Gröön VS Kiivikas
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Gröön VS Kiivikas
- This topic has 185 replies, 59 voices, and was last updated 16 years, 1 month tagasi by
Alexander Andrusenko.
-
AutorPostitused
-
detsember 31, 2009 at 12:51 p.l. #246537
Annika Pärtel
MemberHa, mind väga hämmastab kui sinisilmsed inimesed on ja esimese info peale kohe seda ka tõeks peavad – aga minugipoolest, surun 55kg siis surun, peaasi et teil hea meel oleks. Muideks vanus on mul piisavalt et ma enne teeks tiba ‘prework’-i kui teisi sõimama hakkan või nurisime – aga mul on ikkagi õigus – sa oled idioot, vähemalt siin foorumist loetu põhjal.Ja mis kurat see naiseks olemine üldse millegisse puutub @ pacman?
Tahad blokki teenida siin?
detsember 31, 2009 at 12:52 p.l. #246538Goleteral
MemberTahad blokki teenida siin?Mis puhul? Ei ole mitte midagi valesti õelnud.
detsember 31, 2009 at 12:58 p.l. #246541Annika Pärtel
MemberMis puhul? Ei ole mitte midagi valesti õelnud.Las seda otsustavad teised. Idioodiks sõimamine ei ole normaalne. Aga kõik peale sinu ju on idioodid, nii et mida nemad ikka teavad onju. Mida rohkem sa sõimad, seda enam sa omal marki täis teed, nii et jätka aga, kuniks lubatakse…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>PS- täiskasvanud mees ei käitu nagu ülbe vinniline tatikas, väga mage üritus. Kui on mulle midagi isiklikku, tule mõnel päeval Spartasse ja lahendame su probleemid. Aga nagu näha, sa oled kõigest netis plõksija ju.
detsember 31, 2009 at 12:59 p.l. #246542Goleteral
MemberLas seda otsustavad teised. Idioodiks sõimamine ei ole normaalne. Aga kõik peale sinu ju on idioodid, nii et mida nemad ikka teavad onju. Mida rohkem sa sõimad, seda enam sa omal marki täis teed, nii et jätka aga, kuniks lubatakse…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
PS- täiskasvanud mees ei käitu nagu ülbe tatikas, väga mage üritus. Kui on mulle midagi isiklikku, tule mõnel päeval Spartasse ja lahendame su probleemid. Aga nagu näha, sa oled kõigest netis plõksija ju.
Sõimamine? Vau, okei – kelle jaoks sõimamine kelle jaoks mitte. Ja mulle pakub ÄÄRMISELT palju nalja see tüüpiline “kõik peale sinu ju..” teema, aga ok.
Lase samamoodi edasi, ma üritan siis järgmised korrad vaikida kui midagi tobedat postitad : )
detsember 31, 2009 at 1:03 p.l. #246546Annika Pärtel
MemberArvamus arvamuseks, aga teist, eriti veel naisterahvast idioodiks sõimamine ajab vihale küll.Ju ta tundis seejuures, kui MEES ta ikka on… tead, noh on selline liik mehepoegi, kes niiviisi oma võimu ja üleolekut tunnetada proovivad, kui millegi muuga särada pole
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 31, 2009 at 1:04 p.l. #246547Goleteral
MemberJu ta tundis seejuures, kui MEES ta ikka on… tead, noh on selline liik mehepoegi, kes niiviisi oma võimu ja üleolekut tunnetada proovivad, kui millegi muuga särada pole
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jaa sest kui naine ütleb midagi lolli siis tuleb pai teha ja veel tagant kah utsitada – Oh jumal.
detsember 31, 2009 at 1:04 p.l. #246549matti
MemberKuulge, äkki aitab ???

” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 31, 2009 at 1:06 p.l. #246550Annika Pärtel
MemberJaa sest kui naine ütleb midagi lolli siis tuleb pai teha ja veel tagant kah utsitada – Oh jumal.No loomulikult, ma spetsiaalselt ütlengi, et sinusugused saaksid endal marki hakata täis tegema, nii et jõudu mees! BTW, kas ma tunnen sind?
