Skip to main content

haigused

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » haigused

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Autor
    Postitused
    starter
    Member

tere

mul on tihti külmetushaigused.kuidas saaks oma immuunsus süsteemi parandada et ei oleks haigustele nii vastuvõtlik? mida peab sööma?

Aksel
    Member

See umbes selline küsimus, et mida sa sööd, et nii tark oled…

Kui on külmetushaigused, siis tasuks ehk soojemini riide panna. See peaks olema küll esimeseks sammuks. Ei aita Sind ükski söömine ega treenimine, kui spetsiaalselt end külmetad.

Undionu
    Member

karastama pead ennast!

mina näiteks alustasin sellest, et ei kanna talvel salli ja kindaid ja väga soojalt ka riidesse ei pane (seda muidugi ainult sellisel juhul, kui ei pea väga pikalt väljas olema, metsa matkale ikka hilpudes ei lähe)- minu puhul aitab

R.Tamm
    Member

Sööma peab kõike (see soovitus ei ole pelgalt sõnakõlks), kuid kui probleemiks näiteks pidev külmatunne, siis rasva söömine pidavat kõvasti aitama sooja saada. Ja mitte vaid selle pärast, et ta palju energiat eneses kannab. Selle põhjuseks oli miski veel, mida ehk keegi teine kommenteerida oskab.

Väga oluline haigestumise (külmetushaigused ja muud) teguriks on stress. Arvestades antud lehekülje ja foorumi formaati, võib selle põhjusena sageli näha ületreeningut. Seega pöörata tähelepanu ka muule peale toitumise, kuigi toit on otseselt see, millest keha energiat ammutab. Siinkohal on oluline mõista, et energia mistahes väljundina tähendabki soojusenergiat.

ROtter
    Member

Rasvade üks ülesanne ongi organismi termoregulatsioon.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.