Skip to main content

Happy Slapping – uus trend Inglismaal

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Happy Slapping – uus trend Inglismaal

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 17 total)
  • Autor
    Postitused
    fighter
    Member

Video1

Video2

Video3

Delfis oli selline huvitav uudis asja kohta. Nimelt küsimus siis, mis teie arvate asja kohta ja mida teeksite, kui selline “naljameeste” kommuun Eestisse tekiks ja teiega filmi jaoks materjali üritaks saada?

antonhansen
    Member

Haige värk. Sellistele tüüpidele kuluks endale hea keretäis ära.

Dude19
    Member

mõtetud vandid, kui keegi peaks mulle nii ette kargama siis ennast tagasi ma ei hoia!

Dude19
    Member

krt ma vaatasin videod ära need on ju lausa segased!

Madis232
    Member

debiilikud

Vägivaldur
    Member

Ja kui mõni ei saa autoga pidama või lööb natuke kõvemini vastu, siis on sugulastel/sõpradel kogu filmitud värki hea matustel vaadata ja kõigil nalja nabani ning tilgad püksis…

Hämmastav on see, et keegi vastu ei löö. Ja neid, kes naisi puutuvad, lööks küll maha, kui tänaval näeks.

inside14
    Member

Näeks ma selliseid siin kargamas oleks esimeneasi kohe jalaga keradesse oleks asi vask ja kui ei aita siis jah…

Dude19
    Member

see on tõesti imelik, sellised ei ole ju inimesed- need on loomad!

Öelda nende kohta “loom” on justkui kompliment. Ükski loom inimesele niisama lambist kallale ei tule. Selleks peab väga mõjuv põhjus olema, et loom inimest rünnaks.

kentaur
    Member

no on värdjad alles loodud!

ise mingid s..a junnid, lähenevad selja tagant löövad ja panevad jooksu! kuradi argpüksid

Hummer
    Member

Ise teavad millega riskivad. Mõnelt mehelt võib ise päris rängalt molli saada (eeldusel et julgevad üldse puutuda) või siis võivad tänaval mõne maasturi alla jääda.

SHOXi
    Member

Haige värk jah, aga eks inimesi on igasuguseid, aga hale on vaadata kuidas omast nõrgemate või vähemuses olevate inimeste kalla üritatakse kõvat meest mängida.

Creek
    Member

Ründavad naisi, lapsi, vanureid, kas on midagi haledamat?

Parajad perverdid küll, need tüübid tuleks panna mõnda vanglasse “seepi korjama”… kui te saate aru mida ma mõtlen.

hawker
    Member
Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 17 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.