Halb areng?
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Halb areng?
- This topic has 35 replies, 14 voices, and was last updated 15 years, 8 months tagasi by
matjusm.
-
AutorPostitused
-
juuni 2, 2010 at 6:28 p.l. #253663
siimuss
Member22 ja pole varem absoluutselt spordiga kokku puutund algus kaalusin 75 nüüd kaalun 85 ja olen 196 pikk Trenn tuli tänu töötusele ja on super asi
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> enam ei suuda ilma olla.Nüüd juba 1 kuu tööl olnud ja ikka tõmbab õhtuti saali.juuni 2, 2010 at 6:46 p.l. #253698Amarillo
Member22 ja pole varem absoluutselt spordiga kokku puutund algus kaalusin 75 nüüd kaalun 85 ja olen 196 pikk Trenn tuli tänu töötusele ja on super asi
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> enam ei suuda ilma olla.Nüüd juba 1 kuu tööl olnud ja ikka tõmbab õhtuti saali.nu siis täitsa reaalne , täismees ikkagi , oleks 15a 60kg pealt 90kg peale 3-4 kuuga oleks päris jõhker
juuni 2, 2010 at 7:02 p.l. #256740siimuss
Memberaga minujaoks on sis trenn norm või liiga aeglane areng?
paar 900g whey-d ja paar purki creatiini ka tühjaks söödud
a ja kreatiin oli Universal STORM soovitan !!!! tõsiselt töötab
juuni 2, 2010 at 7:10 p.l. #256741matjusm
Memberaga minujaoks on sis trenn norm või liiga aeglane areng?Tundub täitsa ok 4-5 kuuga surumisele 30kg lisada. Oluliselt parem kui mul.
Kuidas muud jõutnäitajad (kükk, jõutõmme) selle aja jooksul arenenud on? Ma loodan et sa pole üks nendest kes saalis ainult rinnalt surumist treenib.
juuni 2, 2010 at 7:16 p.l. #253633siimuss
Memberkükki ja tõmmet pile teinud aint kangi ka ei tee
prantsuse surumist teen ntx 27.5 kangiga
piitsa teen 20kg se väikese kangiga
ja kõhtu teen 4×30 istesse tõuse
jalga ja selga polegi naq teinud
kuid nüüd hakkan
mul naq kindlat kava ja toitumist pole ja teen kõiki kruppe semal päeval koos kuna ei ole eriline keemik ja spets
tean et nii areng aeglasem aga mul omal sobib nii rohkem ja on mugavam .
mulle on trenn naq meeldiv ajaviide
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>a ja rinnaltsurumist olen kaguaeg teinud 4×8 seerjaid ja edasi läinud 5 kg kaupa kuna algul ei olnud väikseid kangi raskusi
juuni 2, 2010 at 7:18 p.l. #253621Vilps
Memberaga minujaoks on sis trenn norm või liiga aeglane areng?paar 900g whey-d ja paar purki creatiini ka tühjaks söödud
a ja kreatiin oli Universal STORM soovitan !!!! tõsiselt töötab
Väga hea areng on olnud, selles pole kahtlustki. Kui nüüd on seisak tekkinud ning pidevalt oled sama kava järgi teinud, siis oleks aeg seda muuta. Mängi korduste ja seeriate arvuga, püramiidid, super- ja gigantseeriad, muuda harjutusi.. jne jne. Teiseks, ma ei tea palju sa trenni teed, aga äkki oled üle pingutanud – see võib põhjus olla, miks viimasel ajal pole midagi paremaks läinud. Samas kahtlen selles, et sa üle ka teinud oled. Eks mingil hetkel tulebki sein vastu ning raskused ei kasva enam tavapärase kiirusega.
juuni 2, 2010 at 7:19 p.l. #253622siimuss
MemberTundub täitsa ok 4-5 kuuga surumisele 30kg lisada. Oluliselt parem kui mul.Kuidas muud jõutnäitajad (kükk, jõutõmme) selle aja jooksul arenenud on? Ma loodan et sa pole üks nendest kes saalis ainult rinnalt surumist treenib.
nojah aga prääguses on jõulisa täielikult seiskunud :S
juuni 2, 2010 at 7:29 p.l. #253503matjusm
Memberkükki ja tõmmet pile teinud aint kangi ka ei teeprantsuse surumist teen ntx 27.5 kangiga
piitsa teen 20kg se väikese kangiga
ja kõhtu teen 4×30 istesse tõuse
jalga ja selga polegi naq teinud
kuid nüüd hakkan
mul naq kindlat kava ja toitumist pole ja teen kõiki kruppe semal päeval koos kuna ei ole eriline keemik ja spets
tean et nii areng aeglasem aga mul omal sobib nii rohkem ja on mugavam .
mulle on trenn naq meeldiv ajaviide
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>a ja rinnaltsurumist olen kaguaeg teinud 4×8 seerjaid ja edasi läinud 5 kg kaupa kuna algul ei olnud väikseid kangi raskusi
Ehk et sa treenid ainult rinda, käsi ja kõhtu (vähemalt siiamaani)? Siis on sul küll areng kehv olnud kui sa alles pärast 4-5 kuud treenimist aru saanud et kehas on ka muid lihaseid peale Johnny Bravo omade.
