Haarde tugevus
- This topic has 185 replies, 109 voices, and was last updated 13 years, 2 months tagasi by
matjusm.
-
AutorPostitused
-
mai 4, 2011 at 10:15 e.l. #300478
47
MemberJõutõmbel kasuta segahaaret. Väga hea haarde tugevuse parandaja on rippumine pealthaardega.
mai 4, 2011 at 10:21 e.l. #300481IVARK
MemberCaptain Crush:
http://www.powerman.ee/index.php?cat_id=13&go=products
Mul on nr. 2, ei saa seda hetkel veel kokku kuid haaret parandab küll.
mai 4, 2011 at 11:53 e.l. #300484matjusm
MemberTerekest
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Tekkis väike küsimus haarde kohta; nimelt on mul jõutõmmet ja teisi tõmbavaid harjutusi tehes tunne, et käed annavad järgi ehk siis jõudu on suuremate raskuste tõstmiseks piisavalt, kuid haare lihtsalt libiseb – muidugi on mul lihtsalt väikesed käelabad ka.
Long story short: kuidas haaret parandada?
Andrus Murumets soovitab iga trenni lõpus veidi rippuda.
Mina ise teen jõutõmmet nii et teen nii palju kui võimalik tavalise kaks kätt üle kangi haardega, siis nii palju kui võimalik segahaardega ning kui ka see enam vastu ei pea siis raskeimatel seeriatel kasutan randmepaelu.
mai 4, 2011 at 3:51 p.l. #300537nightq
MemberTänud vastuste eest, aga huvitav… kuidas mul see kleebitud teema küll kahe silma vahele sattus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Segahaaret ei saa ühe käe tõmmetel kasutada, selles ongi probleem
mai 4, 2011 at 5:30 p.l. #300555naksitrall
MemberSee sama teema siin algusest peale lugedes annab kõik vastused, mis haarde tugevuse või treenimise kohta tekkida võivad.
Omal ajal ei saanud ma aru, mis Magneesiumist kõik räägivad ja et tugevdab haaret. Mõtlesin et seda süüa tuleb
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga jah. Rippumine ( Kui kaua keegi rippuda jõuab ? minul pea 2 min hetkel ), Farmers walk, rippes käte kõverdused jne.
Jõudu
mai 4, 2011 at 7:51 p.l. #300585joonast
MemberSee sama teema siin algusest peale lugedes annab kõik vastused, mis haarde tugevuse või treenimise kohta tekkida võivad.Omal ajal ei saanud ma aru, mis Magneesiumist kõik räägivad ja et tugevdab haaret. Mõtlesin et seda süüa tuleb
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga jah. Rippumine ( Kui kaua keegi rippuda jõuab ? minul pea 2 min hetkel ), Farmers walk, rippes käte kõverdused jne.
Jõudu
Kas sa ripud niimoodi, et hoiad toru ümbert kinni või pealthaardes?
mai 4, 2011 at 8:55 p.l. #300588naksitrall
MemberKas sa ripud niimoodi, et hoiad toru ümbert kinni või pealthaardes?Pealthaardes, althaardes, segahaardes rippumine. Väga vahet ei ole. Killer üht kui teistpidi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 4, 2011 at 10:11 p.l. #300594Siim Rast
MemberSee sama teema siin algusest peale lugedes annab kõik vastused, mis haarde tugevuse või treenimise kohta tekkida võivad.Omal ajal ei saanud ma aru, mis Magneesiumist kõik räägivad ja et tugevdab haaret. Mõtlesin et seda süüa tuleb
Jõudu
Rippumine on tõesti üks parimaid haarde parandajaid, aga lisaks veel juurde ka traptesile tehtavad õlakehitused kangiga.
Aga kui rippumisest rääkida, siis rekord on vist 1.05 vms 170kg kehakaalu juures.
mai 4, 2011 at 10:24 p.l. #300597AlanBStard
ModeratorTänud vastuste eest, aga huvitav… kuidas mul see kleebitud teema küll kahe silma vahele sattus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Seda polnudki enne

Kui mingil teemal palju eraldi niite tekib siis ma korjan nad kokku.
mai 5, 2011 at 11:01 e.l. #300667Kevin de puta madre
MemberPealthaardega hakkan nüüd isegi rohkem tõmmet tegema. Vähemalt nii kaua kuni käed järgi annavad. Siis vahetan segahaarde vastu välja : ).
Kogu aeg ikka midagi uut jälle juurde.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 5, 2011 at 2:33 p.l. #300735smack
MemberRippumine võib küll tore olle haardele, aga tehke juba parem siis lõuatõmbeid, või veelgi parem: tõmbed köiel:)
juuni 18, 2012 at 6:58 p.l. #65391matjusm
MemberKuna olen otsustanud tõsisemalt klassikalist tõstmist võtta siis tegin lõpuks otsuse minna rebimisel üle pöidlaluku haardele ja mul on väga hea meel et seda tegin.
Täna proovisin seda esimest korda ja tulemused olid uskumatult. Raskus mida eelnevalt tegin täiskükki rebisin nüüd pöidlalukuga 2x järjest püsti ja isikliku rekordi kordamine tuli üllatavalt lihtsalt. Alguses tundub pöidlalukk veider/võõras sest keegi tavaliselt sellist haaret ei kasuta kuid sellega harjub väga kiirelt ära. Võtsin kuulda ka head nõu ja mässisin pöidlad sporditeibiga kinni ja ei olnud mingit valu ega naha rebestamist.
juuni 18, 2012 at 7:37 p.l. #65300Undionu
MemberKuna olen otsustanud tõsisemalt klassikalist tõstmist võtta siis tegin lõpuks otsuse minna rebimisel üle pöidlaluku haardele ja mul on väga hea meel et seda tegin.
Täna proovisin seda esimest korda ja tulemused olid uskumatult. Raskus mida eelnevalt tegin täiskükki rebisin nüüd pöidlalukuga 2x järjest püsti ja isikliku rekordi kordamine tuli üllatavalt lihtsalt. Alguses tundub pöidlalukk veider/võõras sest keegi tavaliselt sellist haaret ei kasuta kuid sellega harjub väga kiirelt ära. Võtsin kuulda ka head nõu ja mässisin pöidlad sporditeibiga kinni ja ei olnud mingit valu ega naha rebestamist.
Jõutõmbe jaoks pole mõtet päidlalukku soovitada, see ikka klassika rida.
Haarde jaoks rippumine, ketaste hoidmine, siis raskuse (kuuli, ketta) pealthaardes viskamine ja püüdmine käest kätte… jõutõmme ise ka – ei pane kohe trenni alguses rihmasid, vaid teed ilma, kuni suudad.
juuni 19, 2012 at 4:34 e.l. #64834rennosport
MemberIkka on mehi, kes 50kg-se ketta näpuvahele võtavad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 19, 2012 at 5:09 e.l. #64809matjusm
MemberJõutõmbe jaoks pole mõtet päidlalukku soovitada, see ikka klassika rida.
Nõus kuid on ka mehi kes arvavad teisiti, nagu näiteks Mihkhail Koklayev kes niimodi üle 400kg tõmbab:
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.