Skip to main content

haiguse ajal dieedi jätkamine

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » haiguse ajal dieedi jätkamine

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Autor
    Postitused
    kristen106
    Member

küsin siis sellist asja et ma alustasin vägagi range dieediga millega hakkas mul kaal langema umbes 2kg nädalas ja ma sooviks teada et kas tervise seisukohalt on hea seda ka haigest peast jätkata? olin 5 päeva haige ja siis sain enamvähem terveks mingi 2päeva ja siis jälle nigu nõiaväel tuli haigus tagasi (38 palavik ja kõha)!!! need 5 päeva mis olin eelnevalt haige sõin ma jälle normaalselt aga siis alustasin jälle dieediga!!!

painkiller
    Member

Mina arvan, et sa võiksid ennast enne korralikult terveks ravida ja siis jätkata oma dieediga. Mis dieet see on ja kas sul on tõesti vaja nii kuri olla oma kehaga. Selline dieet pole just kõige tervislikum.

joey
    Member

kuni 2 kg nädalas on dieedi ajal normaalne ju.

greenu
    Member

normaalne on suhteline … tervislikuks loetakse ikka 0,5 kilo nädalas …. aga laias laastus võiksid haiguse ajal ikka rohkem süüa …

R.Tamm
    Member

kuni 2 kg nädalas on dieedi ajal normaalne ju.

See, mis on normaalne kaalulangus, on väga individuaalne, olenedes nt selles, kui suur inmene on ja kui palju tal on, mida langetada. Ja veel: kas inimese hetkeline rasvaprotsent on tema normaalsest kõrgem või mitte. Jne.

Üldjuhul peetakse 2kg nädalas siiski liialt kiireks kaalukaotuseks.

joey
    Member

sorri, my bad. mõtlesin ikka kuni 1 kg nädalas ja normaalse all pidasin seda silmas, et võimalikult säiliks lihasmass.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.