Mul on poole ööni siin aega olla, nii et minupoolest võid jätkata
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 31, 2009 at 1:09 p.l. #246551wer-rax
MemberMa ei tea…vanasti oli nii , et kui ikka täitsa mööda hakkas jutt käima esialgsest teemast , siis pandi lukku.
Ilusat Aastavahetust !
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 31, 2009 at 1:11 p.l. #246552Annika Pärtel
MemberMa ei tea…vanasti oli nii , et kui ikka täitsa mööda hakkas jutt käima esialgsest teemast , siis pandi lukku.Ilusat Aastavahetust !
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No pole kedagi kes lukku paneks. Minult võeti siin tagaselja modemised ära, kui ma Bonsuna foorumis kirjutama hakkasin. Kahes foorumis vist korraga eksisteerida ei tohi, ka siis kui sa teises isegi mitte moderaator pole, vaid tavakasutaja…
Ilusat vahetust sullegi!
detsember 31, 2009 at 1:11 p.l. #246553timo116
MemberLp. Kasutajad Aktivist ja Golateral, kas Te ei arva, et Teil lähete juba üksteisele “ärapanemisega” liiale, võiks juba üle saada, targem annab järele. Tüüpiline sõimamine, üks ütleb teise kohta midagi, mida ta inimest tundmata ei tohiks nagu öelda.
detsember 31, 2009 at 1:16 p.l. #246555Samakamees
Memberüleolev suhtumine ei ole ilus
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 31, 2009 at 1:20 p.l. #246556Annika Pärtel
MemberLp. Kasutajad Aktivist ja Golateral, kas Te ei arva, et Teil lähete juba üksteisele “ärapanemisega” liiale, võiks juba üle saada, targem annab järele. Tüüpiline sõimamine, üks ütleb teise kohta midagi, mida ta inimest tundmata ei tohiks nagu öelda.Ahh no las mees lõbutseb veidike viina kõrvale, ikkagi vana-aasta õhtu ju :DD Muidugi oleks tore ja teiste suhtes humaansem, kui ta tuleks ja ütleks näkku mulle et ma olen idioot- eks sellele järgneb minu poolt siis vastav füüsiline reaktsioon kah, aga nohh.. ju netis on tema jaoks turvalisem
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Neid “kõvamehi/naisi” ole ennegi nähtud- nina alla satuvad, siis ei saa ei möhh ega mähh suust…detsember 31, 2009 at 1:22 p.l. #246558Goleteral
MemberAhh no las mees lõbutseb veidike viina kõrvale, ikkagi vana-aasta õhtu ju :DD Muidugi oleks tore ja teiste suhtes humaansem, kui ta tuleks ja ütleks näkku mulle et ma olen idioot- eks sellele järgneb minu poolt siis vastav füüsiline reaktsioon kah, aga nohh.. ju netis on tema jaoks turvalisem
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Neid “kõvamehi/naisi” ole ennegi nähtud- nina alla satuvad, siis ei saa ei möhh ega mähh suust…Wow, nice short fuse..
detsember 31, 2009 at 1:23 p.l. #246561Okk
MemberTEEMA EI OLE KASUTAMISEST KULLA MEES!!! ÜTLEN KA SIIN, KUIGI LUBASIN, ET MR-I PUHTUST ENAM EI TOETA AGA OLGU. SUURE TÕENÄOSUSEGA ON OTT AINUKE EESTI KULTURIST KES ON OMA NÄPUD DOP AINETEST EEMAL HOIDNUD. TEEMA ON OST MÜÜK KES POLE VIITSINUD ALGUST LUGEDA!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>OK teema ei olegi nii väga oluline . Küsimuse mõte oli selles , et kas Te tõsimeeli ootate , et Ott Kiivikas tuleks siia foorumisse antud teemat kommenteerima. ? Ei teeks seda arvatavasti mitte ükski sellisel tasemel mees (kaasaarvatud Teie).
-
AutorPostitused
- The topic ‘Gröön VS Kiivikas’ is closed to new replies.