Ega see tegelt väga naljakas polegi. Endal on küll kehv vaadata, kuidas mõned noored pingutavad elu eest, et tõsta raskusi, mida nad ei jõua korralikult liigutada.
Nädala alguses ladus üks vennike rinnaltsurumisel kangile 80kg ja hakkas seeriat tegema, mind palus endale taha julgestuseks. Peale kolmandat kordust hakkas mul sellest vennast suht hale, sest kartsin et vigastab veel end. Ma polnud varem veel nii ebapuhtalt sooritatud harjutust näinud.
Samas, kui üritasin pärast talle nõu anda, et kulla mees võta raskusi vähemaks ja tee õige tehnikaga, siis turtsus midagi vastu ja ega see talle korda küll ei läinud.
Ma mäletan ise ka kuidas esimestel kordadel kunagi oli kade meel vaadata, kuidas vanemad olijad tegid suurte raskustega ja ise punnisin vaikselt oma 50kg rinnapingil. Samas aga suutsin ma sellest üle olla ja nüüd olen rahul, et õige tehnika on vähemalt nende aastatega selgeks saanud.
Nii et noored. Tehke väiksemate raskustega aga tehke puhtalt. Küll need kilod kangile tasapisi juurde tulevad.
Edu!