Gröön VS Kiivikas
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Gröön VS Kiivikas
- This topic has 185 replies, 59 voices, and was last updated 16 years, 1 month tagasi by
Alexander Andrusenko.
-
AutorPostitused
-
detsember 30, 2009 at 7:44 p.l. #246447
Hr.Vals
MemberGröön vist plaksutab käsi ja mina pole jupil ajal nii populaarset teemat näinud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 30, 2009 at 8:29 p.l. #246451ErvinT
MemberNo tundub jah, et kadedus ei lase rahulikult oma nurgas nokitseda.Ainus vend kes kunagi millegagi rahul ei ole ja ainult jama suust välja ajab ning pildile saada tahab siin oma jura jutuga oled kahjuk sina. (nii mulle vähemalt tundub kui lugeda kõiki neid steroidi teemasid siin foorumis) Juttu ju sul on aga enamus su jutust täiesti jama. Ei saa aru miks sulle nüüd järsku Gröön ette jäi…
detsember 30, 2009 at 9:00 p.l. #246453Alexander Andrusenko
ModeratorAinus vend kes kunagi millegagi rahul ei ole ja ainult jama suust välja ajab ning pildile saada tahab siin oma jura jutuga oled kahjuk sina. (nii mulle vähemalt tundub kui lugeda kõiki neid steroidi teemasid siin foorumis) Juttu ju sul on aga enamus su jutust täiesti jama. Ei saa aru miks sulle nüüd järsku Gröön ette jäi…Mitte mulle jäi Gröön ette, vaid Gröönile jäi Kiivikas ette. Mina tahaks vaid teada, miks ta äkki ette jäi.
detsember 30, 2009 at 9:01 p.l. #246454timo116
MemberAinus vend kes kunagi millegagi rahul ei ole ja ainult jama suust välja ajab ning pildile saada tahab siin oma jura jutuga oled kahjuk sina. (nii mulle vähemalt tundub kui lugeda kõiki neid steroidi teemasid siin foorumis) Juttu ju sul on aga enamus su jutust täiesti jama. Ei saa aru miks sulle nüüd järsku Gröön ette jäi…Pigem räägib just asjalikku jutt ja ütleb mida arvab, ei peida pead liivaalla nagu mõned..
detsember 30, 2009 at 9:09 p.l. #246456Biitseps
MemberMitte mulle jäi Gröön ette, vaid Gröönile jäi Kiivikas ette. Mina tahaks vaid teada, miks ta äkki ette jäi.Ära uuri nii palju ,oma asi neil järelikult siis .
detsember 30, 2009 at 9:12 p.l. #246458Alexander Andrusenko
ModeratorÄra uuri nii palju ,oma asi neil järelikult siis .Kui see “oma asi” on, siis ajagu oma asju privaatselt – näiteks telefoni või meili teel. Kui ta ajab “oma asju” avalikus foorumis, siis on teistel ka õigus oma arvamust avaldada või lisainfot küsida. Ja kui kellelegi minu või kellegi teise sõnavõtud ei meeldi, siis ärgu postitagu igasugust jama.
detsember 30, 2009 at 9:34 p.l. #246462PT London
MemberB vist pidas O-d päris sõbraks, nii solvunud muidu annaks olla, elu keeras sulle, ürita nüüd hakkama saada või aja asi joonde mehelikult.
detsember 31, 2009 at 7:13 e.l. #246482Rain 6 kanget
MemberTäna lehest lugesin, et võtavad raiped kaitseväes sõdurite (190cm ja pikemad) lisaportsud ära. Ütlevad, et asi pole kokkuhoius, vaid toitlustamise otstarbekamaks muutmises. Mis kuradi otstarbekam see on, kui saad kahe kukli asemel ühe ja vorstiviilud kaotatakse ka koolisööklates leibade pealt ära. Hoitakse mingi neli milli aasta peale kokku, samas kui neetud vabadussamba analüüside ja ametnike palgatõusude peale pannakse sama raha ühe päevaga hakkama. Ma olen lihtne maamees ja käsi vaikselt väriseb juba sõnnikuhangu järele.Ajatakse lolli möla, et MASU on oma põhja kätte saanud ja asi seisneb ainult mõtlemises. Mida ma mõtlen, kui lobi järjest lahjemaks jääb? Spetsialistid, kes töö otsimise juures soovitavad oma isiklikke plusse/miinuseid, isiksuseomadusi, arenguvõimalusi vaagida võivad p….se minna. Fakt on see et asi on p…es ja läheb veelgi. Ainus asi mida teha annab on inimestevahelisi suhteid soojas hoida. Lõpetagem ka siin oma dopingusüüdistused/tõestused/nääklused. Pidev närimine võiks lõppeda. Rahulikke pühasid soovides.
