Haarde tugevus
- This topic has 185 replies, 109 voices, and was last updated 13 years, 2 months tagasi by
matjusm.
-
AutorPostitused
-
aprill 24, 2009 at 8:35 e.l. #192852
Rait Sagor
MemberKust nende kehakujude kohta infot saada?seda silmaga näha…
tavaliselt on nii: mehed kes suruvad ja kükivad palju ei suuda tõmmta, mehed kes tõmbavad palju ei suuda suruda. Ja on universaalid kes teevad kõik alad võrdselt hästi, mitte ükski ala ei ole erakordselt tugev.
Ennast pean ma jõutõmbajaks, kuna käed on mul pikad ja mul väga hea tõmbe nurk. Aga Raigo Kuusnõmm on universaal, kõik alad on võrdselt tugevad, kuigi surumine on tal hetkel üle mõistuse tugev.
aprill 24, 2009 at 10:37 e.l. #192871Minakaa
MemberTänan vastuste eest.
aprill 24, 2009 at 5:27 p.l. #192928game
MemberKindad unusta ära, muidu jäädki terveks eluks nõrkade kätega. Pane otsingusse “haare” või “haarde tugevus”. Sellest on palju räägitud.kinnastega on ju haare oluliselt halvem, kindad kaitsevad käsi mitte ei paranda haaret ,nt Ott teeb kõiki harjutusi kinnastega ainult tõmmet teeb palja käega ise kasutan kindaid ja nende peal rihmasid, käed ei lagune ja kang ei libise
aprill 25, 2009 at 7:27 e.l. #192979moosese10k2sku
Memberkinnastega on ju haare oluliselt halvem, kindad kaitsevad käsi mitte ei paranda haaret ,nt Ott teeb kõiki harjutusi kinnastega ainult tõmmet teeb palja käega ise kasutan kindaid ja nende peal rihmasid, käed ei lagune ja kang ei libiseSeda ta ütleski ju? Ma arvan, et parem oleks harjuda üldse mitte teha kinnastega…ise ei kasuta kindaid ja pole juba ammu olnud enam ville
mai 28, 2009 at 3:10 p.l. #198833tmks88
MemberViimasel ajal on haare nõrgaks jäänud…..annab tunda nii rippumise vastupidavuses kui ka jõutõmbes
kuidas te enda haaret treenite? gripperid? rippumine? kangiga või hantlitega randmete kõverdamine? mõni muu moodus?
mai 28, 2009 at 3:24 p.l. #198835Jarmo Oberst
MemberViimasel ajal on haare nõrgaks jäänud…..annab tunda nii rippumise vastupidavuses kui ka jõutõmbeskuidas te enda haaret treenite? gripperid? rippumine? kangiga või hantlitega randmete kõverdamine? mõni muu moodus?
Näpista kettaid. Et võttad ketastest kinni ja hoia neid käes. Muidugi peavad kettad olema parajalt rasked. Rippumine on ka hea moodus haarde tugevndamiseks.
mai 28, 2009 at 4:06 p.l. #198843noPAINnoGAIN
MemberViimasel ajal on haare nõrgaks jäänud…..annab tunda nii rippumise vastupidavuses kui ka jõutõmbeskuidas te enda haaret treenite? gripperid? rippumine? kangiga või hantlitega randmete kõverdamine? mõni muu moodus?
Endal on sama probleem praegu, kang ei püsi enam käes lihtsalt ja rippumine on natuke aidanud. Muidu keegi saalist soovitas stressi palli ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> On kellegil kogemusi ?mai 28, 2009 at 4:41 p.l. #198851Alexander Andrusenko
Moderatorhttp://forums.fitness.ee/index.php?showtop…29&hl=haare
Lugege seda teemat.
juuni 3, 2009 at 7:39 p.l. #199889vaheoja
Memberkas ja kust kohast saaks endale gripperied muretseda, oskab keegi öelda ?
juuni 3, 2009 at 7:46 p.l. #199893VDO
MemberPowermani poest näiteks.
http://www.powerman.ee/index.php?go=produc…&act_pr=169
Need spordipoodide omad on lastele.
juuni 11, 2009 at 7:23 p.l. #201588NO PAIN NO GAIN
Membermillised harjutused on olemas et haaret tugevdada .
mul muidu juhtub tihti et kui hakkan tegema 6lakehitusi v6i kangi t6mbeid ettekallutades, siis libiseb mul kang k2est ja ei saa seeriat normaalselt l6petada .
raskust kannatan aga haare vist mitte .
juuni 11, 2009 at 7:24 p.l. #201589Jarmo Oberst
Membermillised harjutused on olemas et haaret tugevdada .mul muidu juhtub tihti et kui hakkan tegema 6lakehitusi v6i kangi t6mbeid ettekallutades, siis libiseb mul kang k2est ja ei saa seeriat normaalselt l6petada .
raskust kannatan aga haare vist mitte .
Kasuta otsingut.
juuni 11, 2009 at 7:25 p.l. #201591Janno1
Memberrippumine aitab, hoiad sõrme otstega kuskilt ääre tagant kinni ja ripud.
juuni 11, 2009 at 7:26 p.l. #201592Beljo
MemberNo suurendad vaiksemalt raskusi. Küll see haare sul ise paraneb. Mingi julla oli ka millega sai treenida. Samas ka käsivarre lihaste arendamine peaks aitama haaret tugevdada.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Eraldi hirmasid ka osta muidugi, kui raskused juba liiga suured ja ei püsi käes
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 11, 2009 at 7:32 p.l. #201593NO PAIN NO GAIN
MemberNo suurendad vaiksemalt raskusi. Küll see haare sul ise paraneb. Mingi julla oli ka millega sai treenida. Samas ka käsivarre lihaste arendamine peaks aitama haaret tugevdada.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Eraldi hirmasid ka osta muidugi, kui raskused juba liiga suured ja ei püsi käes
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aa kujuta ette ma ei oska neid rihmasid k2tte ja kangi kylge rakendada .
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.