Haigena söömine.
- This topic has 26 replies, 12 voices, and was last updated 16 years, 3 months tagasi by
meelisx78.
-
AutorPostitused
-
oktoober 21, 2009 at 1:04 p.l. #229327
Erkko
MemberMõni sureb 39 kraadise palavikuga. Mõenel pole aga teist nägugi peas. Mul on erinevaid juhuseid olnud selle palavikuga.
Koolis käisin plaastrit küsimas arstilt, sest kingad hõõrusid. Sain. Viisakusest küsis ta, et kuidas tervis on. Ma ütlesin, et terve noormees olen – pole häda midagi. Siis ta palus mul end ikkagi kraadida, sest talvine aeg ja paljud haiged. Palavik oli 38 ja peale veidikene. Mind saadeti koju, kuigi ise tundsin end täiesti tervena. Mul oli muidugi hea meel, et varem koju sain ja tänu sellele sain varem trenni – ja läksingi ja kõik oli parimas korras.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minul pole ausaltöeldes sooja ega külma mida teie teete. Istuge kodus teki all ja ludistage oma mett. Nii need suured jõumehed tulevadki – jõumehed, kelle jõud peitub ainult sõnades.
@Erkko: Ei tea, kas sa põskkoopapõletikuga ka trenni lähed…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mõned räägivad lukust, teised luku august ?
oktoober 21, 2009 at 1:07 p.l. #229328Rain 6 kanget
MemberNagu näha siis sina kindlasti mitte. Minul on see parandanud tervist ja edaspidi lähen ka haigusega trenni. Minujaoks on see samasugune viilimine nagu : “Ah mul väike varvas valutab. Ma ei hakka täna trenni minema.”No pain, no gain !
huvitav, mida mõne aja pärast peale sellist enesehävituslikku (palavikuga trenni minek) tegutsemist sinu süda ütleb? loodetavasti töölepingut üles ei ütle, aga väikese streigi vahest korraldab. haigus võib olla ka organismi teadanne aja mahavõtmiseks…
oktoober 21, 2009 at 1:07 p.l. #229329InsaneQlimax
MemberMõni sureb 39 kraadise palavikuga. Mõenel pole aga teist nägugi peas. Mul on erinevaid juhuseid olnud selle palavikuga.Koolis käisin plaastrit küsimas arstilt, sest kingad hõõrusid. Sain. Viisakusest küsis ta, et kuidas tervis on. Ma ütlesin, et terve noormees olen – pole häda midagi. Siis ta palus mul end ikkagi kraadida, sest talvine aeg ja paljud haiged. Palavik oli 38 ja peale veidikene. Mind saadeti koju, kuigi ise tundsin end täiesti tervena. Mul oli muidugi hea meel, et varem koju sain ja tänu sellele sain varem trenni – ja läksingi ja kõik oli parimas korras.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No see oleneb ka muidugi, mis sul tavaline kehatemperatuur on. ( Mul on nt. 37,2 tavaline, seega ei ole mul 39 juures haiguse tunnet )
oktoober 21, 2009 at 1:08 p.l. #229332InsaneQlimax
MemberMinujaoks on see samasugune viilimine nagu : “Ah mul väike varvas valutab. Ma ei hakka täna trenni minema.”Ja varba äralöömist ei saa kohe mitte palavikuga võrrelda.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 21, 2009 at 1:17 p.l. #229338Sakurai
MemberMõni sureb 39 kraadise palavikuga. Mõenel pole aga teist nägugi peas. Mul on erinevaid juhuseid olnud selle palavikuga.Koolis käisin plaastrit küsimas arstilt, sest kingad hõõrusid. Sain. Viisakusest küsis ta, et kuidas tervis on. Ma ütlesin, et terve noormees olen – pole häda midagi. Siis ta palus mul end ikkagi kraadida, sest talvine aeg ja paljud haiged. Palavik oli 38 ja peale veidikene. Mind saadeti koju, kuigi ise tundsin end täiesti tervena. Mul oli muidugi hea meel, et varem koju sain ja tänu sellele sain varem trenni – ja läksingi ja kõik oli parimas korras.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Minul pole ausaltöeldes sooja ega külma mida teie teete. Istuge kodus teki all ja ludistage oma mett. Nii need suured jõumehed tulevadki – jõumehed, kelle jõud peitub ainult sõnades.
Mõned räägivad lukust, teised luku august ?
Sa saada mulle PM kui sul on 39 palavik ja sa trenni lähed. Ma tulen sinuga koos ja filmin. ma arvan, et sa oled see kõige suurem jutumees siin.
oktoober 21, 2009 at 1:21 p.l. #229343Erkko
MemberSa saada mulle PM kui sul on 39 palavik ja sa trenni lähed. Ma tulen sinuga koos ja filmin. ma arvan, et sa oled see kõige suurem jutumees siin.Nagu heaks arvad.
Igaljuhul – aitab mulle sellest aasimise kuulamisest.Targemaks see mind kuidagi ei tee.
Peace !
oktoober 21, 2009 at 1:50 p.l. #229359belvedere
MemberMinul on see parandanud tervist ja edaspidi lähen ka haigusega trenni.Ja need 5 inimest trennis, kes Sinult näiteks viirusnakkuse saavad, on väga tänulikud, et nende treening mõneks ajaks p****e keerati, sest kellelgi on vaja kõva meest mängida.
Tee kodus seina najal pea alaspidi kätekõverdusi, kui on tingimata vaja haigena rabeleda.
oktoober 21, 2009 at 2:00 p.l. #229363Stenn
MemberÜks asi mida ise olen märganud, et kui tunned end haigena, õigemini pole veel palavikku ja lähed trenni, siis see koormab su nii ära ja järgmine päev ongi haigus käes ja nii ka seekord :S Palavik 38-39, samuti söögiisu pole.
oktoober 21, 2009 at 2:19 p.l. #229373maxcar
MemberKõik räägiva 39 pole tunda palavikku asi ongi nii. Ma ei sAA ERITI ARU ET HAIGE KUI MUL 39 PALAVIK AGA KUI 37.9 SIIS ON SELLINE TUNNE, et suren kohe.
oktoober 21, 2009 at 2:22 p.l. #229375Sakurai
MemberKõik räägiva 39 pole tunda palavikku asi ongi nii. Ma ei sAA ERITI ARU ET HAIGE KUI MUL 39 PALAVIK AGA KUI 37.9 SIIS ON SELLINE TUNNE, et suren kohe.Ma ei tea, ma saan küll väga hästi aru. Külmavärinad tulevad ja pea hakkab valutama.
oktoober 21, 2009 at 2:29 p.l. #229381timo116
Memberise olen sama täheldanud, madalama palaviku juures enesetunne kõvasti halvem kui kõrgema puhul..
oktoober 22, 2009 at 7:48 e.l. #229534meelisx78
MemberIse olen ka hetkel haige ,mingi räige köha on. Nädala alguses käisin jõukas ja midagi ei jõudnud eriti teha ja peale harjutust tuli palav tunne peale , mis on minu puhul ebatavaline, siis sain aru et tervis korrast ära. Olen siiamaani haige.
Aga tean kyll seda tunnet et kui 38+ siis on enesetunne nati parem kui näiteks midagi 37-ga.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.