Skip to main content

Hantlite treening kava

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Hantlite treening kava

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Olen päris algaia ja pole jõusaali minna. kodus mul on muidu mul kaks hantlit millel saab raskusi sättida. mis arjutusi tuleks teha ja mitu päeva nädalas. et mingit kodust treening kava hantlitega. Ujumistrennis olen käin juba 5 aastat ja suvel trenni pole ja mõtesin et võiks hantlitega siis teha.

Keio
    Member

tee mida tahad

muidu treeningkava kirjutatakse kokku, algaja on j-ga, harjutus algab h tähega.

Fredy
    Member

Anna aga valu. Hantel

theONE1
    Member

Siin häid harjutusi, kuid ennem kui hakkad siit maha tegema, konsulteeri treeneriga, siin mitu viga harjutuste tehnikas, seda just enda vigastamist ette nähes!

nostop
    Member

…..

Fre
    Member

Jaga ikka ära, kõiki sa kindlasti ei jõua ja võiksid ülepäeva teha.

Vägivaldur
    Member

Algajale sobiks IMHO ikka ühe päeva kava, mida tehakse 3x nädalas. Hantlitega võiks see näha välja näiteks selline:

1. Lamades surumine hantlitega

2. Hantliga tõmme ettekallutatult

3. Hantlite surumine õlaga

4. Biitseps

5. Triitseps

6. Väljaasted

7. Säär

(kangi asemel võtad hantlid kätte)

Lõppu kõhulihased ja selg ilma hantliteta.

Igat harjutust teha 3-4 seeriat ja 8-10 kordust ühes seerias.

nostop
    Member

…..

jrx
    Member

Ma arvan et 6 järjepidevat nädalat on üsna hea algus.

Vägivaldur
    Member

Eks see on sisetunde küsimus. Muutused peaksid tulema siis, kui jõutrenn keha jaoks rutiinseks muutub. 6 nädalat võiks päris kindlasti teha. Ehk mõni nädal kauemgi.

nostop
    Member

…..

Vägivaldur
    Member

Aga kui ma seda 5x nädalas teen….mis see pole kasulik w ?

Mõistan su alguse indu, aga su lihased ei jõua järgmiseks päevaks 5x kogu keha treenides ära taastuda. Esialgu on 3x nädalas siiski hea arv. Kui lihas ei taastu, siis kannatab sellega su areng.

Võid küll alguses tunda, et oi krt nüüd paneks või iga päev, aga pärast kahte nädalat ei jõua/taha sa enam jõusaalis suurt midagi teha. Mine edasi rahulikult ja jõuad soovi korral ka 5 päeva kavani.

Kui tahad kindlasti 5 päeva trenni teha, siis ülejäänud kahel päeval tee midagi muud. Näiteks aeroobset.

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.