Haigusest taastumine.
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Haigusest taastumine.
- This topic has 15 replies, 11 voices, and was last updated 16 years, 2 months tagasi by
marjasha.
-
AutorPostitused
-
november 5, 2009 at 8:39 e.l. #19324
tereummikust
MemberProbleem siis selline, Esmaspäeval jäin angiini, teisipäeval käisin arsti juures, kirjutati antibiootikumid (500mg x 2tj päevas x 6päeva). Kolmapäeva hommikuks peale 2 tableti sissevõtmist oli enesetunne juba hea, küllaltki unine (nagu antibiotsiga ikka) aga hea siiski. Täna neljapäeval, olen juba tööl, endiselt tunne veits unine kuid haigusest pole enam miskit märku. Ravikuur kestab siiski esmaspäevani.
Küsimus siis järgmine, kuna Mandlitel ja angiinil on palju seost südamega, kas nõnda kiiresti oleks OKEI trenni teha? Tean, et ennekõige peaks enesetunnet jälgima, see on aga hea ja jubedalt kibelen juba rauda kangutama.
Nii et, mis te arvate, ehk keegi on sarnase probleemiga arstidega konsulteerinud või miskit?
november 5, 2009 at 8:42 e.l. #232592Bulletproof
MemberProbleem siis selline, Esmaspäeval jäin angiini, teisipäeval käisin arsti juures, kirjutati antibiootikumid (500mg x 2tj päevas x 6päeva). Kolmapäeva hommikuks peale 2 tableti sissevõtmist oli enesetunne juba hea, küllaltki unine (nagu antibiotsiga ikka) aga hea siiski. Täna neljapäeval, olen juba tööl, endiselt tunne veits unine kuid haigusest pole enam miskit märku. Ravikuur kestab siiski esmaspäevani.Küsimus siis järgmine, kuna Mandlitel ja angiinil on palju seost südamega, kas nõnda kiiresti oleks OKEI trenni teha? Tean, et ennekõige peaks enesetunnet jälgima, see on aga hea ja jubedalt kibelen juba rauda kangutama.
Nii et, mis te arvate, ehk keegi on sarnase probleemiga arstidega konsulteerinud või miskit?
sinu asemel teeks kuuri lõpuni. jäänud tänasega koos ainult 4 päeva. need antibiootikumid kurnavad organismi, ei soovita rasket jõusaalitreeningut tegema hakata.
november 5, 2009 at 12:59 p.l. #232614Rain 6 kanget
Membertean seda tunnet, kui ravimite võtmise poole peal on enesetunne sedavõrd hea, et tahaks trenni minna. olen ka patustnud selle vastu, aga tagajärjed on hullemad, kui kasu, mis saab. nimelt jääb ikkagi haigus lõpuni ravimata, taastusperioodi pole ja uuesti haigestuda on võimalus suur. hiljuti astusin sellesse ämbrisse ja praegu jälle sarnases tõves. tänaseks ravimikuuri poole peal enesetunne juba hea, aga teen ravimise lõpuni ja seejärel alles trenni.
november 5, 2009 at 2:38 p.l. #232635LaurL
MemberEndal oli ka alles hiljuti angiin ja olin samas situatsioonis. Võtsin ka mingeid antibiotse!
Vaata ikka et enesetunne läheks korda, ma läksin lollipeaga trenni kohe kui välja lubati trenni ja trennis hakkas jube paha! Siis tegin veel nädalase pausi trennist ja siis pold enam häda midagi! Aga eks sa ise tead
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>EDIT: Angiin oli mul mingi paar kuud tagasi!
november 5, 2009 at 2:54 p.l. #232638ants16
MemberEndal olid samad probleemid hiljuti. Olin 1-2 aastat koguaeg angiinis ja see kõik algas sellega, et lõpetasin kuuri liiga vara ja läksin varakult saali lammutama. Nüüd asi nii kaugel et lõigati mandlid ära. Soovitan sul neid hoida ja haigus korralikult välja ravida.
november 5, 2009 at 2:57 p.l. #232639matroxx
Membereks see nii ole.trenni isu on suur siis lihtsalt peab tegema.samas peab oma keha kuulama ka.
november 5, 2009 at 3:50 p.l. #232653tereummikust
MemberEks ma kannatan siis teisipäevani, kuigi jah tunnen juba, mis piin see olema saab.
november 5, 2009 at 3:53 p.l. #232654Milehigh
MemberNädal või kaks pausi ei muuda midagi, ega lihased siis kohe ära ei kao. Kuu-kaks on juba allakäigu spiraal.
november 5, 2009 at 8:52 p.l. #232699tereummikust
MemberNädal või kaks pausi ei muuda midagi, ega lihased siis kohe ära ei kao. Kuu-kaks on juba allakäigu spiraal.Ma ei arvagi, et lihased nädala-kahega kuhugi kaoksid, lihtsalt gymn junky
november 5, 2009 at 8:55 p.l. #232701Acqua
MemberMina sinu asemel senikaua kuni kuur läbi vaataks videosid kuidas mehed rauda kangutavad ja töötaks-parandaks trenni ajal hoopis trennikava, et kui uuesti minek on, saad selle arvelt asja tasa teha.
november 7, 2009 at 8:38 e.l. #232930LaurL
MemberMa ei arvagi, et lihased nädala-kahega kuhugi kaoksid, lihtsalt gymn junkyega suga midagi hullu ei juhtu kui kodus oled, jääd ellu!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 11, 2009 at 1:26 p.l. #233824Rookie21
MemberEga kui tõbine oled siis ei maksa jõusaali ronida.Olin ise siin mitu päeva tõbine ja otsustasin pärast nädalavahetust trenni minna, sest kopp ees kodus passimisest. Ja kohe tulemus tunda tegin ca 40min trenni ja nii paha hakkas, et lõpetasin trenni poole pealt ja läksin koju tagasi ennast ravima. Sellest ka endale hea õppetund: ei maksa tõbisena trenni ronida!
november 11, 2009 at 1:38 p.l. #233826Rain 6 kanget
Memberpeale kuuri võiks siiski jätta veel paar päeva vahele, enne kui trenni minna. jätsin ise 3 päeva paranemise järgselt vahe sisse, enne kui praegu uuesti rauda ründama läksin. tunnetus trennis oli kohe olemas, erinevalt eelmisest korrast, kui kohe hea enesetunde tekkimisel treenima kukkusin.
november 11, 2009 at 3:28 p.l. #233866tereummikust
Memberpeale kuuri võiks siiski jätta veel paar päeva vahele, enne kui trenni minna. jätsin ise 3 päeva paranemise järgselt vahe sisse, enne kui praegu uuesti rauda ründama läksin. tunnetus trennis oli kohe olemas, erinevalt eelmisest korrast, kui kohe hea enesetunde tekkimisel treenima kukkusin.Jätsin ise vaid ühe päeva vahele, kuid trennis maksimaalselt ei pingutanud, tegin enamus harjutusi tiba kergemalt, kui tavaliselt. Tunne oli hea, jälgisin seda väga tähelepanelikult.
Praeguseks kõik korras ja trenn käib täie hooga!
november 11, 2009 at 5:27 p.l. #233889P-A-U-L
MemberEks see nii ole, et peale haigust esimene nädal tuleb teha kergega, taastumiseks. Teine nädal võib juba agu anda.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.