Skip to main content

Günekomastia

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 124 total)
  • Autor
    Postitused
    AlanBStard
    Moderator

nu mul on güno juba 7 a. arvasin ka ja lootsin et kaob ära aga ei..

tamixofen – EI ärge võtke seda see ei aita niikuinii. olen proovinud ka. ainult halvad kõrvalmõnud kaasnevad sellega.

ainuke lahendus on siiski operatsioon

Tamoksifeen võib aidata. Arimidex võib aidata. Andractimi geel võib aidata. Ei ole ainult operatsioon. Iseasi mida arst on nõus sulle andma.

Anonüümne
    Guest

suht hull teema… kas näeb välja nagu päris naise tiss ?

PumaZ
    Member

suht hull teema… kas näeb välja nagu päris naise tiss ? http://noorte.kliinik.ee/tunne/rinnanaare/

-TANK-
    Member

Ärge võtke steroide.

AlanBStard
    Moderator

Ärge võtke steroide.

See oled see soomlane siin anekdoodis.

Soomlane, ameeriklane, jaapanlane Tallinna vanalinnas. Narkomaan kargab ligi, verd täis süstal käes:

“Raha siia muidu süstin! Mul on aids!”

“Võta kogu mu raha, ära ainult süsti,” palub ameeriklane.

“Võta mu käekell ka, lase ainult minna,” räägib jaapanlane.

“Süsti kui tahad, mina ei anna sulle midagi!” teatab soomlane.

Narkomaan surubki soomlasele süstla käevarte.

Mees, kas sa oled hull!” imestavad ülejäänud turistid. “Sa saad nüüd aidsi!”

Mina aidsi ei karda,”ütleb soomlane, “ma kasutan alati kondoomi!”

-TANK-
    Member

See oled see soomlane siin anekdoodis.

Soomlane, ameeriklane, jaapanlane Tallinna vanalinnas. Narkomaan kargab ligi, verd täis süstal käes:

“Raha siia muidu süstin! Mul on aids!”

“Võta kogu mu raha, ära ainult süsti,” palub ameeriklane.

“Võta mu käekell ka, lase ainult minna,” räägib jaapanlane.

“Süsti kui tahad, mina ei anna sulle midagi!” teatab soomlane.

Narkomaan surubki soomlasele süstla käevarte.

Mees, kas sa oled hull!” imestavad ülejäänud turistid. “Sa saad nüüd aidsi!”

Mina aidsi ei karda,”ütleb soomlane, “ma kasutan alati kondoomi!”

Tegelt oli soomlasel lahtine tuberkoloos, siberi katk jms. haigused, mis aidsi haige panid veel kiiremini ära surema.

krut949
    Member

Ärge võtke steroide.

kas sa sellele ainult suudatki mõelda? kas sa ei arva, et teha haigusliku nähtuse kohta üldistus – tarbib steroide – on ülekohtu tegemine haiguse all kannatajatele? seega palun mõtle edaspidi, kas sa teiste inimeste tundeid ei riiva. Vaevalt steroiditarbija selle teema üldse algatanud oleks.

-TANK-
    Member

kas sa sellele ainult suudatki mõelda? kas sa ei arva, et teha haigusliku nähtuse kohta üldistus – tarbib steroide – on ülekohtu tegemine haiguse all kannatajatele? seega palun mõtle edaspidi, kas sa teiste inimeste tundeid ei riiva. Vaevalt steroiditarbija selle teema üldse algatanud oleks.

Kui inimene on haige läheb ta arsti juurde, mitte ei hakka kulturistide foorumist abi otsima.

PS. Ma olen halb ja tundetu inimene seega ei pane tähele kas ma riivan teiste tundeid või mitte.

krut949
    Member

Kui inimene on haige läheb ta arsti juurde, mitte ei hakka kulturistide foorumist abi otsima.

PS. Ma olen halb ja tundetu inimene seega ei pane tähele kas ma riivan teiste tundeid või mitte.

paraku on näha, et ennemini küsitakse foorumist ja siis minnakse arsti juurde. seda nii liigesevaevuste kui ka muude probleemide korral,akne, naharebendid, lihasvalud…

AlanBStard
    Moderator

Kulturistid teavad günekomastiast ja hormonaalsüsteemist palju rohkem kui arstid.

Madis232
    Member

Tamoksifeen võib aidata. Arimidex võib aidata. Andractimi geel võib aidata. Ei ole ainult operatsioon. Iseasi mida arst on nõus sulle andma.

tamoksifeen ei aidanud

andractim gel ei aidanud.

arimidexi ei ole proovinud

usun et kõike eelpool nimetatud ravimid aitavad ainult roidide poolt tekkinud gyno ravimisel !

AlanBStard
    Moderator

tamoksifeen ei aidanud

andractim gel ei aidanud.

arimidexi ei ole proovinud

usun et kõike eelpool nimetatud ravimid aitavad ainult roidide poolt tekkinud gyno ravimisel !

Su enda organism toodab ka roide. Palju sa Andractimi määrisid ? Seda tuleb suht kaua määrida. Ebasoodsas hormonaalses keskkonnas hakkavad hormoonsõltuvad koed vaikselt apoptoosi teel kahanema, aga sellega läheb aega

Mis hormoonianalüüsid näitasid ? Günekomastias võvad rolli mängida nii progesteroon, prolaktiin kui ka östrogeen. IGF-1 ka tegelikult, aga seda pole mõistlik alandama hakata

Madis232
    Member

andractimi olen 2x 80g tuubi ära määrinud (2,5 % toimeainega)

mingi periood sai süstitud mingit testosterooni tõstvat lahust ka(ei mäleta mis selle nimi oli), see ka ei aidanud- testo külle ehk ajutiselt tõusis.

üldiselt testid näitasid et madal testo tase organismis , rohkem ma teada ei saanud. Oleks see vaid tavaline rasvkude aga see on selline tükkis. minu ÕNNEKS pole see väga hull aga teadjamad saavad kohe aru et kerge güno on.

Toivo295
    Member

andractimi olen 2x 80g tuubi ära määrinud (2,5 % toimeainega)

mingi periood sai süstitud mingit testosterooni tõstvat lahust ka(ei mäleta mis selle nimi oli), see ka ei aidanud- testo külle ehk ajutiselt tõusis.

üldiselt testid näitasid et madal testo tase organismis , rohkem ma teada ei saanud. Oleks see vaid tavaline rasvkude aga see on selline tükkis. minu ÕNNEKS pole see väga hull aga teadjamad saavad kohe aru et kerge güno on.

HCG oli ilmselt see lahus?

AlanBStard
    Moderator

üldiselt testid näitasid et madal testo tase organismis

See põhjustab gynot kyll jah. Testo-östrogeeni suhe on üks oluline näitaja.

Madalat testot võivad põhjustada nt kõrge östrogeen või progesteroon, nii et neid oleks ka hea teada. Ja LH-d ja FSH-d. Ja kortisooli.

Ole hea vasta pm-ile ka.

Viewing 15 posts - 31 through 45 (of 124 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.