Haarde tugevus
- This topic has 185 replies, 109 voices, and was last updated 13 years, 2 months tagasi by
matjusm.
-
AutorPostitused
-
juuni 11, 2009 at 7:40 p.l. #201598
wenom
Memberaa kujuta ette ma ei oska neid rihmasid k2tte ja kangi kylge rakendada .
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>täitsa usun ega ma ka ei oska mitukorda pusind lootusettu tolku ei midagi
pesekäed korralikult puhtaks ja kuivata ära ja siis määri õrn ühtlane kiht magneesiumi peale mull andis meeletuid tulemusi
enne hakkas juba seerja lõpus 150kg käest lahti libisema magneesiumiga aga haare raudne 200kg ei mingit küsimust
Pure Magnesium Carbonate
[Fitshop.ee] 95.00EEK
Spetsiaalne libisemisvastane abivahend raskustega treenimiseks. Aitab kangi, hantleid jms. paremini käes hoida.
juuni 11, 2009 at 8:25 p.l. #201617matjusm
Membermillised harjutused on olemas et haaret tugevdada .mul muidu juhtub tihti et kui hakkan tegema 6lakehitusi v6i kangi t6mbeid ettekallutades, siis libiseb mul kang k2est ja ei saa seeriat normaalselt l6petada .
raskust kannatan aga haare vist mitte .
Need samad harjutused (pluss veel jõutõmme) tugevdavadki haaret.
juuni 12, 2009 at 4:43 e.l. #201648Xero
MemberMul tuleb kananahk ihule, kui näeksin kedagi tegemas õlakehitusi ja veel sellise raskusega, mida ei jõuta kinni hoida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tavalised õlatõsted mõjuvad muide paremini, kui trapetsid teed. Kui ikkagi siiamaani ei ole aru saanud, miks tavaharrastajad teevad trapetsid eraldi.
Muidu hea haarde tugevdamine on rippumine, lõpuni välja, nii kaua kuni libiseb lihtsalt ära.
juuni 12, 2009 at 6:16 e.l. #201658Alexander Andrusenko
ModeratorNeed samad harjutused (pluss veel jõutõmme) tugevdavadki haaret.Lisaks sellele veel igasugune raskuste käes hoidmine (kangite, ketaste) ning nendega kõndimine. Ka rippumine. Kui tõsterihmsid kasutama hakkad, siis käed jäävadki nõrgaks.
juuni 12, 2009 at 6:31 e.l. #201660krut949
Membertee jõutõmmet ja tunned järgmisel ning ülejärgmisel päeval, kuidas su ksivarred on natuke krampis/valusad. Järgmisel korral on haare tugevam. vaid järjest treenides saad haarde tugevaks, kui hakkad jändama rihmade ja muuga, siis su haare ei paranegi piisavalt (samuti ei arene käsivarred edasi nii hösti kui võiksid)
juuni 12, 2009 at 8:35 e.l. #201686NO PAIN NO GAIN
Memberait2h, siis ma unustan need rihmad yldse 2ra .
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 16, 2009 at 6:28 p.l. #202601H2TheO-Z
MemberMul tuleb kananahk ihule, kui näeksin kedagi tegemas õlakehitusi ja veel sellise raskusega, mida ei jõuta kinni hoida
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Tavalised õlatõsted mõjuvad muide paremini, kui trapetsid teed. Kui ikkagi siiamaani ei ole aru saanud, miks tavaharrastajad teevad trapetsid eraldi.
Muidu hea haarde tugevdamine on rippumine, lõpuni välja, nii kaua kuni libiseb lihtsalt ära.
Kui sa minuga samal ajal jõukas oleksid siis sul tuleks vist kananah, sest ma teen alati shrugse max kaaluga.
Viimase korduse ajal kipub alati käest libisema. Asi on selles, mul on hullult suured trapsid, aga haare vist jah ei kannata.
Magneesiumit kaasa võtta igakord oleks ka tülikas.
juuni 16, 2009 at 6:32 p.l. #202602jaagok
MemberKui sa minuga samal ajal jõukas oleksid siis sul tuleks vist kananah, sest ma teen alati shrugse max kaaluga.Viimase korduse ajal kipub alati käest libisema. Asi on selles, mul on hullult suured trapsid, aga haare vist jah ei kannata.
Magneesiumit kaasa võtta igakord oleks ka tülikas.
Pole seal tülikat midagi. Alguses võtsin väikese kilekotiga ta kaasa, aga hiljem, kui ta mul ununes kotti kui uiske transportisin, siis sain sellest puru. Nüüd hoian puru karbis ja on väga mugav kasutada. Piisab ühest korrast isegi seda kätele määrida ja natuke kangile ka, siis see jääb ikka paariks seeriaks kangile külge ja hoiab ilusti.
juuni 20, 2009 at 2:13 p.l. #203356tmks88
Membermul aitas 13 kroonine tahvli kriit
juuni 26, 2009 at 3:25 p.l. #204189rasmus16
Memberkäsivart saab treenida koos biitsaga http://www.fitness.ee/lehed/tooriistad/har…itseps/024.html umbes nii.
juuni 26, 2009 at 3:41 p.l. #204191oks
MemberÄkki treenida hoopis haaret ?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 26, 2009 at 4:00 p.l. #204194Tigerkutsu
MemberTreeni käsivart, rannet ja sõrmi… haaret. Samas, kui sul on väga tugev selg ja tahad seda äärmiselt raskete tõmmetega treenida, siis vblla kasuta rihmasid (ümber randme ja kerid ümber kangi).
juuni 26, 2009 at 6:22 p.l. #204220aivo1359
MemberKäsivarre treenimiseks kasutan sangpommi rebimist.
juuni 26, 2009 at 8:31 p.l. #204255Mart Muru
MemberLõuatõmbed..
Näppudel rippumine
august 30, 2009 at 5:39 p.l. #216388Ahto112
MemberRipu raskusega, võta raskused kätte ja käi nendega, kasuta grippereid ja tee harjutusi puhtalt ilma igasuguste sidemeteta(väljaarvatud maxide tegemised)….ise teen samamoodi ja haare ikka ulmeliselt tugevnenud
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.