juuni 2, 2010 at 7:31 p.l. #253500Amarillo
MemberEhk et sa treenid ainult rinda, käsi ja kõhtu (vähemalt siiamaani)? Siis on sul küll areng kehv olnud kui sa alles pärast 4-5 kuud treenimist aru saanud et kehas on ka muid lihaseid peale Johnny Bravo omade.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> +1juuni 2, 2010 at 7:39 p.l. #253496siimuss
Membermõni on vist jah.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga alguse point oli üldse juurde võtta ja natukenegi vormi saada
ja kui kodus teed pole paljusi asju ka millega treenida ja ei tunne harjutusi ja värke et mis mida teeb ja kuidas teha.
et ühesõnaga kehv areng?
no selga ka ikka vähe.
juuni 2, 2010 at 8:21 p.l. #253497Kask
Membermõni on vist jah.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
aga alguse point oli üldse juurde võtta ja natukenegi vormi saada
ja kui kodus teed pole paljusi asju ka millega treenida ja ei tunne harjutusi ja värke et mis mida teeb ja kuidas teha.
et ühesõnaga kehv areng?
no selga ka ikka vähe.
Mis kehva arengu teemat sa ajad koguaeg? Mõtetu on mingit kiitust oodata siin, seda sa võid kodus emmelt-issilt saada.
Rind-Biits-Kõht vendadele vaadatakse alati viltu peale.. Võta endale korralik kava, tee korralikult aasta aega ja siis tule räägi edasi.
edit: igasugune raskuste/korduste tõus on hea.. Kas see areng hea on, pead sa ise tundma ja peeglisse vaatama.
juuni 2, 2010 at 8:27 p.l. #253492daemonium
Membermõni on vist jah.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
aga alguse point oli üldse juurde võtta ja natukenegi vormi saada
et ühesõnaga kehv areng?
no selga ka ikka vähe.
Mis suurt arengut sa tahad,kui kaks põhiharjutust – kükk&jõutõmme – kavast puudu?!
Ja söömise korrastamisele oled kah pulbreid eelistanud …
loomulikult areng seiskub.
juuni 2, 2010 at 10:01 p.l. #253487pkwild618
MemberEt kõik ikka korralikult aru saaksid, siis see on minu arvamus ning suures osas põhinevad näited minul endal nii, et ma ei anna otseselt nõuandeid küsijale, vaid ma räägin erinevatest variantidest:
3 kuuga 20kg juurde saada. Kas on veel liiga vara või siis teed midagi väga valesti. Klassivend (küll veidi vanem, 16), eriti kaua ei viitsinud kahjuks käia. Veidike nõustasin teda ja u. paari nädalaga sai 15kg maksile otsa. Võibolla oled veel noor ka. Lihtsalt olen pilgu peale heitnud jõusaalis. Mõni teeb ka siit võetud kava järgi ja üldse eriti ei taha areneda, teine käib laisemini ja areneb palju jõudsamalt. Kellel on soodumus ja kellel on hea aeg käes.
2 korda nädalas võib olla liiga palju, aga mõnele ka liiga vähe. Mina näiteks kaks korda nädalas tehes arenen aeglaselt. Nüüd pole enam väga surumise maksimumiga viitsinud tegeleda (kuivõrd kordustega), aga paar korda nädalas tehes sain ma kuuga ehk 2.5kg? 5kg? maksimumile juurde. Siis mingi hetk ma tahtsin 120 ära suruda, kui eelmine oli 117.5kg. Tegin tavalisele päevale järgneval päeval ja ülejärgmisel läks 120 üles. Endale isiklikult istub nii: nädalalõpus külvan, uue algul lõikan. Ehk siis trenn trenn, paar päeva puhkust ja siis proovin uut maksimumi. Aga kindlasti peab seal vahel puhkus olema, muidu lähed nagu loju ja ei jaksa suurt midagi teha.
PS! Lisan, et ma ei võtnud selle 2.5kg saamiseks kaalus juurde, vaid alla. Nii väikeste raskuste puhul on veel aega küll enne, kui see tõeline maksimum hakkab kätte jõudma, et kaal jalgub jääb.
juuni 2, 2010 at 10:22 p.l. #253178Alexander Andrusenko
Moderator[..] aga paar korda nädalas tehes sain ma kuuga ehk 2.5kg? 5kg? maksimumile juurde. Siis mingi hetk ma tahtsin 120 ära suruda, kui eelmine oli 117.5kg. Tegin tavalisele päevale järgneval päeval ja ülejärgmisel läks 120 üles. Endale isiklikult istub nii: nädalalõpus külvan, uue algul lõikan. Ehk siis trenn trenn, paar päeva puhkust ja siis proovin uut maksimumi. Aga kindlasti peab seal vahel puhkus olema, muidu lähed nagu loju ja ei jaksa suurt midagi teha. [..]Iga nädal rekordeid proovida on lollus.
juuni 3, 2010 at 10:47 e.l. #251758pkwild618
MemberMiks nii arvad? Peale selle. Rekord pole ainult proovimiseks, vaid ka treenimiseks. Näiteks treenin maksimum raskusega või selle lähedasega ja siis kui tehtud proovin, kas saan veidi rohkem ka. Aega see praktiliselt ei võta, kuna peaaegu kogu raskus juba peal ning üks rep ei väsita ka suurt midagi. See, kui sinul suureneb rekord korra kuus tähendab, et sa oled juba suuremast arengust möödas. Aga minu vanuses, kui suurem areng kestab, ei näe selles küll mingisugust lollust.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.