no eks ikka neid klassikalisi ühepoolseid, mis üles käivad. Võid osta ka kahepoolsed.. enamus kasutab ühepoolseid. Ise kasutan MMA`s harva või siis kui v.hea vastane on ” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Seda kindlasti. Aga ühepoolsed ei ole vist nii turvalised? Kuidas alumiste hammaste kaitsmisega lood on? Äkki keegi natuke valgustaks seda poolt, et mis ja kuidas.
need ühepoolsed teevad sama töö ära, mis kahepoolsed. Aga ise olen eelistanud siiski kahepoolseid. Alguses võib olla raske hingata, kuid see annabki mõnusa efekti ja pärastpoole võid müdistada tunde ” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
need ühepoolsed teevad sama töö ära, mis kahepoolsed. Aga ise olen eelistanud siiski kahepoolseid. Alguses võib olla raske hingata, kuid see annabki mõnusa efekti ja pärastpoole võid müdistada tunde ” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ei tegelt see ei ole päris õige… võhmatrenni ei soovitata teha mitte hingamise piiramisega (ntx kõrs suus) vaid pigem suurema intensiivsusega. On kasu suurem.
nagu ma välja lugesin siis eks ikka klassikalisi, ehk siis neid mis kas ülahammaste või alahammaste külge käivad. Vähemalt ta ise kasutab neid ” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>