Suutrte sõdurite topelt toiduratsioon õige asi, mille eest võidelda, kuid minu arvates pole see foorumi teema koht, kus seda teha (muuseas, välipaki päevane kaloraazh on umbes 3600 kcal). Kuna minu lähedane on riigiametnik, siis tunnen väga lähedalt, kuidas pean püksirihma kokkupoole tõmbama selle “ametnike palgatõsu tõttu”, pekki, vaid langetatud on.
Inimesevaheliste suhete aluseks on omavaheline ausus ja austus teineteise vastu. Alles siis saavad suhted soojeneda, kui eelpoolnimetatu on täidetud. seda üks poolt teiselt küsibki, et saaks edasi minna suhete parandamise teel.
Kõigile kaunist vana aasta lõppu ja seda, et uuel aastal alustaksid paljud oma lähedastega, kellega on olnud kana kitkuda, puhtalt lehelt, jättes probleemid vanasse aastasse.
detsember 31, 2009 at 9:26 e.l. #246498Siim Kelner
MemberMitte mulle jäi Gröön ette, vaid Gröönile jäi Kiivikas ette. Mina tahaks vaid teada, miks ta äkki ette jäi.Tee oma kodutöö ära. Teema algatajaks oli Peeter Neeve, mitte Janar Gröön. Tema lihtsalt teadis seda juttu, et Gröön oli kunagi Kiivikaselt ostnud ja nüüd tuli välja selle jutuga, sest steroidi teema on siin foorumis aktuaalseks muutunud. Kõik sõimavad siin Grööni, mees ei tea asjast võibolla midagi.
detsember 31, 2009 at 9:42 e.l. #246500kimmel
MemberTegi siis tegi,imelik hakata nüüd kedagi maha tegema mineviukus tehtud vigade põhjal.
detsember 31, 2009 at 10:15 e.l. #246506navigaator
MemberSuutrte sõdurite topelt toiduratsioon õige asi, mille eest võidelda, kuid minu arvates pole see foorumi teema koht, kus seda tehaSelle mõtteavalduse kirjutasin siia esimest korda ühe teise kirjutise vastuseks/kinnituseks, et riigis asjad nati nihu. Päris lampi ei kirjutanud ning pole mõtet seda teemavälisuse juttu kogu aeg nina alla hõõruda. 95 % selle teema postitustest on niigi mõttetu.
Nagu kanad kaagutate. Minge otsige mehed üles kui huvi on. Kõige alatum on selja taga rääkimine.
detsember 31, 2009 at 10:27 e.l. #246508Annika Pärtel
MemberNo see seljataga rääkimine/tegutsemine on siin koguaeg kombeks olnud… Ju on popp vms. Näkku ei tule keegi ütlema et sa oled see või teine, ikka s*tutakse seljataga. Eriti haige on see, kui seda teeb/teevad inimesed, keda oled pidanud oma headeks sõpradeks/tuttavateks. See on asi, mida mina iial ei unusta ega andesta.
detsember 31, 2009 at 11:56 e.l. #246518Karx
Membertopelt ports võrdub 100g pähkleid, shokolaad vms
detsember 31, 2009 at 12:46 p.l. #246532matti
MemberSõbrad, see teema on tehtud siiski selleks, et lahata Ott Kiivikase väidetavat ravimite müüki Janar Gröönile, mitte aga selleks, et omavahel kiskuda selle üle, kumb on kõvem
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 31, 2009 at 12:47 p.l. #246533timo116
MemberTee oma kodutöö ära. Teema algatajaks oli Peeter Neeve, mitte Janar Gröön. Tema lihtsalt teadis seda juttu, et Gröön oli kunagi Kiivikaselt ostnud ja nüüd tuli välja selle jutuga, sest steroidi teema on siin foorumis aktuaalseks muutunud. Kõik sõimavad siin Grööni, mees ei tea asjast võibolla midagi.Eelnevalt lugeda siis oli ka öeldud, et Gröön ütles seda bonsuna foorumis
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- The topic ‘Gröön VS Kiivikas’ is closed to new replies.