Hantlid
- This topic has 5 replies, 4 voices, and was last updated 16 years, 3 months tagasi by
PaKaalu.
-
AutorPostitused
-
oktoober 18, 2009 at 4:05 p.l. #19005
rookie91
MemberTervist kaasfoorumlased
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olen 18 aastane noormees, pikkust 195 ja kaal 85kg. Ja siit tuleks küsimus kui osta 2x15kg hantlid kas neist oleks mingit kasu kodus harjutamisest, kuna füüsiline vorm on nii öelda rahuldav, aga spordiga väga ei tegele kui aind vahest korvpalli trennis. Või minu jaoks jääks neist väheseks või nendega ka võimalik mingied tulemusi saavutada. Küsimus võib olla küll väga algaja ja võhiku oma, aga selleks tulingi teie käest abi küsima

Ette tänades.
oktoober 18, 2009 at 4:09 p.l. #228502Arx07
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Olen 18 aastane noormees, pikkust 195 ja kaal 85kg. Ja siit tuleks küsimus kui osta 2x15kg hantlid kas neist oleks mingit kasu kodus harjutamisest, kuna füüsiline vorm on nii öelda rahuldav, aga spordiga väga ei tegele kui aind vahest korvpalli trennis. Või minu jaoks jääks neist väheseks või nendega ka võimalik mingied tulemusi saavutada. Küsimus võib olla küll väga algaja ja võhiku oma, aga selleks tulingi teie käest abi küsima

Ette tänades.
ikka on kasu, googlist ja youtubest saad igast erinevaid harjutusi ka otsida, mida teha…
Isegi teen kätele-õlgadele kodus hantlitega…
oktoober 18, 2009 at 4:16 p.l. #228506hipi
Olen 18 aastane noormees, pikkust 195 ja kaal 85kg. Ja siit tuleks küsimus kui osta 2x15kg hantlid kas neist oleks mingit kasu kodus harjutamisest, kuna füüsiline vorm on nii öelda rahuldav, aga spordiga väga ei tegele kui aind vahest korvpalli trennis. Või minu jaoks jääks neist väheseks või nendega ka võimalik mingied tulemusi saavutada. Küsimus võib olla küll väga algaja ja võhiku oma, aga selleks tulingi teie käest abi küsima

Ette tänades.
sulle peaks 15kg per hantel nagu nohu olema kui su suurust arvestada
loomulikult on kasu ja tulemused tulevad ka, aga mitte kohe.
ükskõik mille tegemine toob suuremaid tulemusi kui üldse midagi mitte teha;)
sebi suuremate ketastega hantlid, kasutegur suurem
oktoober 18, 2009 at 4:28 p.l. #228510rookie91
MemberNii tänan vastuste eest
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Suht jurakas jah, aga käed nagu piitsad, et siis tuleks väheamlt kuskiltki alustada, võimalus jõusaalis oleks ka käia pmst, aga sinna ei roni kuna kõik suht edasijõudnute hulgas ja suht ei julgeks veel sinna minna, et saaks mingi kodutöö tehtud enne jõukasse minekut, et väga lupardi mulje ei jääks.
oktoober 18, 2009 at 4:33 p.l. #228513Arx07
MemberNii tänan vastuste eest
Suht jurakas jah, aga käed nagu piitsad, et siis tuleks väheamlt kuskiltki alustada, võimalus jõusaalis oleks ka käia pmst, aga sinna ei roni kuna kõik suht edasijõudnute hulgas ja suht ei julgeks veel sinna minna, et saaks mingi kodutöö tehtud enne jõukasse minekut, et väga lupardi mulje ei jääks.

pole häda midagi, jõusaalis käib igast tegelasi, pole midagi seal häbeneda
, jõusaalis teeksid rinda, selga ja jalgu, kodus teha biitsepsi, triitsepsi ja õlgasid siis poleks raskemaid hantleid ka vaja ilmselt…oktoober 18, 2009 at 4:35 p.l. #228520PaKaalu
MemberKasu on alati,saad alati juurde genereerida raskusid.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.