Skip to main content

Gustavo 5 nädalat enne Olympiat

Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Gustavo 5 nädalat enne Olympiat

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Autor
    Postitused
    Makaveli
    Member

Mulle küll tundub , et sellel aastal 3. kohta ei tule. PILT

Millest sa seda järeldad?

muc
    Member

5 nädalaga võib end vabalt veel ära kuivatada. Sarcev treenib teda ja see mees tunneb asja. Pealegi ega ta end mingite toitainete mängimise või Fat Burneriga nii väga kuivaks aja. Seal on teised asjad mängud. Ta tõusis viimase Olympiaga 15 kohta. Kohtunikud on samad ning nad ei saa teda väga kaugele eelmise aasta kohast jätta, sest niigi oli hull kisa kogu selle Dexteri jm teemaga. Nad pigem peavad näitama, et nad ei eksinud selles osas ja seda saab teha sedasi, kui Gus jälle suht kõrge koha saab. Aga elame näeme.

Makaveli
    Member

Millest sa seda järeldad?

Mina pakuks varianti :

1. Ron

2. Jay

3. Fedorov või Schlierkamp

muc
    Member

Ma ikkagi ei usu, et Günter nii kõrgel lõpetab

Makaveli
    Member
    Makaveli
    Member
    muc
    Member

Pildi põhjal võib öelda, et Gus on oma talje ka kontrolli alla saanud, mis väga tähtis. Aasta algul siin kurdeti, et sepal kõht ripub. Kui ta juba praegu sellises vormis on peene taljega, siis võib vormi paranedes ka talje paranemist oodata. Kui ta ikkagi vormi ei jõua, siis muidugi võib 3. kohast vaid unistada. Millegi pärast siiski usun, et ta tuleb korraliku vormiga. Just seepärast, et Sarcevi õpetuste järgi teeb.

dopingukytt
    Member

Ma kusagil nägin pilti Roni mingi 12 aastat tagasi ja nüüd. Minu meelest on kõige suurem muutus toimunud peakujus

Makaveli
    Member

Ma kusagil nägin pilti Roni mingi 12 aastat tagasi ja nüüd. Minu meelest on kõige suurem muutus toimunud peakujus
    joey
    Member

eriline elukas ikka rsk http://img395.imageshack.us/img395/6021/index18kf.jpg

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.