Skip to main content

Haarde tugevus

Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Haarde tugevus

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 186 total)
  • Autor
    Postitused
    rait83
    Member

Sul on pole lihtsalt sõmed veel harjunud ja arvatavasti ka randmepainutajad on nõrgad. Võid treenida eraldi rannet, või näiteks proovida peale trenni rippumist. See peaks ikka juurde andma ma arvan.

-aron-
    Member

Kuidas oleks veel võimalusi sõrmi tugevaks treenida peale sõrmetugevdajate, sest kui ma teen traktorit, allatõmbeid trenazööril või jõutõmmet, siis sõrmed tahavad ära libiseda, ei jõua kinni hoida.

Kasuta rihmasid kui ei jõua hoida.

halfbeer
    Member

Üks võimalus on kettaste käes hoidmine ainult sõrmeotste abil.

teras
    Member

kas sa magneesiumit kasutad? kui ei siis hakka kasutama, minul aitas igastahes. muidugi ei tohi ära unustada ka randmete trenni.

Gunnar
    Member

ei soovita sidemeid kasutada,muidu ei saa sa kunagi sõrmi tugevaks.

intsu007
    Member

Kuskilt pole saada sõrmetugevdajaid olen igalt poolt otsinud, ainus koht kust saada on kettler, sellised siis http://www.bensport.ee/?id=102&sf_7=LI…_id=644#content Käisin küsimas, öeldi et pole juba müügil ammu olnud

-aron-
    Member

Kuskilt pole saada sõrmetugevdajaid olen igalt poolt otsinud, ainus koht kust saada on kettler, sellised siis http://www.bensport.ee/?id=102&sf_7=LI…_id=644#content Käisin küsimas, öeldi et pole juba müügil ammu olnud Powermanis täitsa saadaval.

maza
    Member

Vaatad kasvõi kuhugi pudi padi poodi,sealt saad alguseks võibolla midagi.

Mina sain näiteks Pärnust jessi poest 2tk=25 eek.

Ajavad asja ilusti ära,praegu veel…

MEE
    Member

unusta need krt rihmad ära, ja tegele randmetega. Tee talupoja kõndi või nagu Hr Murumets – ripu !

Flex250
    Member

ei soovita sidemeid kasutada,muidu ei saa sa kunagi sõrmi tugevaks.

misasja sa kirjutasid? ega kui rihmu kasutada siis jah ei saa sõrmi tugevaks. aga mis sidemed sõrmedele veel?

MEE
    Member

suure tõenäosusega pani ta SIDEMETE ja rihmade vahele võrdusmärgi.

Tüüpiline algajate viga

smack
    Member

Keegi ühe käega pole proovinud rippuda? Kahe käega ju veits lihtne.

MEE
    Member

Keegi ühe käega pole proovinud rippuda? Kahe käega ju veits lihtne.

ühega, kahega… whatever works for you

mina seda lihtsaks ei nimetaks oma kaalu juures

ROtter
    Member

Kuidas oleks veel võimalusi sõrmi tugevaks treenida peale sõrmetugevdajate, sest kui ma teen traktorit, allatõmbeid trenazööril või jõutõmmet, siis sõrmed tahavad ära libiseda, ei jõua kinni hoida.

Kätekõverdused toenglamangus sõrmede peal, lõpuks toetud ainult ühe sõrme peale.

Sul on vaja tugevdada haaret. Selleks on vaja tugevat käsivart. Selleks pead ära unustama igasugused jõusaalikindad ja -rihmad, tegema kõiki harjutusi palja käega. Abistavatest harjutustest võiks teha igasuguste raskuste hoidmist (kaasa arvatud nendega kõndimist), rippumist jne. Põhiharjutusi võiks ka valida selliseid, mis tugevdavad käsivart – jõutõmme, õlakehitused kangiga, tõmbed kõhule kangiga jne. Abistavaid harjutusi võib teha isegi iga trenn. Paari kuu pärast enam sellist muret ei ole, et ei jõua kangi hoida. Pigem on nii, et hoida jõuad, aga tõsta ei jõua. Edu!

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 186 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.