Hantlitega lennutamine või surumine…
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Hantlitega lennutamine või surumine…
- This topic has 14 replies, 12 voices, and was last updated 20 years tagasi by
Czar.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 12, 2006 at 9:22 p.l. #6234
Petz
MemberKüsimus puututab hantlitega lennutamist/surumist, et kumb mõjutab rohkem lihase suurenemist (sh vormimist) ja kumb jõu suurenemist (loogiliselt võttes surumine mõjub jõu suurenemisele). Tegelikul sooviks ju mõlemat, kas siis oleks soovitatav ka teha kahte tüüpi harjutusi (näiteks lamades kangi surumine, kaldpingil ja allapoole kaldpingil lennutamist – minu esimeseks prioriteediks on lihase suurendamine, jõud on teisejärguline), sest olen kuulnud et üle 3 harjutuse ühele lihasgrupile pole mõtet korraga teha, pole nagu otstarbekas (või ma eksin?) või siis mingi aeg (kuu kaupa näiteks?) sellise süsteemiga, et üks kuu 1surumine+2lennutamist, teine kuu 2surumist+1lennutamine jne – oleks sel mõtet?
Kui see peaks lugema, siis olen regulaarset trenni teinud natukene üle poole aasta.
jaanuar 12, 2006 at 9:30 p.l. #66574Rihostern
Memberkas lendamine ja surumine ei treeni mitte erinevaid lihaseid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> minu meelest treenib lendamine õlga ja surumine rinda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> hmm?jaanuar 12, 2006 at 10:25 p.l. #66581tsikoloog
Memberlendamine treenib ikka rinda
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> mulle isiklikult meeldib lendamine rohkem, kuna tunnen,et see koormab rinda paremini, surumises läheb rohkem kätesse.jaanuar 13, 2006 at 5:44 e.l. #66587Kurupt
Memberheh, rihostern sa p2ris kogenud mees:) lendamine ning surumine 2 erimoodi harjutust lihtsalt. hantlitega surumine yksk6ik kas horisontaal-, vertikaal- v6i negatiivse kaldega pingil sarnaneb see harjutus ikkagi kangi surumisega. suurt t2helepanu tuleb p88rata harjutuyse sooritamisele, 6igel sooritamisel venitab harjutus natuke rinda. lendamise m6te on rohkem rinnakorvi venitada, seda harjutust ei sooritata suurte raskustega. eelnevalt on teised rinnaharjutused sooritatud, siis lendamine on v2ga hea l6ppharjutus. harjutuse algul tuleb hingata sygavalt sisse ning seej2rel sooritada harjutuse liigutus maksimaalse amplituudiga. ei saa 8elda et yks harjutus suurendam rohkem j6udu kui teine ning yks annab rohkem massi. need harjutused k2ivad k2sik2es pm. tee m6lemaid ja tulemus on hea:)
jaanuar 13, 2006 at 7:31 e.l. #66562BULDOOSER
MemberSurumine on massile parem, lendamine on isoleeritud harj. Ühest lendamisharj. peaks piisama.Aga proovi enda ideid ikka , kaotada ei ole midagi, saad teada kuidas mõjub.
jaanuar 13, 2006 at 9:04 e.l. #66596theONE1
MemberEsiteks pead seda ise proovima, mis sulle mõjub ja millise süsteemiga sul mõtete teha on, keegi ei saa sulle sinu seisukohalt öelda, nad räägivad lihtsalt mis neile on mõjunud! Kuna lendamine on jah isoleeritud harjutus, siis on raskused väiksemad ja rinna maximaalne ärakurnamine pole kuigi efektiivne, soovitav ongi teha seda koos surumisega. Palju oleneb kaua oled teinud, kui oled juba edasijõudnud, siis võiksid katsetada erimeetodeid( superseeriad, eelväsitamine, kurnamine jms.)Ja see jutt et ühele lihasele pole mõtet üle 3 harjutuse teha ei pea paika. See jutt on põhiliselt väikeste lihaste jaoks nagu biitseps, triitseps jms. Palju on kinni ka trenni intensiivsuses ja selle sooritamises, on mehi kes kurnavad 2 harjutusega lihase niivõrd läbi ja samas mõni teeb seda 4 harjutusega. Põhiline ongi see, et kurnaksid oma lihased maksimaalselt läbi. Lihas areneb ainult siis kui tal on raske töötada. Kui oli veel nö. A. Schwarzeneggeri ajastu, siis olid üldse nii seeriate, korduste ja harjutuste arv kohutavalt suured ning paljud sellel ajal treeninud lõpetasid peagi ületreeningus, sellised kordused, seeriad ja harjutuste arvud olid jõukohased vaid vähestele!
jaanuar 13, 2006 at 12:17 p.l. #66632Rihostern
Memberokok ärge nüüd hakkake nokkima
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ega ma ei tea ju ka kõike , lihtsalt on enda tundunud , aga tundus valesti. !..!
jaanuar 15, 2006 at 5:26 p.l. #66907joey
Membersurumine on nagu surumine ikka, hea massi harjutus. peaks ikka tegema mõlemat- nii hantlite kui ka kangiga. lennutamine arendab pigem mu meelest rinna sisemist osa, ka lennutamine on rinna arengus väga tähtis, ei tohiks seda ka päris ära unustada. seda peaks varieerima muude rinnamasinatega.
jaanuar 15, 2006 at 7:10 p.l. #66917Kaval
MemberKuda ehitada endale jõusaalis negatiivse kaldega pinki? :S või kuda seda negatiivse kaldega surumist teha… et rinnalihase alaosa treenida…
jaanuar 15, 2006 at 7:16 p.l. #66919kaiv
MemberRinna alaosa saad treenida ka rööbaspuudel surumist tehes. Kere peab olema kallutatud ette poole, et saada maksimaalset efekti. Mida sirgem kere on, seda rohkem töötab triitseps!
jaanuar 15, 2006 at 7:17 p.l. #66920tomster
MemberKuda ehitada endale jõusaalis negatiivse kaldega pinki? :SErinevad kõhupingid, mis jõusaalis on, ajavad tavaliselt asja ära.
jaanuar 15, 2006 at 7:17 p.l. #66922keiko
MemberIseenestest on surumine ja lendamine täiesti erinevad asjad. Kuna lendamine venitab peale kangi näiteks või siis peale surumist rinda. Nii, et ennem suru ja siis lenda!
??:”>jaanuar 15, 2006 at 8:01 p.l. #66923Marek Kalmus
MemberVõib olla on küll nati vale koht küsimuseks aga ikkagi, kui jutt juba Scwarzi peale läks. Niisiis.. vaatasin filmi Pupin Iron. Seal vajus mingi mustade juuste ja vuntsidega vend peale kükkimist maha. Mis on ta nimi?Ed Corney on selle mehe nimi…
jaanuar 16, 2006 at 8:20 e.l. #66845Kaval
MemberKaiv tean jah veel igasugu harjutusi saab teha alaosale… aga mõtlesingi et kuda selle neg pingi saab… tegelt ku mõtlema hakata siis vast kõhulihaste pink ajax asja ära küll…
jaanuar 22, 2006 at 1:53 p.l. #67626Czar
MemberJap, ise teen ka kõhulihaste pingil
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.