Harjutused
- This topic has 39 replies, 24 voices, and was last updated 18 years, 6 months tagasi by
BULDOOSER.
-
AutorPostitused
-
juuni 15, 2007 at 1:36 p.l. #117619
SiimN
MemberKeegi ju ei vaidlegi,et jõusaalis on parem.Muidugi on.Eriti veel hea treeneri käe all.Aga ka kodus on võimalik nii mõndagi saavutada.Ja ka jõusaalis on võimalik niisama molutada,
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja arumaisaa,mille poolest nood molutajad paremad on kui tüübid,kes kodus midagi teha üritavad.Pealegi,ei ole Eestimaal igal pool jõusaale.No ei ela kõik linnades.
Ja seoses sellega jääb mulle isiklikult arusaamatuks,miks üks Eesti tipptegijaid ühes teises teemas kodus treenijad pihkupeksjate hulka liigitas.Ausalt öeldes …
mulle jäi mulje,et sinna paigutati kõik,kes ei ole piisava taseme saavutanud …
loodetavasti sain ma valesti aru. …,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga üldiselt,mina kavatsen enda vormishoidmist jätkata,arvaku keegi sellest mida tahes,
??:”>200kg kaaluda kah ei taha.
Vabandan,kui end valesti väljendasin. Ma ei ole kedagi liigitanud mingi taseme põhjal
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Igatahes tubli oled,et nii suure kaalualandamisega oled hakkama saanud:)juuni 15, 2007 at 2:11 p.l. #117627daemonium
MemberVabandan,kui end valesti väljendasin. Ma ei ole kedagi liigitanud mingi taseme põhjal
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Igatahes tubli oled,et nii suure kaalualandamisega oled hakkama saanud:)Nojaa,ega me ju asjast NII erinevalt aru saagi.Ka mina toetan jõusaali varianti – eelkõige treeneri pärast.Ka kõige parem varustus ei asenda treenerit.Ka seda võin oma kogemuse põhjal väita,
??:”>Mis aga ei välista kodust trenni.
Aga oma eelmises postituses ei pidanud ma silmas sugugi mitte sind …
juuni 15, 2007 at 2:16 p.l. #117629matti
MemberJõusaali kasuks räägib minu meelest-ahnus.Kui oled juba ära maksnud suure summa raha,siis tavaliselt püütakse teha trenni”kogu raha eest”.Keegi ei maksa kuus 1000 ja ei tule jõusaali niisama molutama ja “pihku peksma”.Kui juba oled raha masknud,siis kütad ka täiega.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 15, 2007 at 2:43 p.l. #117631painkiller
MemberSul on ju kõvasti varustust. Mis imeriist sul siis puudu on, mis takistab kapiks muutumist?Asi on pigem psühholoogiline, sest samu harjutusi tehes võib tüdineda. Kui ma jõusaali kohale lähen on väsimus kadunud. Kodus on vaja aga füüsilist tööd teha ja oled väsinud (vb mitte nii füüsiliselt kui psühholoogiliselt), ning enda “käima” saamine pole alati nii lihtne.
juuni 15, 2007 at 4:20 p.l. #117644q-quattro
MemberTänud kõigile et vastasite mu küsimusele
P.S. Käin praegu jooksmas, suvel saab küll ujuda, niiet sellega ei tule probleeme, mis aga puutub jõusaali, siis püüan käia nii tihki kui vähegi võimalik.
Antlid on olemas ja paljugi muud, mis aga puudu jääb, saab aga juurde osta.
juuni 16, 2007 at 8:07 e.l. #117676eintsius
MemberEnamusel jääb treening loomingulisuse taha kinni – ei suudeta väljamõelda harjutusi.
Kodus annab paari sangpommiga ja hantlite või kangiga kokku teha väga tugeva trenni ära. Toon näite: ise just hiljuti olin sunnitud seoses kooli lõpetmisega jõusaali treeninguid kärpima harvemaks ja osa neist kodus tegema. Kodus olemas 10,16,32kg sangpomm, üks tellitav kuni 20kg hantel ja lõutõmbamistoru. Nendega saan endal selja, õlad, osaliselt käed ja ka jalad ära teha. Ainult rinnalihaseid ei ole suutnud arendada sellise varustusega.
q-quatro räägi täpsemalt mis asjad sul kodus on ja mis raskuste vahemikud? Lõuatõmbamise toru ka on?
juuni 16, 2007 at 8:11 e.l. #117678jrx
MemberEintsius – kuhja enda raskused seljakotti ja tee kätekõverdusi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 16, 2007 at 8:33 e.l. #117679tomster
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Good point!
juuni 16, 2007 at 8:36 e.l. #117681Hi
MemberNt seo ajalehed pakkidesse ja pane paki nööride alt harjavarre otsad läbi ja ongi kang valmis !!! v pane pudelitesse ja kanistritesse vett v veel parem liiva mis neile raskuse annab ja kasuta neid kuidagi ära, samuti võib mõne suurema kivi koju tassida ja täiesti tasuta !!! Kiviga saab nii palju asju teha kui mõtlema hakata nt kükk, lailihassele kummargil kivi kõhu juurde tõmme, ületõmme, kivi seljal kätekõverdused, surumine seistes ja istudes, lendamine, säärelihaseid kivi põlvedel voodi nurga peal istudes, biitsepsit ja triitsepsit jne…..
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 16, 2007 at 9:44 e.l. #117682eintsius
??:”>Täitsa õige jutt. Kusjuures kunagi isegi olen seda teinud. Seniilseks hakkan jääma
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.juuni 16, 2007 at 9:48 e.l. #117684eintsius
MemberMa olen isegi näinud müüa selliseid veega täidetavate kettastega kangi. Kuskil soome päritolu lehel vist oli, kui ei eksi. Sellel on tugevaks boonuseks asjaolu, et saad raskuseid lisada kasvõi 1g kaupa. Ise võib kodus tõesti sellist asja proovida ehitada.
juuni 16, 2007 at 10:47 e.l. #117686juuni 16, 2007 at 1:25 p.l. #117688Mart Muru
MemberKüll mõnel on ikka piiratud mõtlemine ! Alati annab midagi välja nuputada,vaadake kasvõik sportvõimlejaid,kes oma keharaskusega treenivad. Näiteks võimlejatel on suuremad lihased kui enamus kasutajatest siin! Hea vorm ei tähenda hiiglamasuuri lihaseid

Minuarvates on selline väga hea vorm !
juuni 17, 2007 at 8:52 e.l. #117740Alexander Andrusenko
ModeratorVõimlejatel ongi enamasti selline vorm ja keha, millest enamus siis unistab.
juuni 17, 2007 at 9:47 e.l. #117743ROtter
MemberVõimlejatel ongi enamasti selline vorm ja keha, millest enamus siis unistab.Aga tead, kui noorelt hakatakse sportvõimlemisega tegelema?
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.