Skip to main content

Harilik surumine

Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Harilik surumine

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Autor
    Postitused
    Rasmus
    Member

Tere. Mis arvate harilikust horisontaal asendist surumisest. Ise olen tähele pannud, et paljud seda harjutust saalis ei tee. Teevad kangiga ainult kaldpinki. Kusjuures tundub et neil on rind just massiivsema väljanägemisega. Et siis mida arvate kas on mõtet mõlemat punnitada või piisab ka kaldpingist. eesmärk oleks rohkem mass kui jõud.

erko87
    Member

Lamades treenib rinna alaosa

kaldpingil treenib rinna ülaosa

tee omad järeldused…

erxs11
    Member

Ise näen just jõusaalis rohkem neid, kes suruvad ainult horisontaalis ja kaldpinnal on unarusse jätnud.

See kui tahad massi ja või jõudu saada oleneb ikka korduste arvust, mitte kaldenurgast. erko87 mainis juba ära ka, mida miski asend rohkem mõjutab.

Massi ja jõu kohta leiad palju materjale otsingust.

Edu!

Mina olen rinda treeninud umbes viimased 4 kuud sellise kava järgi:

1) Horisontaalpingil surumine 3*8-12

2) Kaldpinnal surumine 3*8-12

3) Kaldpinnal lendamine ~15

4) Horisontaalpingil lendamine ~15

Kas see on enam-vähem piisav kava? Asi on selles, et treenin kodus esmaste vahenditega, aga rind on järgmisel päeval ikka päris hästi väsind. Peaks ju muutma aeg-ajalt kava, aga pole nagu eriti valikuid.

Mina olen rinda treeninud umbes viimased 4 kuud sellise kava järgi:

1) Horisontaalpingil surumine 3*8-12

2) Kaldpinnal surumine 3*8-12

3) Kaldpinnal lendamine ~15

4) Horisontaalpingil lendamine ~15

Kas see on enam-vähem piisav kava? Asi on selles, et treenin kodus esmaste vahenditega, aga rind on järgmisel päeval ikka päris hästi väsind. Peaks ju muutma aeg-ajalt kava, aga pole nagu eriti valikuid.

Minu arust on see täiesti piisav, kui sa just reljeefi ei tee.

Kui on võimalik, võid rööbaspudel surumist teha, hantlite surumist, trossidega ristvedu, pec-dec kui on sellised asjad)… võid ka lihtsalt harjutuste järjekorda muuta, nt kaldpinnal teed ennem.

compu
    Member

ega jah ei tea just kuigi palju kaldpingi kasutajaid aga kes kasutab on ikka edu saavutanud

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.