haigena trenni ?
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Vigastused ja haigused » haigena trenni ?
- This topic has 18 replies, 14 voices, and was last updated 15 years, 3 months tagasi by
somps.
-
AutorPostitused
-
oktoober 4, 2010 at 2:25 p.l. #22148
kristjan90
MemberTere, küsimus siis selline, et olen juba nädal aega haige olnud, palavikku polnud lihtsalt külmetus, aga köha ja kurk on ikka veel kinni, tahaks minna trenni aga kas oleks kasulikum ravida ennast täiesti terveks ja siis minna või võib ka kohe minna lihtsalt endal ebamugavam?
oktoober 4, 2010 at 2:38 p.l. #278059Nony
MemberSelle kohta lugesin kusagilt mingit “kaela-reeglit”… Et kui haigus on ülevalpool kaela (nohu, kurgu-/peavalu), siis võib trenni teha küll, kui aga allpool kaela (sh köha), siis ei ole soovitav.
Aga eks see mingil määral ka enesetunde küsimus…
oktoober 4, 2010 at 3:33 p.l. #278061Xero
MemberEks see taastumine on haigena aeglasem ja võib tekkida oht ületreeningule, kuna immuunsussüsteem nagunii peab võitlema haigustekitaja vastu.
oktoober 4, 2010 at 5:33 p.l. #278068mark85
Memberma tavaliselt kui olen nädal aega juba kodus ravinud siis võib kergelt teha küll sest selle ajaga peaks olema haigus ikka taandumas.
oktoober 4, 2010 at 5:54 p.l. #278071Jarmo Oberst
Memberma tavaliselt kui olen nädal aega juba kodus ravinud siis võib kergelt teha küll sest selle ajaga peaks olema haigus ikka taandumas.Iga haigus ja selle tõsidus on individuaalne.
oktoober 4, 2010 at 6:31 p.l. #278077mark85
Memberilma palavikuta siis vast väga tõsine ei old ehk.
oktoober 4, 2010 at 6:54 p.l. #278082Sarge
MemberRavi ikka korralikult terveks. Ma tean, et on suur tahtmine trenni ronida, aga parem kannata ja saa ikka korralikult terveks.
oktoober 4, 2010 at 8:09 p.l. #278083renku
MemberMa ei ole elus ühtegi trenni jätnud haiguse tõttu ära (kui just laiskust haiguseks keegi ei nimeta
), aga mitte sellel põhjusel, et ma haigena oleksin trenni läinud, vaid ei mäletagi, et oleksin kunagi haige olnud.4-5 aastasena olevat mul kunagi olnud palavik ema jutu järgi ja 2. klassis olid tuulerõuged- KÕIK
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 4, 2010 at 8:14 p.l. #278084Sarge
MemberMa ei ole elus ühtegi trenni jätnud haiguse tõttu ära (kui just laiskust haiguseks keegi ei nimeta
), aga mitte sellel põhjusel, et ma haigena oleksin trenni läinud, vaid ei mäletagi, et oleksin kunagi haige olnud.
4-5 aastasena olevat mul kunagi olnud palavik ema jutu järgi ja 2. klassis olid tuulerõuged- KÕIK
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kurja.. ! Avalda oma saladus ! Tegelt ise ka pole eriti haigestuja tüüpi, aga kui haigeks jään, siis ikka korralikult. No, viimane kord lõpetasin haiglas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 4, 2010 at 8:25 p.l. #278085renku
MemberKurja.. ! Avalda oma saladus ! Tegelt ise ka pole eriti haigestuja tüüpi, aga kui haigeks jään, siis ikka korralikult. No, viimane kord lõpetasin haiglas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Geenid, ei muud. Pole elus ka mingeid küüslauke ega muud sellist söönud (ei meeldi haiseda:-)).
oktoober 4, 2010 at 10:09 p.l. #278092smack
MemberGeenid, ei muud. Pole elus ka mingeid küüslauke ega muud sellist söönud (ei meeldi haiseda:-)).Oot oled sa üldse inimene?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eks see treening aitab kõvasti haigestumise vastu, kui õigesti teha. Valesti, siis aina haigeks jääd.
Aga ma arvan, et kui sa ikka haige oled, küll ilma palavikuta, siis ära mine. Väike külmetus samas ei takista…
oktoober 5, 2010 at 5:06 e.l. #278099jos
MemberNo lihtsalt natuke tatisena ja väikse köhaga ma küll nüüd ei usu, et midagi halba juhtub, kui trenni teha. Juba ainuüksi sellepärast, et talveperioodil on nohu päris sagedane külaline ja tihti peale, ükskõik, kuid ravida, ei kipu temast alla nädala lahti saama. Üldiselt on minu jaoks markeriks palavik, kui ikka palavik tõusnud on, siis tasub ennast enne trenni minekut korralikult terveks ravida. Ilma palavikuta ei lase külmetusel ennast oluliselt häirida.
oktoober 5, 2010 at 7:24 e.l. #278124jrx
MemberKüüslauguhaisu saab perfektselt kontreerida natukese toore varsselleri peale söömisega. Töötab.
oktoober 5, 2010 at 7:28 e.l. #278125hehee
MemberKüüslauguhaisu saab perfektselt kontreerida natukese toore varsselleri peale söömisega. Töötab.Läheb katsetamisse, jumaldan küüslauku
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 5, 2010 at 7:36 e.l. #278129Tim.
MemberNo lihtsalt natuke tatisena ja väikse köhaga ma küll nüüd ei usu, et midagi halba juhtub, kui trenni teha.Proovi ikka natuke mõelda mida postitad ja kui tõsi see ikka on. Väike nohu, ok, nõustun, see on talvel tavaline asi, aga kui asi on köhas, see segab ju hingamist ka siis kui see pole midagi utoopilist, aga keskmise noore inimese treening aitab kaasa selle ägestumisele, minnakse peale trenni natuke märja nahaga välja või pea natuke märg etc ja tuul tõmbab läbi, kokkuvõttes lõppeb asi kõvasti hullemini.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.