavad kõige paremini, et reite pealt peenemaks saada??

maximus89
    Member

Vale koht selle küsimuse jaoks, aga üldiselt et reite pealt peenemaks saada pole mitte spets harjutused, sest ega rasv ei põle ühest kohast vaid kogu kehalt korraga.Selleks pead tegema aeroobset treeningut mõõduka pulsiga.Jooksmine, veloergomeeter, ujumine…

Ma teen ettepaneku see post mujale liigutada, kustutada ja seejärel lukustada.

matu124
    Member

Vale koht selle küsimuse jaoks, aga üldiselt et reite pealt peenemaks saada pole mitte spets harjutused, sest ega rasv ei põle ühest kohast vaid kogu kehalt korraga.Selleks pead tegema aeroobset treeningut mõõduka pulsiga.Jooksmine, veloergomeeter, ujumine…

Ma teen ettepaneku see post mujale liigutada, kustutada ja seejärel lukustada.

miks vale koht? kust kohast ta muidu ikka abi saab ei tea!üldiselt on muidu nii ,et pead tegema jah aeroobset et rasva kaotada aga et tuua jooni välja on kasulikud igasugused jalapressid ja muud sellised harjutused.

maximus89
    Member

Asi on selles, et see post oli ennem küsitluste foorumis, siis kui ma postitasin.See teisaldati nüüd siia.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.