Skip to main content

Harjutused– millises järjekorras?

Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » Harjutused– millises järjekorras?

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Autor
    Postitused
    Katariina76
    Member

Treenin jõusaalis 2-3 x nädalas ja teen seal järgmist:

Ellipsimasinal (vahel ka sõudemasinal või lindil) ca 20 min. soojendust ja siis selliseid harjutusi–

Kätekõverdused või kangi surumine rinnalt

Teemantkätekõverdused või muud harjutust triitsepsile

Plankharjutus kõhule ja keskkohale

Väljaastekükid või kangiga/hantlitega/Smithi masinal kükid

Ülatõmme plokil

Ette kallutades kangi tõmbamine kõhu alla

Jõutõmme

Igasugused harjutused turjale ja õlgadele jätan praegu välja, kuna need tekitavad päevi kestva peavalu (selles osas pöördun spordiarti poole). Aga küsimus on siis järgmine–millises järjekorras peaksin ülal loetletud harjutusi tegema?

Suured tänud!

martinkink
    Member

Treenin jõusaalis 2-3 x nädalas ja teen seal järgmist:

Ellipsimasinal (vahel ka sõudemasinal või lindil) ca 20 min. soojendust ja siis selliseid harjutusi–

Ülatõmme plokil

Jõutõmme

Igasugused harjutused turjale ja õlgadele jätan praegu välja, kuna need tekitavad päevi kestva peavalu (selles osas pöördun spordiarti poole). Aga küsimus on siis järgmine–millises järjekorras peaksin ülal loetletud harjutusi tegema?

Suured tänud!

Teha võid neid igatpidi, aga ma siis soovitaks midagi

Jõutõmme

Ülatõmme plokil

Kas õlaharjutused tulevad ükskõik millise raskusega ja millal sa neid treenigul teeksid kas alguses või lõpus?

Katariina76
    Member

Ma ei julge neid õlaharjutusi üldse enam teha. See neetud kangiga svung, mis olevat väga hea harjutus, teeb nii vastiku peavalu, et ma tõesti enam ei katseta. Ebanormaalne on peale igat trenni Ibumaxi süüa ja sageli tuleb peavalu isegi peale mõju kadumist tagasi. Nädal tagasi käisin Pilatese trennis, kus terve trenn vehiti palliga (trenn ise oli ka muidugi päris pingutust nõudev, mis võis ka asja halvemaks teha), eriti asendis “käed üle pea” ja mul valutas pea 5 päeva peale seda! Vastik!!!

Neid hantliga üles surumisi saan tegelikult mõõduka raskusega teha, aga enne käin spordiarsti juures ära. Vaatan, mis ta kostab.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.